Bevog ni brozga, to je prvo, pod drugo pa, če si dobil mlačno pivo (ohlajeno na 8 stopinj ni mlačno če to misliš) se ga zavrne, to ljudje pri nas premalo počnejo. Pokvarjeno pivo pač je tako kot bi štumfe opral. Ponavad pri pivu ni slabih okusov in tvoj okus pač ni namenjen pivu oziroma pivo z dejanskim okusom ti ne sede, enostavno, če si seveda dobil to kar si plačal in ne resnično brozge. Lahko je blo tud natočeno iz svinjskega avtomata, vse je možno. Samo Bevog, natočen in hranjen pravilno je pa daleč od brozge, je kar nekaj craftov v Sloveniji precej podpovprečnih, kar pa Bevog definitivno ni.
Ale piva se dejansko pije na nekaj stopinj višji temperaturi kot lager, sam pri nas po večini točijo vsa piva enako ohlajena, kar pomeni za večino craftov pri nas prenizko. Sicer smo pa off topic, ker gre beseda o burgerjih in je bil moj odziv na blebetanja o cenah.
Ale piva se dejansko pije na nekaj stopinj višji temperaturi kot lager, sam pri nas po večini točijo vsa piva enako ohlajena, kar pomeni za večino craftov pri nas prenizko. Sicer smo pa off topic, ker gre beseda o burgerjih in je bil moj odziv na blebetanja o cenah.
Nazadnje urejeno: