Hamburger ?

disc

Guru
4. feb 2011
2.432
549
113
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Zato je pa men tlele v konex centru Rocky burger najboljši. Sočen ,okusen in dovolj velik. Mene moti,če dam 7-8€ za burger in bi lahk še tri pojedu. Ampak to sem pač jst
smile-1.gif

Mene glih to zanima, kolkr jest poznam konex so pred burgerji od hrane imeli sendvice in maksimalno pecen toast, zdej so kulinaricni hambi experti.

Kukr jaz razumem sceno, ima to en tip čist posebej. Zato tudi imajo samo dva dneva v tednu burgerje. Edino postrežba je bolj tko tko, tiste punce se ravno ne premaknejo zlepa...

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Zato je pa men tlele v konex centru Rocky burger najboljši. Sočen ,okusen in dovolj velik. Mene moti,če dam 7-8€ za burger in bi lahk še tri pojedu. Ampak to sem pač jst
smile-1.gif

Mene glih to zanima, kolkr jest poznam konex so pred burgerji od hrane imeli sendvice in maksimalno pecen toast, zdej so kulinaricni hambi experti.

Kukr jaz razumem sceno, ima to en tip čist posebej. Zato tudi imajo samo dva dneva v tednu burgerje. Edino postrežba je bolj tko tko, tiste punce se ravno ne premaknejo zlepa...

Aha ok, kelnarji v konexu pa ze par lep zelo sepajo, kot da so tam na uvajanju, pac zelo slabo.

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Meni je bil njihov burger nekje za 2,5/5. Prepričan pa sem, da je krivec izvedba - če bi pač upoštevali par stvari, bi bilo bolje. V vsem ostalem so edini z res pravim konceptom. Nekakšen nadgrajen Hood, ki je pač res bil prvi - ampak tam je še večja razliko od "opevanih" pravih burgerjev in izvedbo. Sem rekel, da ne bom pa vseeno.....zadnjič sem jedel burger v Popsu. Katastrofa od izvedbe. Pa mu verjamem vse, kar je povedal glede sestavin in vsega - ampak formula ni prava. Končen rezultat ne štima. Natakar hodi mimo in 5x vpraša če je blo fino, sem imel "odvetnico" s sabo jaz pa molčal. Grem še v Asa, ki je bil edini res dober burger do sedaj (ne glede na velikost in vse, kar alter zmoti) in še enkrat v Larsa. Ostali bodo do takrat že verjetno zaprli----sarcasm off.
tongue-1.gif

No sem tole hotel od tebe zadnjič dobit. V L&S zahajava z ženo kar redno, ker je kar OK zadeva (ženi je top) bože nedaj, da se še v tem izpopolnem in ji doma nardim en vrhunski burger, bo šla pa res ljubav skozi želodec. Je pa precej odvisno od tega, katera smena dela oziroma kdo je na žaru, ker včasih dobiš burger za prste polizat, včasih pa povprečnega, tako da bo verjetno kar držalo, da je odvisno od izvedbe. Če bi bil sam lastnik, bi mela žar čez samo dva na smeno in tista dva bi bla posebaj plačana. Bevog pa itak dvigne nivo povsod, kjer je na pipi.
V Hood pa ne grem več, ker prenesem marsikaj, dveh kosti v enem samem kosu mesa pa žal ne prenesem.

PS: Če bo vse po sreči bo pri nas doma za kosilo burger party, pa da vidmo
smile-1.gif

Je saj...greš ven na burger...ta felling. Itak tukaj pol folka hamburgerju ne da veljave in ga tlači v cheap fast food. ker jih ne briga celoten pogled, samo da je velik in poceni. Hipsteraj je tam, da lahko pokažejo (hrana je drugotnega pomena), mi ki imamo pa radi dober hamburger pa smo malo nategnjeni. Enkrat bolj, drugič manj. No jaz bi delal predvsem na tej zadnji skupini, ki bi se vračala tedensko, če bi bilo vse kot je treba.
cheer.gif

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Meni je bil njihov burger nekje za 2,5/5. Prepričan pa sem, da je krivec izvedba - če bi pač upoštevali par stvari, bi bilo bolje. V vsem ostalem so edini z res pravim konceptom. Nekakšen nadgrajen Hood, ki je pač res bil prvi - ampak tam je še večja razliko od "opevanih" pravih burgerjev in izvedbo. Sem rekel, da ne bom pa vseeno.....zadnjič sem jedel burger v Popsu. Katastrofa od izvedbe. Pa mu verjamem vse, kar je povedal glede sestavin in vsega - ampak formula ni prava. Končen rezultat ne štima. Natakar hodi mimo in 5x vpraša če je blo fino, sem imel "odvetnico" s sabo jaz pa molčal. Grem še v Asa, ki je bil edini res dober burger do sedaj (ne glede na velikost in vse, kar alter zmoti) in še enkrat v Larsa. Ostali bodo do takrat že verjetno zaprli----sarcasm off.
tongue-1.gif

No sem tole hotel od tebe zadnjič dobit. V L&S zahajava z ženo kar redno, ker je kar OK zadeva (ženi je top) bože nedaj, da se še v tem izpopolnem in ji doma nardim en vrhunski burger, bo šla pa res ljubav skozi želodec. Je pa precej odvisno od tega, katera smena dela oziroma kdo je na žaru, ker včasih dobiš burger za prste polizat, včasih pa povprečnega, tako da bo verjetno kar držalo, da je odvisno od izvedbe. Če bi bil sam lastnik, bi mela žar čez samo dva na smeno in tista dva bi bla posebaj plačana. Bevog pa itak dvigne nivo povsod, kjer je na pipi.
V Hood pa ne grem več, ker prenesem marsikaj, dveh kosti v enem samem kosu mesa pa žal ne prenesem.

PS: Če bo vse po sreči bo pri nas doma za kosilo burger party, pa da vidmo
smile-1.gif

Je saj...greš ven na burger...ta felling. Itak tukaj pol folka hamburgerju ne da veljave in ga tlači v cheap fast food. ker jih ne briga celoten pogled, samo da je velik in poceni. Hipsteraj je tam, da lahko pokažejo (hrana je drugotnega pomena), mi ki imamo pa radi dober hamburger pa smo malo nategnjeni. Enkrat bolj, drugič manj.
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
No dejte strokovnjaki povedat, kje je najboljsi burger v SLO! Ker tist kar sem sprobal je do sedaj se najbolje obnesel prav lars. Cist spodoben burger za recimo temu normalno ceno. Ker pa nekateri pljuvajo po njem me zanima kje je toliko boljsi.

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Meni do sedaj v As aperitivo. Grem pa spet probat As in potem verjetno še Lars ponovno, ker se za As sliši da je sedaj enak kot Pops.Pa odpadejo vse primerjave o ceni, velikosti...samo kateri je boljši.

Disclaimer: ne vozim se okoli za burgerji in pišem le o tistih, ki sem jih probal.

Nazadnje urejeno:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
torej ti prehranjevanje v gostilni ni všeč. moraš vzeti "za domov" da lahko v domačem okolju poješ. ali pa ko je žegnana nedelja na stojnici? hmm

včeraj sprobal spet swena. no ja... malo bolje kot zadnjič...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Punkt, Kotlje.
Zadovoljivo. Je dovolj velik ni predrag, ni suh ampak mogoče malo majhna pleskavica...
7/10

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Včeraj bila prvič pri Lars&Swen.
Jedla Swena... zelo pozitivno
smile-1.gif
Dober hamburger: medium dovolj velika pleska, lepo zapečena slanina, dobra popečena čebulica v pivu, tudi dober kruh (ne sladek).
ZELO SOLIDNO!

Meni dosti boljši kot PUNKT v Kotljah ali Jack&Joe v Mariboru.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Še en glas za L&S, odličen dvojni burger. Je packarija, samo me ne moti. Pa odnos imajo dober, nimam še slabe izkušnje.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.421
2.583
113
Ma so me n.a.t.g.n.i.l
30 let izkuš3nj na področji hamburgerjev, pleskavic itd bil v HOOOd burgerju BTC.
Okoli veliko štantov -4x, ki ponuja kot noč pa dan drugačno hrano, zato konkurence ni.
Pristopim k naročilu in vidim, da je jen kasiral dvojnega. Jaz bi tudi. ( Kasneje ugotovim, da je to običajna priloga - omaka itd)
Torej PRESENEČENJE.
Cena 7,4 € (neki tazga, V polpetki več mesa kot v McDonaldu. Lepo pečeni robovi - ne hrustljavi. Well done je bil super. Bobetka preveč sladkobna in preveč fina. Omaka/prilode dobre v pravem razmerju. Velik zobotrebec, ki je odlično vse skupaj držal. Cel burger fino rahel, izjemen.
Drugi je bil z rukolo in plemenitim sirom. Slaba kvalitete, ker je bil prejšni dvojni boljši. Prežrl sem se vsega!
ocena.
$ cca 7,4€ dvojni: OK sprejemljiva tako glede količine, kot kvalitete.
Bom še šel? Da, vendar sedaj vidim, da ta burger ponudba v Lj ogromna.
Bi priporočil drugim: DA
A bi še enega: DA Ok bi kaj drugega, da poizkusim še kaj.
Je dovolj: DA dvojni je super velik. V Mac-u vedno jem komplet meni + 1 hamburgel Ne tiste special. Navadne.
Potem ugotovim, da imajo tudi Phily chese stake (bog ve, če je prav napisano)

Stručkoti, sicer ste pa tole že dali skozi.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Hood burger ima dosti podobno zadevo - hood steak se imenuje. Narezana govedina, prazena cebula in provolone v strucki. Lars&Sven ga je pa od Hooda skopiral.

Kramer

Zelenc'
28. mar 2016
11
0
1
Lars ni preprical, za piko na i, te pa se oropajo s ceno piva. Precenjeno, ampak za ovce ocitno vrhunsko.