Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Meni je bil njihov burger nekje za 2,5/5. Prepričan pa sem, da je krivec izvedba - če bi pač upoštevali par stvari, bi bilo bolje. V vsem ostalem so edini z res pravim konceptom. Nekakšen nadgrajen Hood, ki je pač res bil prvi - ampak tam je še večja razliko od "opevanih" pravih burgerjev in izvedbo. Sem rekel, da ne bom pa vseeno.....zadnjič sem jedel burger v Popsu. Katastrofa od izvedbe. Pa mu verjamem vse, kar je povedal glede sestavin in vsega - ampak formula ni prava. Končen rezultat ne štima. Natakar hodi mimo in 5x vpraša če je blo fino, sem imel "odvetnico" s sabo jaz pa molčal. Grem še v Asa, ki je bil edini res dober burger do sedaj (ne glede na velikost in vse, kar alter zmoti) in še enkrat v Larsa. Ostali bodo do takrat že verjetno zaprli----sarcasm off.
No sem tole hotel od tebe zadnjič dobit. V L&S zahajava z ženo kar redno, ker je kar OK zadeva (ženi je top) bože nedaj, da se še v tem izpopolnem in ji doma nardim en vrhunski burger, bo šla pa res ljubav skozi želodec. Je pa precej odvisno od tega, katera smena dela oziroma kdo je na žaru, ker včasih dobiš burger za prste polizat, včasih pa povprečnega, tako da bo verjetno kar držalo, da je odvisno od izvedbe. Če bi bil sam lastnik, bi mela žar čez samo dva na smeno in tista dva bi bla posebaj plačana. Bevog pa itak dvigne nivo povsod, kjer je na pipi.
V Hood pa ne grem več, ker prenesem marsikaj, dveh kosti v enem samem kosu mesa pa žal ne prenesem.
PS: Če bo vse po sreči bo pri nas doma za kosilo burger party, pa da vidmo