Hamburger ?

Nurtuby

Pripravnik
22. jul 2016
37
0
6
Ljubljana
Ko komu od prijateljev povem, da mi L&S ni všeč, me vsi čukasto gledajo.
Njihov PR je strašen, imajo ogromno kapitala, burger pa povprečen, če ne celo slab.
Mene ne vidijo več tam
 

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Meni je burger pri njih kul, recimo; -4/5, ampak s tole gesto so pa dosegli kontra učinek, vsaj pri meni...
P.S. Hood mi je boljši, več okusa ima in boljšo bombico.
 

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Meni je bil njihov burger nekje za 2,5/5. Prepričan pa sem, da je krivec izvedba - če bi pač upoštevali par stvari, bi bilo bolje. V vsem ostalem so edini z res pravim konceptom. Nekakšen nadgrajen Hood, ki je pač res bil prvi - ampak tam je še večja razliko od "opevanih" pravih burgerjev in izvedbo. Sem rekel, da ne bom pa vseeno.....zadnjič sem jedel burger v Popsu. Katastrofa od izvedbe. Pa mu verjamem vse, kar je povedal glede sestavin in vsega - ampak formula ni prava. Končen rezultat ne štima. Natakar hodi mimo in 5x vpraša če je blo fino, sem imel "odvetnico" s sabo jaz pa molčal. Grem še v Asa, ki je bil edini res dober burger do sedaj (ne glede na velikost in vse, kar alter zmoti) in še enkrat v Larsa. Ostali bodo do takrat že verjetno zaprli----sarcasm off.
tongue-1.gif
 
Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Meni je bil njihov burger nekje za 2,5/5. Prepričan pa sem, da je krivec izvedba - če bi pač upoštevali par stvari, bi bilo bolje. V vsem ostalem so edini z res pravim konceptom. Nekakšen nadgrajen Hood, ki je pač res bil prvi - ampak tam je še večja razliko od "opevanih" pravih burgerjev in izvedbo. Sem rekel, da ne bom pa vseeno.....zadnjič sem jedel burger v Popsu. Katastrofa od izvedbe. Pa mu verjamem vse, kar je povedal glede sestavin in vsega - ampak formula ni prava. Končen rezultat ne štima. Natakar hodi mimo in 5x vpraša če je blo fino, sem imel "odvetnico" s sabo jaz pa molčal. Grem še v Asa, ki je bil edini res dober burger do sedaj (ne glede na velikost in vse, kar alter zmoti) in še enkrat v Larsa. Ostali bodo do takrat že verjetno zaprli----sarcasm off.
tongue-1.gif

AS=Pop's
 

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.435
2.429
113
Čakaj zdaj malo? A se delamo norca sami iz sebe ali je to kakšna finta, skrita kamera? Izvedba? Česa? Postrežbe burgerja ter kelnarce v tangicah?
smile-1.gif
Bilo koliko ti ga zakasirajo pa bilo kakšna zgodba je zadaj je še vedno zgolj in le fast food ki so ti ga drago prodali in katerega ješ max 1 morda 2x na mesec ker je pač sranje. Razumem izvezdbo v restavraciji z 7 hodnim menijem ampak v utici na parkingu pred centrom? Mene vseeno zanima bolj okus in kvaliteta pa me lahko vprašajo 7x če je bilo dobro.
 

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Sem malo nerazumljivo napisal....sorry. Kot izvedbo mislim pravilno pripravljeno in pravilno izbrano meso, dovolj vroč žar, da se bo meso zapeklo, kot se mora, vroč svež postrežen hamburger, dosežen pravi okus itd. Vse to je odvisno od izvedbe ali pa je morda še kaka druga primernejša beseda ni važno. "utica na parkingu pred centrom" ali pa "otmena sedmohodna restavracija" nima veze. Nikakor ne mislim na postrežbo, prtičke in in zgodbe napisane na pogrinjkih - vse to nima veze, če burger ni narejen, kot je treba. Kar sem pa komentiral glede Larsa in Hooda je pa to, da imata pomojem edina koncept, ki bo preživel - ostali bodo zaprli ali širili ponudbo na druge stvari, da bo zneslo. Pa tam sem tudi napisal, da pustimo zdaj dejstvo ali imajo burger dober ali zanič ob strani.
 
Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
gušt burgerja je da ga poješ na ulici, street food, ni to fora da ti ga strežejo v restavraciji, pa je lahko še ne vem kako dober in tu je hood naredil revolucijo, lars pa zadevo še nadgradil. fora je pa še ta, da se zadeva konzumira v družbi s pivom in bolj kot je plac "cozy", industrijski, boljse je. tu je Lars s to "tovarnisko" opremo zmagal.
 

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.435
2.429
113
Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Sem malo nerazumljivo napisal....sorry. Kot izvedbo mislim pravilno pripravljeno in pravilno izbrano meso, dovolj vroč žar, da se bo meso zapeklo, kot se mora, vroč svež postrežen hamburger, dosežen pravi okus itd. Vse to je odvisno od izvedbe ali pa je morda še kaka druga primernejša beseda ni važno. "utica na parkingu pred centrom" ali pa "otmena sedmohodna restavracija" nima veze. Nikakor ne mislim na postrežbo, prtičke in in zgodbe napisane na pogrinjkih - vse to nima veze, če burger ni narejen, kot je treba. Kar sem pa komentiral glede Larsa in Hooda je pa to, da imata pomojem edina koncept, ki bo preživel - ostali bodo zaprli ali širili ponudbo na druge stvari, da bo zneslo. Pa tam sem tudi napisal, da pustimo zdaj dejstvo ali imajo burger dober ali zanič ob strani.

zmaga.gif
 

disc

Guru
4. feb 2011
2.442
554
113
Zato je pa men tlele v konex centru Rocky burger najboljši. Sočen ,okusen in dovolj velik. Mene moti,če dam 7-8€ za burger in bi lahk še tri pojedu. Ampak to sem pač jst
smile-1.gif
 

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Za vas "norce" je potem kaj takega, kot na sliki. Jaz bi tole jedel en teden, v bistvu sploh ne vem kako bi se ga lotil "žret". Upam, da gre kdo probat pa naj napiše kako je šlo pa ceno tudi.
2477692-FB_IMG_14733525527322453.jpg
 

Priponke

  • 2477692-FB_IMG_14733525527322453.jpg
    2477692-FB_IMG_14733525527322453.jpg
    175,9 KB · Ogledi: 226

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
pa sem probal te pleskavice

hood burger je ok (okusen)
lars pa nikakav (al sven al ker je)...

so pa mal premali zame

7 burger v kamniku imas dvojnega, trojnega. Slednji je najbrz tako velik kot ta na zadnji sliki in stane 8eur.
 

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Zato je pa men tlele v konex centru Rocky burger najboljši. Sočen ,okusen in dovolj velik. Mene moti,če dam 7-8€ za burger in bi lahk še tri pojedu. Ampak to sem pač jst
smile-1.gif

Mene glih to zanima, kolkr jest poznam konex so pred burgerji od hrane imeli sendvice in maksimalno pecen toast, zdej so kulinaricni hambi experti.
 

Benko14

Pripravnik
30. jun 2011
219
17
18
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
pa sem probal te pleskavice

hood burger je ok (okusen)
lars pa nikakav (al sven al ker je)...

so pa mal premali zame

7 burger v kamniku imas dvojnega, trojnega. Slednji je najbrz tako velik kot ta na zadnji sliki in stane 8eur.

Ampak se ga da brez problema pojsti. Sem oba jedel 2X 3X in ni panike.
 

gpirman23

Pripravnik
12. sep 2010
405
2
18
Jaz sem prejšnjo nedeljo v Popsu čakal 15 minut na natakarja, da bi naju postregel (mene in mojo). Kljub temu, da sem mu pomahal ga ni bilo mimo. Sva vstala in sva šla drugam, k sreči je ponudbe tam okoli precej.

lpg
 

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.920
9.489
113
Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Meni je bil njihov burger nekje za 2,5/5. Prepričan pa sem, da je krivec izvedba - če bi pač upoštevali par stvari, bi bilo bolje. V vsem ostalem so edini z res pravim konceptom. Nekakšen nadgrajen Hood, ki je pač res bil prvi - ampak tam je še večja razliko od "opevanih" pravih burgerjev in izvedbo. Sem rekel, da ne bom pa vseeno.....zadnjič sem jedel burger v Popsu. Katastrofa od izvedbe. Pa mu verjamem vse, kar je povedal glede sestavin in vsega - ampak formula ni prava. Končen rezultat ne štima. Natakar hodi mimo in 5x vpraša če je blo fino, sem imel "odvetnico" s sabo jaz pa molčal. Grem še v Asa, ki je bil edini res dober burger do sedaj (ne glede na velikost in vse, kar alter zmoti) in še enkrat v Larsa. Ostali bodo do takrat že verjetno zaprli----sarcasm off.
tongue-1.gif

No sem tole hotel od tebe zadnjič dobit. V L&S zahajava z ženo kar redno, ker je kar OK zadeva (ženi je top) bože nedaj, da se še v tem izpopolnem in ji doma nardim en vrhunski burger, bo šla pa res ljubav skozi želodec. Je pa precej odvisno od tega, katera smena dela oziroma kdo je na žaru, ker včasih dobiš burger za prste polizat, včasih pa povprečnega, tako da bo verjetno kar držalo, da je odvisno od izvedbe. Če bi bil sam lastnik, bi mela žar čez samo dva na smeno in tista dva bi bla posebaj plačana. Bevog pa itak dvigne nivo povsod, kjer je na pipi.
V Hood pa ne grem več, ker prenesem marsikaj, dveh kosti v enem samem kosu mesa pa žal ne prenesem.

PS: Če bo vse po sreči bo pri nas doma za kosilo burger party, pa da vidmo
smile-1.gif