Hamburger ?

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
ksz

Evo, poskusil sem še žirafa burger v Žirafi. Vse pleskavice imajo 150g, hamburger ni lih nek velikan, je pa zelo okusen. Ta kombinacija pleske in slanine je zelo dobra.
Sem pa vzel zadevo za domov, se žal ni izšlo drugače in sem med čakanjem dobil še kavo na račun hiše. Sem pa lahko izbiral med pivom ali kavo in sem se odločil za kavo. Sicer strežejo pivo Adam Ravbar.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Tale žirafa je adijo. V soboto pridem ob 11, hočem vzet za domov... Po delovnem času so odprti, ampak vse zaklenjeno, nikjer nobenega, tako da... Sem šel v Mengeš v Hram rožca. Super dober, okusen in nasiten burger. Toliko o žirafi

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Seveda privoščim, ampak bilo bi pošteno do strank, da se na vrata obesi listek z napisom zaprto.
Drugače dvomim da so na dopustu. Po moje odprejo ko se jim da. Na vratih piše da vsak dan ob 10. Vsaj naj bi.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Bom poskusil ....
cheer.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
sem mal probu tele "hamburgerje"... lars in sven so mangupi zapekl na polno (čeprav sem reku da medium rare)... hood burger je pa dober sam mal premal ga je za delavsko malco

tole je vse skp res bl za umetnike v pisarn... je pa okus dober to pa ni kej rečt

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Tu se peče na oglju: https://www.facebook.com/jacka...e=3&theater

500g mesa pa pomeni da so pač trojni burgerji, premer nekje 10cm, pač tri pleske, itd.

Seveda ne mislim burger, od šiptarja, ki ima premer 30cm, tistega nikoli nisem maral, zato sem vedno preferiral mcdonalds pred temi šiptarji. Šele zadnje čase sem odkril, da so tudi drugog primerni burgerji.

A to vidim "umeten" sir iz celofana na burgerju?:) c'mon...

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Ameriški sir v lističih je nekako prava izbira za hamburger, grilled cheese sandvisch in še kaj bi se našlo iz ameriških stalnic. Navaden sir se ne stopi enako in enostavno ne špila niti po okusu. Pri nas se seveda odkriva topla voda in se v hamburgerje na veliko fila ostale sire, kar je sicer čisto OK, se pa okus močno spremeni. SIcer se tega sira pri nas ne dobi je pa bil en čas v LIDLU v prodaji cheddar v debelejših topljenih rezinah. Jaz za gušt delam "ameriški" sir doma. Je malo dela pa se splača. Receptov je polno na spletu. Uporabljen je Colby sir, ki je iz Winsconsina. Imenuje se tudi Monterey Jack in ga ima če se ne motim Hofer občasno v USA akciji. Monterey Jack v rezinah se lahko uporabi za izdelavo topljenega sira in pride ven original zadeva. Enih stvari se pač ne menja...
wink-1.gif

KLIK:
http://www.americastestkitchenfeed.com/do-it-yourself/2011/09/how-to-make-american-cheese/
http://www.americastestkitchenfeed.com/recipes/homemade-american-cheese/

Nazadnje urejeno:

ptil

Pripravnik
11. jun 2012
364
15
18
Novičke:

Hood Burger ureja izpostavo v centru LJ, na Nazorjevi (bivša kubanska restavracija, ki nikoli ni zaživela).

Rock Brgr na Slovenski zaprt že od julija, najprej je pisalo zaradi prenove, zdaj nič več ne piše. Sklepam, da ga (na mojo žalost) ne bo nazaj.

Nurtuby

Pripravnik
22. jul 2016
37
0
6
Ljubljana
Hood Burger gre očitno v McDonalds sistem poslovanja
Me pa zanima, kdaj bo po tej poti stopil burger z najmočnejšim PRom, ki je lociran pred LeClercom

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Lars ima v izdelavi dva nova kontejnerja, lokacij še ne želijo razkriti, poleg tega na jesen začnejo še s "food truckom", ki bo gostil na raznih priredtivah in večjih SLO mestih.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Nurtuby pravi:
Hood Burger gre očitno v McDonalds sistem poslovanja
Me pa zanima, kdaj bo po tej poti stopil burger z najmočnejšim PRom, ki je lociran pred LeClercom

Je pa to daleč od McD, prav je, da gredo v center, zaradi turistov, trenutni dve lokaciji nista v dosegu potencialne baze obiska turistov.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Se mi je zdelo, se edini trgovski center v LJ, ki nima "pripetega" hamburger kontejnerja poleg.
Ker je Hood tam v bližini neslavno propadel. Celo predavajo o tem kaj je bilo narobe s projektom kioska v bližini Mercator centra.

Nurtuby

Pripravnik
22. jul 2016
37
0
6
Ljubljana
Hood v Šiški ni imel parkinga, pa še ravno toliko stran je bil od Mercatorja, da kupci niso vedeli za njega oziroma se jim ni dalo pešačiti tistih nekaj metrov...