A tako kot v prikolico zraven Mercator centra? Obratovala je mesec?Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Da se jih čisto nič prime in še širijo se!
Uporabnik twinman pravi:
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Uporabnik twinman pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Danes po nesreči zašel na Hood na Viču (sem še glih mimo, pa bil lačen). Ðizas, to ni več za nikamor, pa še trudijo se ne več, kot so se na začetku. Meso še za silo, ampak kruh v k..., omaka okus kot neka poceni mešanica, sir gor sploh ni bil stopljen, krompirček po videzu in okusu pečen v 10x preveč uporabljenem olju. Pa še debilen sistem s klicanjem po imenih (ko je naročilo pripravljeno) imajo.
Ne le, da ne grem nikoli več, še parkiral ne bom več zraven. Še BK jih nese na celi črti ...
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Tudi jaz bil pred par dnevi prvič. Saj okus še je ok (čeprav meni ni nekaj dosti boljše od Big Maca), ampak velikost pa za to ceno res človek pričakuje večjo. To je za predjed, ne pa da se naje človek. Za ta dnar že skoraj dobiš pico in si cel dan sit.
Citat:
Uporabnik nUUb pravi:
Kaj dobrega v celju rezen starega piskra?
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Tudi jaz bil pred par dnevi prvič. Saj okus še je ok (čeprav meni ni nekaj dosti boljše od Big Maca), ampak velikost pa za to ceno res človek pričakuje večjo. To je za predjed, ne pa da se naje človek. Za ta dnar že skoraj dobiš pico in si cel dan sit.
In pizza je res ena obilna gurmanska pojedina, ki je itak samo moka pa voda, trije kosi salame, nekaj sira in za en paradižnik omake
Citat:
Uporabnik bratec pravi:
Skratka rad imaš meso, pizza ti pa ni všeč, ker je sam kruh in Slovenci (razen tebe) jemo preveč kruha - ergo, prav je, da je hamburger drag in da se od njega ne naješ. To sem jaz razumel iz gornjega posta.
Citat:
Uporabnik bratec pravi:
Dejstvo pa je, da ima vsak svoje preference in da zaradi tega, ker poješ veliko mesa, še nisi gurman napram tistemu, ki ima rajši sir, torej pizzo. In da seveda ne hamburger in ne pizza nista gurmanski jedi, kar bi nekateri pač radi prikazali (v tej temi predvsem za hamburger). Če nekdo pove, da se od pizze bolj naje, se pač bolj naje in zato ni pizza tri šnite salame, hamburger pa pojem gurmanstva. Eno in drugo je bolj za rajo in prav je tak.
Pa brez zamere, vsakega jedca enako cenim, ne strinjem se pač, ko nekdo misli da je gurman, ker je burgerje, picojedce pa ima za tiste Slovence, ki pojejo preveč kruha.
lp
Citat:
Uporabnik nepot pravi:
Citat:
Uporabnik nUUb pravi:
Kaj dobrega v celju rezen starega piskra?
Kaj veliko izbire ni
preveri tole - http://www.priprijatlih.si/
p.s. Sam hamburgerjev ne uzivam
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik bratec pravi:
Skratka rad imaš meso, pizza ti pa ni všeč, ker je sam kruh in Slovenci (razen tebe) jemo preveč kruha - ergo, prav je, da je hamburger drag in da se od njega ne naješ. To sem jaz razumel iz gornjega posta.
En klinac razumeš.
Citat:
Uporabnik bratec pravi:
Dejstvo pa je, da ima vsak svoje preference in da zaradi tega, ker poješ veliko mesa, še nisi gurman napram tistemu, ki ima rajši sir, torej pizzo. In da seveda ne hamburger in ne pizza nista gurmanski jedi, kar bi nekateri pač radi prikazali (v tej temi predvsem za hamburger). Če nekdo pove, da se od pizze bolj naje, se pač bolj naje in zato ni pizza tri šnite salame, hamburger pa pojem gurmanstva. Eno in drugo je bolj za rajo in prav je tak.
Pa brez zamere, vsakega jedca enako cenim, ne strinjem se pač, ko nekdo misli da je gurman, ker je burgerje, picojedce pa ima za tiste Slovence, ki pojejo preveč kruha.
lp
Ampak res, en klinac razumeš.
Sem napisal, da tudi jaz jem pizzo in to zelo rad.
Nikoli nisem napisal, da je hamburger vrhunska gurmanska jed.
Jaz se se s hood burgerjem zelo dobro najem in sitost dovolj dolgo traja.
Glede kruha? Moram res še enkrat napisati?
Razumeš? Dvomim.
Citat:
Uporabnik bratec pravi:
Ne razumem, daj še enkrat napiši en klinac, da bo izgledalo kot argument. Uživaj v burgerjih, drugi pa v kruhu.
http://www.finance.si/8837574 članek o tem, da Slovenci pojemo (ne ti, seveda) preveč kruha.
lp