Hamburger ?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ma nekdo mi je rekel da je bil pri Tabayu dvakrat morda pozneje popoldan in ni bilo več tega, onega, tistega... super, morda ti to daje občutek ne-industrije ampak jebatga, če si zamislim da grem v gostilno X na Y burger ga tudi hočem, ne pa da se obrnem in odpravim drugam...

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Na prvem festu sm ga probal. Če delajo še vedno isto potem not good. Grobo mleto, pa vnaprej soljeno meso...trdo.
frown-1.gif

ptil

Pripravnik
11. jun 2012
364
15
18
Golar v Gornji Radgoni: Pred kratkim jedel burger tam. Je bil dober, ampak mi tisti kruhek ni najbolj pasal. Toda restavracija mi je vseeno top - ambient, urejenost, ponudba hrane (poleg burgerjev), ponudba piva, pa še sladice da dol padeš! Če boste kje v bližini, toplo priporočam.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Če koga zanese na Notranjsko - odličen burger je sedaj tudi na Rakeku www.pav.si na voljo je za vikende; od petka do nedelje. Bun-e sam peče, rozbif, cheddar, tenstana cebula v pivu. Odlicno!

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Hvala za namig
smile-1.gif
.

V Popsa pa nikoli vec - hambic je zelo dober, cena pretirana, ampak razlog za neobisk je pa staff: vecje arogance in nonsalantnosti tezko najdes kje, painfully hochstaplerski plac (pazi to, burger joint!).

LP,
PIC

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Zanimivo, jaz pa sem v Popsu doživel eno boljših izkušenj kar sem jih v kateri koli gostilni kadarkoli. Nekaj se je zašuštralo pri naročilu in sva dobila en drugačen burger kot sva ga naročila, no in so vztrajali da spečejo drugega, potem smo se nekako dogovorili da bo ta tudi OK. No... potem sva na koncu dobila sladici na račun hiše. Prav tako sem bil še pred tem dvakrat tam in je bila postrežba vedno na nivoju. Skratka očitno so te izkušnje brezvezne, isto kot če boš šel brati Tripadvisor in bo vedno 5% ljudi ki bo taboljše stvari "skurcalo". Dejstvo je da si vsi nismo simpatično, da imamo vsi kdaj slabe dneve in da morda včasih napačno razumemo reakcije drug drugega ali pač enostavno butasto reagiramo... skratka bistvo te teme je to kar si napisal, hambic je zelo dober. Konec koncev če se mi zlušta dober burger grem na dober burger, ne na pristne odnose, čeprav so za skupno sliko tudi ti pomembni...
zmaga.gif

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Saj zato pa preberes tip pripombe:). Ce folk pise, da je hrana zanic, potem ne gres. Ce pa folk napise, da je hrana super, ampak da "the waiter did not make us feel special" pa pac ves, da je stranka princeska in da lahko njeno opombo mirno prezres
smile-1.gif
.

LP,
PIC

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Tudi do naju so bili zelo prijazni. Na mizo sva morala počakati 2 minuti, ker je bilo vse polno. No med tem časom so nama prinesli 2x3dcl piva na račun hiše. Tudi nad samim odnosom nimam pripomb.

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Ta tema se je itak spremenila v slovenceljsko nabijanje o ceni, velikosti itd.
bonk.gif

Sem rekel, da ne bom, pa sem šel spet na fardamni Burger fest. Probal Stari pisker, Tiskarno in Pops. Tiskarna polom, da ga nismo niti trije skupaj pogrizli. Neko rdeče zelje in smrdliva pražena čebula, pa mrzlo meso - ne dojemam še danes ne kaj so to stregli. Stari pisker Holesterol burger....spet kar nekaj. Pa notri rezine stejka, pa spet neka omaka, kruh generičen....okusa pa nikjer pravega, škoda. Pops.....neljuba sprememba od Asovega burgerja je bun. As je imel pravega, Pops servira brioche (rumeno, sladko, pecivasto). Meso dobro, sam je imelo od rešetk res zoglenele sledi in je zagrenilo. Klasik burgerja in cheeseburgerja nikjer. Veliko hipsterije - jaz sem kle, glej me. Sam mal da slikam burger....vse skup je postalo en velik zeh.
rolleyes-1.gif
burger fest je zbor seljakov, ki prpeljejo v lj pokazat turbodizle.

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Zadnjič sem ravno razmišljal, če bi bil šef McDonaldsa ali Burger Kinga....bi poklical tele na burger fest kolk je treba plačat za štant. Potem bi pa naumil izvenserijski BigMac ali Whooper pa šel mal drmat! Znajo bit hitri, majo sistem, z malenkostno poglobitvijo v sestavu burgerja in sestavine pa bi itak odnesli vse trenutne ponudnike......uspeh zagotovljen!
evil.gif

Nazadnje urejeno:

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Samo ni šanse, da McD ali BK pripeljeta vso svojo mašinerijo in spravita na 4kvadratne metre, koliko pač imajo ponudniki placa tam.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Če koga zanese na Notranjsko - odličen burger je sedaj tudi na Rakeku www.pav.si na voljo je za vikende; od petka do nedelje. Bun-e sam peče, rozbif, cheddar, tenstana cebula v pivu. Odlicno!

Meso je blo men čist preveč slano in preveč pečeno ko sm naročil rare. Čebulca je bila sicer kr uredu pa tud bun ni bil slab drgač pa overall brezveze

ps: kolegica je pa naročila solato s puranom pa je bil puran premalo pečen pa čez celo solato je bil nametan miks majoneze in zenfa.

Dvomim da se še kdaj ustavim tam

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.261
152
63
Dober burger imajoš restavracija Spar v Cityparku
smile-1.gif
Resno, za 5 EUR je bil zelo soliden, še glede zapečenosti mesa te povpraša kuhar...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
a to je ona scena ko so jo v italiji naredili, ko so prišli hipsterji v kao nov lokal z special burgerji, potem pa so jih nategnili da so resnici v mcju, ki se ga otepajo?
evil.gif

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Nisem se tega spomnil....zdaj pa se. Ma ne, jaz sem mislil dejansko, da pridejo in nardijo mal spimpan hamburger pa da se ne skrivajo za nekim drugim imenom. Bi se vsi ostali malenkost zamislili.
wink-1.gif

No zdaj pa počakajmo, če kaj Alter berejo.....
evil.gif

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Včeraj šel na Popsa... Malo razočaran po vsem hypu. Sem vzel kar klasiko - pops burger medium. Ne vem, če upravičijo razliko v ceni napram npr. Svenu in Larsu. Čeprav pri Sven and Lars morajo kruh zamenjat ali pa dodat noter več omake/zelenjave, ker pride čisto preveč suh burger. Čeprav ne vem kako je lahko tako suh, ko pa iz njega teče kot izpod pipe
grin1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Mah MickeyD ma pod svojo streho za poštimat. Upam, da se sprostijo glede fobije proti maščobam in začnejo ponujat pleske z več % maščobe in mečejo na soliden grill, njihove pleske so res žalost, BK ma pa veliko boljše pleske, ampak ostale kombinacije mi pa niso tako ok kot v McD.

Včeraj sem po dolgem času bil v meku, ker na tej strani LJ nekako ni zelo dobrega burgerja... najbolj mi je sedel svež pomfri. :p

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
no ko smo debatirali kaj sledi, burek za 10 €, zgleda so naslednji hot dogi, stari pisker ima po novem v ponudbi gurmanski hot dog
grin1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ma nič za jamrat, za nas potrošnike
evil.gif
samo super, lahko res dobimo kar nam paše.

Pogrešam pa tak amerika style sproščen lokal kjer se v smokerju pacajo rebrca, brisket ipd. ipd. Ne vem zakaj je treba vse zdaj hohštaplersko opremit s kičastimi "dodatki" in tudi ceno.

Če kopirajo amije, naj skopirajo tudi stil in ceno.

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Boš doživel, ko bodo ljudje enkrat začeli sami delat doma ta prav BBQ. Ne pa da folk uporablja pokrite žare namesto pečic, pa za rižotke, pice in podobne scene. Jaz komurkoli dam za probat "pravi 'Q" ga še ni ven pljunil, ampak res, od otrok do starih "tradicionalnih" dedkov in babic. Ti so še najbolj navdušeni nad mehkobo in zanimivim okusom...LOL. Tud jaz ne razumem zakaj prodajajo npr. rebrca iz pečice, kot BBQ s pol kile neke omake in mislijo, daje to prava stvar. Pa ne gre za nič drugega, kot le pripravo...ah dežela.
shocked-1.gif

Nazadnje urejeno: