Zaenkrat daleč najboljši film letos.
Smoke Sauna Sisterhood - 7/10
Izpoved ženske, izpoved Estonke, izpoved žrtve...intimno prečiščenje v dimni savni. Na trenutke se mi je zdelo, da imam dim tudi v dnevni Ni slabo.
Dobiš na yts mx ali pa 1337.Kje?
Gladiator 1
še danes vau.
Jaz sem ga začel gledat ker mi ga je HBO totalno hajpal in po pol ure ugasnil. Najbolj me je zmotlo totalno podcenjevanje forenzičnega dela. A je padla v grabn, a jo je mogoč avto zgazo al pa jo je un model premlato in fuknil noter. Whatever, ni pomembno, bo porota odločla.Juror #2 - 6/10
Dober plot...škoda, ker je kmalu jasno za kaj gre in je v nadaljevanju premalo drame in resnejših zapletov...sicer pa povprečna igra.
A ne igra Nicholas Hoult ponavadi kakega psiha (ali pa ima samo tak zaboden pogled?), ker me je ta občutek spremljal do konca filma...
To ja. Čist preveč po kavbojsko.Jaz sem ga začel gledat ker mi ga je HBO totalno hajpal in po pol ure ugasnil. Najbolj me je zmotlo totalno podcenjevanje forenzičnega dela. A je padla v grabn, a jo je mogoč avto zgazo al pa jo je un model premlato in fuknil noter. Whatever, ni pomembno, bo porota odločla.
Mogoče sem preveč gledal CSI....