Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Nad Golarjevim hamburgerjem na prvem burger festu sem bil razočaran. Full obetal, dokler ga nisem probal. Meso soljeno vnaprej, spečeno enkrat preveč enkrat premalo.
Kako pa drugace mleto meso oz. pripravis, ce ga poprej ne solis in ne zacinis?
Najraje bi ti kar rekel, da pojdi prebrat celo temo.....to je prva razlika med pravim hamburgerjem in ostalimi načini priprave mletega mesa. Meso je nedotaknjeno do trenutka, ko gre na žar. Posoliš in popopraš samo povrhu in tako je okus zapečenega burgerja pravi. Vseeno precej ljudi tega niti ne loči. Ampak, če je že tema o hamburgerjih......mesa tudi ne moreš npr. kar zjutraj malo posolit in potem začet pečt popoldne burgerjev. Priprava mase za pleskavice in čevape je postopek 48 ur in ko je zaključen je meso mehko in dobrega okusa - ampak to ni tema. Problem je, da neke vmesne faze tega posotpka dajo meso, ki je ali trdo ali razvodeneno in niti slučajno ne ponuja pravega. okusa.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Pa kolikor sem videl, niso sproti pekli mesa, so imeli celo posod že pečenega, ko sem šel mimo. Sem hotel probat, pa sem se že zaradi tega obrnil.
Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Te dva modela morata resno razmislit, kaj počneta. Folk, ki tam dela nima pojma kaj dela. Verjetno zaposljujeta tko mal preko študenta. Pa saj tudi izpod njunih rok je hamburger to le po imenu. Zadeva že dolgo diši po eni navadni "give me money I am famous...." zajebanciji folka direkt v čelo. Verjetno si mislita, da sta carja, ker nategujeta folk vedno bolj.....BTW prikolice ni nikjer več ali se motim?
Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
cube burger. vseeno če ne. bolj pleskavica z veselice stajl.
Se nisem jedel Hooda, ampak ce je to tako kot na slikah, potem boljse da ne grem.Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
cube burger. vseeno če ne. bolj pleskavica z veselice stajl.
Danes po sili razmer jedel tam..burger ogaben, radio Aktual volume 200, pa sami čapci. Nikoli več.
Citat:
Uporabnik pocast pravi:
Zadnjič smo imeli trčaj beer and burger paring. In sicer v kavarni tiskarni, poizkusil sem tri njihove burgerje in lahko rečem samo bravo!
Priporočam