Hamburger ?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ja kak pa naj bo burger? Svinjski? Saj imajo vsi goveje, redko kdo piščančje
smile-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja... ni bil ravno biser, boljši pa vseeno kot kak Pisker in podobni.... ni mi jasno zakaj je v tem Piskru vedno taka gužva? Kao ker so cool ali...?

Pisker ima dober PR, predvsem fotke imajo hude. Vseprisotni so na družabnih omrežjih s tem so ustvarili pravi hype.

7burger pa je imel na burger festu navadno plesko(govejo?) mrzlo v sredini..., ne vem pa kaj imajo v Kamniku v kisoku.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Štajerc je kul, čeprav sem tudi že dobil nek stari zategel kruh. Tudi v šišu mi je včasih ok. Odvisno kako naletiš.

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Danes probal MONS burger v Four Points Sheraton Bar na Brdu. Hm....presenečen. Lahko bi bil malo bolj masten in spečen na bolj vroči plošči, drugače pa odličen burger - pure beef. Format pravi. Bun s kurkumo, zanimive barve, a s pravo teksturo in sezamom povrhu, solatka, čebula, kumarca pickle in paradižnik v užitnih formatih, slanina in pravzaprav brez nekih omakc. Simpl. Vse narejeno v njihovi kuhinji. Zraven je običen pomfri in štamprle hišne omake na bazi dijon gorčice. Lepo, a cena hotelskih 12.

Nazadnje urejeno:

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
spet smo tam.... leto, dve nazaj sem mislil da sta zakonca Novak pootročena... danes pa povsod berem : solatke in omakice...

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Kaj te pa moti? Jaz rad rečem tud slaninca? Je to boljš? Hrana in kulinarika sta zelo zvezani z več nivoji občutkov, ne le tistim za lakoto. Dober hamburger te zna lepo pootročit.......zato solatka, pa slaninca......pa še mal vinčka ali pa kak perček za zraven.

BuDI....budi dobar!
nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Kaj te pa moti? Jaz rad rečem tud slaninca? Je to boljš? Hrana in kulinarika sta zelo zvezani z več nivoji občutkov, ne le tistim za lakoto. Dober hamburger te zna lepo pootročit.......zato solatka, pa slaninca......pa še mal vinčka ali pa kak perček za zraven.

BuDI....budi dobar!
nahrung002.gif

twinman ne serji..solatke pa percek...Presneto hypsterski lengviček
hysterical-1.gif