Hamburger ?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Se mi zdi, da se delamo bolj hohštaplerje s temi zahtevami za hambije.

Če bi bla kaka dobra posh gostilna in bi napisali, da majo en hud set sliderjev navoljo bi dal tud 15-20€ npr. Hambi je pač ena taka pristna pestra hrana in so pač in.

Drugače se pa v USA je več MCd-ja zdaj v krizi, ker se da poceni skoz pridet, pa tudi folk dela veliko, kuhat se jim pa ne da.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ko boste kaj na mojem koncu (tolk, da si bos lazje predstavljal kaj je "hohštapler Hambi"):

http://www.burgerandlobster.com/

Cena je 20 GBP - dobis pa ali hamburger (z VEEEELIKIM H) ali "lobster roll", ali pa celega jastoga. Drugega na izbiro ni.
smile-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Pa še zadnja novica glede hamburgerjev pri McDonaldsu:

Citat:
Britanski kuhar Jamie Oliver je zmagal v bitki proti eni od največjih mrež s hitro hrano na svetu. McDonald je prisiljen spremeniti recepte, saj je kuhar objavil, kako so dejansko izdelani svetovno znani burgerji.

V eni od svojih oddaj je Oliver pokazal, kako se pripravlja mleto meso za hamburgerje iz ostankov mesa (maščob in notranjih organov). Nato se zmleto meso "izpere" z amonijevim hidroksidom in uporabi v hamburgerjih.

Kuhar nas opozarja: to je izredno škodljivo zdravju.

Neuradni izraz "rožna sluz" se nanaša na meso in mesne izdelke, ki so neprimerni za prehrano ljudi, preden ji dodajo amonijev hidroksid.

Ta kemični izdelek ubija bakterije, kot so salmonele, in poskrbi, da je meso, ki se je že pričelo razkrajati, varno za uživanje.

Povedano poenostavljeno - mleto že nagnito meso se "razkuži" z amonijevim hidroksidom in uporabi znova za pljeskavice in podobno.

https://www.youtube.com/watch?v=II14yxN71Dk

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
ksz

mX vam sinhrono j..e mater s severa vsem ki ste pametni okoli burgerov!

In še njegovo sporočilo…

Ki ste kmeti?
grin1.gif

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik torcida_st pravi:
Tu je že gdo jedel?

http://www.cubeburger.si/

Danes sem slučajno šel tole sprobati, predvsem zato, ker je nek znanec omenjal, da imajo dober hamburger... no zdaj vem, da ta moj znanec nima okusa
bonk.gif
Bljak. meso ogabna pleskavica debeline lista v razkuhani lepinji, da se vsa zvija, notri pa pol kile mejaoneze nekaj solate in paradižnik, slednje je verjetno edino bilo užitno ampak žal nisem mogel okusiti zaradi vse ostale neužitne vsebine. Jedel sem pred petimi urami pa se mi še vedno ogabno spahuje , za bonus mi pa še lasje zaudarjajo po "fini" kuhinji, kot, da bi glavo namočil v tiste njihove zvarke pa samo dobrih pet minut sem bil notri. Nikoli več!
Sicer pa prijazna postrežba ampak žal je to premalo.

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
no, sicer malo izven konteksta, ampak majo tud hamburgerje...

Na vrhniki je nov Fastfood Mostiček (pri petrolu proti logatcu - zapeljete na petrol in na koncu na desni boste videli vhod). Mogoče jih kdo pozna, ker imajo že nekaj časa tud gostilno na vrhniki... vglavnem, majo vse iz žara, pa še kej iz friteze se najde, zaenkrat je top, pleska je res konkretna, pravtako hamburgerji, imajo tud opcijo, da si sam nafilaš zelenjavo in namaze...

priporočam.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Jest sm mislu da je talu cube burger bolj fancy izvedenka tistega mesarja k je delal pleskavice 50 m blizje vhodu HN pa po cenah sodec zgleda da ni to to.

matej_

Guru
25. okt 2007
2.126
656
113
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
A je kdo bil v gostilni Stari pisker, Celje?

Bil, zelo dober burger, se bom še vračal. Tudi malica (pečenka in še nekaj kar se ne spomnem, ter pražen krompir) je bila zelo dobra in okusna.
Prvo sem bil presenečen nad majhnostjo burgerja, vendar ko sem pojedel sem bil sit oz. sem se trudiš še krompirček pojest do konca. Naslednjič grem na novozelandca.

lp

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Jaz sem pa slišal, da je precej konkreten in to od človeka, ki ne poje glih malo...

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Ja potem pa ta tvoj kolega ne poje veliko, kaj naj rečem
smile-1.gif

Če je tole dovolj za njega, potem tudi prav
smile-1.gif
če poleg spiješ še 2 pira potem že ali še kaj poleg, od tistega luknjastega čipsa pa ne boš ravno sit. Za malico pa seveda je vrh "glave"

61313697.jpg