Hamburger ?

gr69

Guru
15. dec 2009
11.611
2.649
113
še v SLO - ampak komaj
Si že jedel pri hoodu?

In ja - lahko zmanjka "vsega" - če pa imaš "posebne" dobave pa še toliko bolj. Je pa res, da je treba to razočarani stranki znati lepo povedati.

Kdor s tem ne more živeti - Mac je dokaj blizu in dela dovolj dolgo.
 

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Sori, samo to ni sprejemljivo pa če se ti na glavo obrneš...če ti to ne potegne, tvoj problem. Vendar, če so stranke zaradi tega nezadovoljne, to očitno ni dobra praksa...

Sicer pa hood burger je dober, ni pa to nek presežek, kot se želi predstaviti in kot da so si oni izmislili ne vem kaj...so dejansko samo prinesli k nam že uveljavljene burgerje
wink-1.gif
 

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Si že jedel pri hoodu?

In ja - lahko zmanjka "vsega" - če pa imaš "posebne" dobave pa še toliko bolj. Je pa res, da je treba to razočarani stranki znati lepo povedati.

Kdor s tem ne more živeti - Mac je dokaj blizu in dela dovolj dolgo.

nisem ker sem iz MB in ko grem mimo rabim delujoč in založen hamburger store...sem šel mimo, se mi je zgodilo isto kot avtorju te teme in se več nebom ustavljal tam ker ne mislim časa zgubljat za 70% možnosti, da jim ni zmanjkalo kruha, šniclov drugih dodatkov...

just in time pa je bullshit...vsaki zrezek ti v hladilniku zdrži dva dni...tako, da bi tipa morala met vsaj dvo dnevno zalogo...tak pa sta ena navadna šalabajzerja
 

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.610
3.050
113
v lokalni ostariji
hmm

prodaja hamburgerjev je recimo 50 na dan
kupiš 70 kompletov
drugi dan popolniš zalogo, da imaš vedno 70 kompletov...

ko pade zaloga pod minimum že dopoldne urgiraš in hitro popolniš zalogo


a ni to tko?
 

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Kok ste jezni, ce cesa zmanka.....ko pa Clarkson popisdi, ker ne dobi za jest, je pa vse narobe.
hysterical-1.gif

eh kdo je jezn...pac nebom sel vec mimo :D hamburger si jaz doma naredim taki kot hocem :D
 

kaps

Pripravnik
11. jul 2013
92
0
6
nevem, če je že kdo vprašal...kateri kos govedine in maščoba je dobro za delat burgerje pa kakšno razmereje se priporoča?

thx
 

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
ksz...torej jaz sem se določil da bom začel delat sam burgerje..za sebe seveda naletel sem na to stran...zgledajo Ok

nimam pa pojma kak razlozit nasemu mesarju kateri del je to?

http://metro.co.uk/2014/06/10/the-ultimate-home-made-beef-burger-recipe-4756375/

•500g minced beef (chuck steak from a quality butcher if you want the best burger possible)
•50g bone marrow, chopped finely or minced, or ask the butcher for minced chuck with 20per cent fat

ima kdo kakšen bolši recept? al pa je probal kdo že take čevapčiče naredit? pa da jih potem medium speče?

aja pa da mi ne bo kdo pametoval s slikami iz gugla :D jaz rabim to da slovenski mesar razume
 
Nazadnje urejeno:

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
500g chuck steak = vratovina
50g bone marrow = kostni mozeg

hahah zdaj si me pa nasmejal :D itaq za bone marrow mi je jasno, ampak ponavadi je kar v kosteh noter in ga ne prodajajo posebej? sem miso če je kaka taka zadeva v prahu al pa kaj? Ne vem ce bi se lahko zmeno z mesarjem da mi to noter zamleje :D

za chuck si ziher da je telecji vrat? ker ko gledam po slikicah je toti celi spreji del do ramen chuck steak tako kot tukaj http://en.wikipedia.org/wiki/Chuck_steak#/media/File:BeefCutChuck.png
 

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Pri nas ga ne prodajajo, no vsaj da ne bi vedel..., v tujini ga pa dobiš "na žlico" -predvsem za kuhanje jušnih fondov. Na splošno so naši mesarji precej zadaj kar se razkosevanja tiče. No v zadnjih letih se malo izboljšuje.

Chuck bo pa pleče ja
wink-1.gif
 

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Kupiš bočnik, ponucaš mozg za burgerje ostalo meso pa za odličen golaž.
zmaga.gif
 

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.585
1.109
113
Titograd
Ta vikend znova Pivo In Burger fest...... tako kot oktobra, nas gre ene par komadov iz MB tudi zdaj
wink-1.gif


Lanski AS-ov burger z uležano pljučno in en škotski double porter sta še vedno nepozabljena hehe
 

tomi

Guru
1. sep 2007
18.657
9.868
113
40
MB
še bolj
smile-1.gif


sicer pa meni prvi najboljsi od pivohrama golar (bevoq) burger s hmeljevimi vršički, drugi pa od vila AS ja, california