Hamburger ?

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
ksz..

Hood burger odprl novo poslovalnico....velika srebrna prikolica postavljena nasproti Sparkasse (pri klubu Palatinum) v Šiški....bo treba probat kako bo tam vse skupaj zgledalo.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Bil sem na Viču pred kakšnim mesecem in je bila kar gužva...ob ene osmih zvečer. Bom šel pa še sem sprobat kako bo. Me zanima kdo bo pekel, verjetno eden od njiju + kakšni pomagači zraven.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Danes 17:45 pop tv, okusi brez meja - street food Ljubljana. Starring; H-H in HB.

uff so pokazali
bonk.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Jest sm jima dal še eno šanso ta tedn, bilo je kar nekaj ljudi, jest pa tretjič in zadnjič. Res so se pokvarili.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Nevem, okus enostavno ni več tak kot je bil na začetku. Preveč omake, paradižnika, na začetku je imelo meso nekakšen svoj okus, zdej je pač običn fast food.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Jaz še nisem opazil razlike. Meni je še vedno dober in se mi zdi, da ni nič drugačen. Sem bil pa pred kratkim tam s skupino znancev, ki so vsi prvič jedli Hood burger in so ga vsi zelo hvalili tako, kot takrati vsi tisti, ki so ga prvič jedli še v stari prikolici.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
stestiran zdele v šiški... kruh ogaben in nic podoben ameriskemu, plekavica porazna, brez okusa, slabo specena in tanka... pa pecenje bi jim se nekako odpustu, ce bi blo meso zorjeno, tole je pa navadna krava od sosednga kmeta... ostalo kar je blo notr, na nivoju navadnega peka bureka... BLJAK

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Jup.....bil spet po dolgem času in nič kak boljše ni. Meso brez okusa, prekrito s premočno omako. Kruh neprimeren. Pa ravno čakali so spet TV ekipo. To je bilo v Šiški.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Hm! Recimo, da je res slabši, kot je bil prej (čeprav jaz tega še vedno nisem opazil) je pa dejstvo, da je to še vedno najboljši hamburger v Sloveniji, Razen tistega, ki si ga sam doma naredim
wink-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Tole pritozevanje čez Horseburger in Hood... kar nekaj, razvajenost.
Za moje pojme je tu problem bolj navajenost na okuse in pljuvanje vsevprek.

Žrebiček, frišen v bombici in dvojni Hood - vedno odlično.
Je pa res, da kavliteta lahko variria, problem je bolj, če si naročiš horse burger, kjer pleskavica leži v tisti vegeta župi..., ravno zato naročim ali mesni, ali žrebiček in nimam teh težav.

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Horse Burger, se ni oglaševal kot pravi hamburger. So postavili svoj standard in okuse in rasturajo (no pleske ne jem) z žrebičkom in mesnim sirom. Hood pa ni pravi hamburger. Vse skup je ena kolobocija. Kruh ni pravi, mesa se ne čuti pod težo omake. Če jem classic burger narejen iz petih sestavin pa čutim sam omako..... WTF?

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Horse Burger, se ni oglaševal kot pravi hamburger. So postavili svoj standard in okuse in rasturajo (no pleske ne jem) z žrebičkom in mesnim sirom. Hood pa ni pravi hamburger. Vse skup je ena kolobocija. Kruh ni pravi, mesa se ne čuti pod težo omake. Če jem classic burger narejen iz petih sestavin pa čutim sam omako..... WTF?
se ne morm bolj strinjat... pa vidm da dost folka se sploh ni probal pravga burgerja...