Hamburger ?

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Hood burger bo zgleda naredil korak naprej.

Iz prikolice se bo preselil v kontejner.

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.531
267
83
Otvoritev "kontejnerja" cez cca 2 - 3 tedne.kolikor sem ujel od sodelavca, bodo imeli od septembra naprej tudi v Siski eno postojanko.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Btw, a je ze komu uspelo pojest njun burger brez da se nasvinja? Zadnjic me je imelo, da popizdim, samo za 45 stopinj mal nagnes burger in stece tist zos ven, jasno v papirnato vrecko, ki cez 20s spusti in imas polne roke zosa. Zdej pa ne vem, al je kaksen trik pa ne znam al imamo vsi isti problem pa sta lastnika taka salabajzerja, da se nista slisala za polivinil embalazo.

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
a kj tazga v sloveniji ni noben sposoben postavt...

Leskovacki-rostilj-u-Igalu.jpg

vsi teli larifari hamburgerji v LJ so za en K*rac! še hors je gnil ratu...

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
Ne, tega "sranja" nebo nikoli preveč!
10.gif

Balkanske pleske in hamburgerji.... sicer ze zelo branim pisat na alterju ampak dobro. Jamrate kje povsod imajo zanič oz. slabe hamburgerje a kaj je notri? ena faking pleskavica k jo v sloveniji očitno noben ne zna pripravit. Nit zmešat meso nit zapečt.

Če že ne razlikujem med hamburgerjem in plesko, bi rad jedel to balkansko plesko v prerezani lepijnji z ajvarjem, zenfom, solato in kajmakom. Sendvič z balkansko plesko
tongue-1.gif

...vi pa še naprej jamrajte o hamburgerjih...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
To kar ti šimptar servira, ni enako pleskavici, ki jo dobiš na roštiljadi. Nikoli ne bo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
ZAto je pa naslov teme hamburger ne pa pleskavica v lepinji.

Nazaj na temo.
Bil včeraj na Hoodu spet pa mi je bil tokrat bolj všeč. Rare kot vedno :D Samo ta pleska notr je za moje pojme pretenka.

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Sedaj ne vem ali sem že tako slep, da ne najdem
evil.gif

Pred časom sem prebral (po vsej verjetnosti v tej temi, ki sem jo nekajkrat prečesal pa ne najdem) o eni gostilni na Primorskem, kjer nudijo velike in dobre hamburgerje.

Ve kdo več informacij?