Pocrkali še niso, kaj prida pa tudi niso.Citat:
Uporabnik Car pravi:
A je tebi kaj ratal?
Tudi pri meni je katastrofa, ne bo nič....
Citat:
Uporabnik matt pravi:
Takole pa uspeva pri meni.Sedaj so začeli cveteti. Moram biti na kaj posebno pozoren?
Bvahahah, skurbat med sabo...si me nasmejal.Citat:
Uporabnik matt pravi:
. Sem racunal, da se znajo skurbat med sabo. Moram zacet s kombinacijo imen za nove krizance
lpm.
Citat:
Uporabnik hoomzi pravi:
Lep pozdrav!
glede na to da vas je tukaj kar nekaj strokovnjakov, me zanima ali lahko kdo identificira moje feferone...rečeno mi je bilo da naj bi bili habaneroti, vendar se mi zdijo malenkost majhni za habanerote, res pa je da te ki so sedaj oranžni, so bili na rastlini že pred mrazom, nekaj tednov nazaj in so takrat nekako nehal rast ter kasneje na soncu samo še spremenili barvo, "novi" plodovi pa nekako že boljše zgledajo, vendar vseeno dvomim da bodo dosegl velikost habanerotov....
Pa kaj ti rabiš semena?Citat:
Uporabnik chilli_64 pravi:
Ja iščem bolj pekoče zadeve (moruga, scorpion moruga, naga pa jalapeno). Tako da ce jih kdo ima, naj se mi prosim javi.
Lp
Citat:
Too cool and the oil won’t absorb the flavors; too hot and the chili flakes will burn. Ideally, the temperature should be about 225 – 240 degrees Fahrenheit (107 to 122.5 degrees Celsius). For best results, use peanut or canola oil. You can also use olive oil if desired; just make sure it has a high enough smoking point. (Steer clear of extra virgin olive oil).