Citat:
Uporabnik Car pravi:
Zrak do korenin!?
Prjatu, kje pa korenine na vrtu dobijo zrak? Se zvrta luknja na drugo stran Zemlje?Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Zrak do korenin!?
Kaj misliš, da korenine ne rabijo zraka?? Ali živim v zmoti?! Vglavnem, korenine so se skorajda tinstale v rahlo namočeni topli zemlji... Zdaj pa se že razvijajo novi listi tako da jim je nekaj hudo falilo.Dobre zemlje, sonca in vode je bilo dovolj...
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Zelo lepo ti rastejo
Kaj to maš plastične kozarce za pit?Si naredo spodaj luknje? Ko sem svoje mel 1+ mesec v belih kozarcih brez lukenj, so mi skoraj crknili, ker očitno ni prišel zrak do korenin.Zdaj pa so se rastline že spravle k sebi in se bo začela prava rast. Zgleda pa bogo ja. razen tistih dveh kupljenih sevedaOrange chili (kak podvrsta habanerota?) pa Lombardo dolce.
btw Čiliji z latinskim imenom annuum (kar pomeni leto), so letnice in lahko prezimijo.
Mango pa raste ko norampak to je že druga tema.
Citat:
Uporabnik dTi pravi:
HomeOgarden d.o.o. je podjetje, ki s svojim širokim naborom inovativnih rešitev za naravno homeopatsko oskrbo rastlin
Tole rabiš: http://www.metrob.si/fitofarmacijski-pripravki/neemazal-ts/
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz
Ker od letosnje letine nic nebo me zanima ali ma kdo slucajno link do ebaya kjer bi prodajal kaksne mlete cilije mocneje od habanerotov tolk da si sam kaksno olje naredim ali pa samo za posipanje.
Mogoče bo treba semena kakšne polarne sorte nabavit. Npr. vroči severni medvedki (lat. ursus polaris mnogopečius)Citat:
Uporabnik Wilbur pravi:
Kako to, da ne bo nič?