H&M podarja bon za 5 ojrov vsakemu...

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Sprintam enih 10 črnobelih bonov

hysterical-1.gif

ja sej tud črnobele jemlejo...lih sm se js spravla v šoping pa je ena s temi boni pred mano srala

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Saj zato pa sem poudaril črnobelih, ker so se nekateri tu spraševali, a morajo bit nujno barvasti ...
Ni potrebe po barvastih, pa tudi velikost bona ni važna ..
Saj verjetno je res nekaj drugega, pa ne gre za bone: majo odveč robe, pa se jo želijo losat, samo to. Tistih 5 EUR pa praktično ne igra vloge, vsaj za trgovino ne ... IMHO.

Noker

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Kar se velikosti tiče, so meni včeraj prav lepo zamorili na Čopovi
bonk.gif

Sam kolikor sem jst zasledila, nikjer ni pogojev, kakšne oblike, barve, ipd. mora bit bon...sam da serjejo...
10.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
KSZ

Se je kdo zahvalil cbb-ju za informacijo? Bil je prvi, zato si zasluži kakšen alt od vsakega, se vam ne zdi?

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
KSZ

Pravkar me kliče ženskica in vpraša, če mam namen naj kupit v HM-u, zdaj ne vem, če je bila v europarku ali v onem druge, v glavnem, mela je 5 skopiranih bonov in ji je obračunal/a 25 eur. Zdaj pa ne vem, če sem jaz nor ali je kaj drugega.
Skoraj sma se skregala, ker nisem verjel.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Citat:
Uporabnik noker pravi:
prodajalka odgovorila, da za manj kot 5 EUR ne moreš koristit kupona .

Sem rešil anketo in si ogledal tale bon. NIKJER in res nikjer to ne piše. Grem zanalašč poiskat en under 5 EUR artikel jutri in se bom zanalašč skregal s prodajalko, ki si bo sproti zmišljevala pravila igre
tongue-1.gif

ti pa maš cajt res, a ni škoda tiste študentke tm?

Maš prav ... Včeraj sem res šel v MB Europark H&M in sva se z mojo oborožila z 10 boni in 10 artikli. Skoraj eno uro je blo treba čakat na blagajni, ko pa sem prišel na vrsto in videl tisto izmozgano bitjece, ki že par ur obračunava vsak artikel posebej in vestno klanfa bone na kopije računov, se mi je kar precej zasmilila. Na koncu sem ji hotel pustit še lepo napitnino, ker se je kljub vidni utrujenosti prijazno potrudla, ampak pazi - ne smejo vzet tringelta
13.gif

Kaj pa je to za ena politika firme mi pa tudi ni jasno ...
17758-icon_confused.gif

Akasha

Pripravnik
23. sep 2007
240
0
16
Ljubljana
Meni se tudi zdi,da so utrujene.....ampak ne vem pa,zakaj niso za čas akcije vzeli kakega študenta več, ko so videli odličen odziv!

Sicer pa - jaz sem v promet spravila 6 bonov....ne bi se branila še katere take akcije,haha. :-D

Je pa H&M na Čopovi včeraj okoli 17h izgledal že precej izropan. Ne vem,ali ne dajejo robe na police ali kaj.... (baje naj bi bile dobave v trgovine vsak dan)

Glede H&M kvalitete pa - pri nas se čisto obnese, imamo doma zelo veliko njihovih reči (po moje več kot 35 kosov - all included - tudi sp.perilo in nogavice,kopalke),pa je vse ok razen 2 kosov (ena zmuckana majica in ena skrčena jopa).

Na splošno dokaj pazimo na oblačila in njihovo vzdrževanje in vse je v uporabi več let. Pa če kaka reč izgleda očitno cotasto / slabe kvalitete, je pač itak ne kupimo.

Koliko stvari pristajajo, je pa druga reč - odvisno pač od posameznika. enako velja glede všečnosti njihovih modelov.

Nazadnje urejeno:

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
KSZ

No tudi moja polovica je šla z desetimi boni v H&M (po kaj nimam pojma
redface-1.gif
Prodajalka nekaj zajamra in lepo potegne vse čez naenkrat.

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
No, meni to ni uspelo. Imel sem 5 bonov in moral sem jih vnovčit pri petih različnih prodajalkah. V Supernovi na Rudniku.

tudi meni... pa mi še reče una študentka tečna, da sem oni dan že vnovčila en bon (pa ga nisem, tisti dan res ne, prejšnji pa!) in ji rečem nazaj, da to pač ni res in če vztraja naj dokaže... bedne fore... če imajo take akcije naj pač stvari dorečejo do konca, ne pa da se potem naganjaš s prodajalkami... sej nikjer ne piše, da ne smeš prit naslednji dan še enkrat, a ne??
evil.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Na koncu sem ji hotel pustit še lepo napitnino, ker se je kljub vidni utrujenosti prijazno potrudla, ampak pazi - ne smejo vzet tringelta
13.gif

Kaj pa je to za ena politika firme mi pa tudi ni jasno ...
17758-icon_confused.gif

Razlogi za tole bi zanimalo tudi mene - razen tega, da naj tudi ta dobri prodajalci raje crknejo od zanič plače kot pa, da bi izstopali od povprečja
stupid-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Se delno strinjam... Ko se je v LJ odprl prvi H&M je imel notri robo, katero sem kupoval 5 (pet) let nazaj v Celovcu...
Nazadnje pa nisem opazil neke razlike... Ampak če nisi opazil; C&A in H&M sta v Celovcu precej večja kot v Kranju

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Se delno strinjam... Ko se je v LJ odprl prvi H&M je imel notri robo, katero sem kupoval 5 (pet) let nazaj v Celovcu...
Nazadnje pa nisem opazil neke razlike... Ampak če nisi opazil; C&A in H&M sta v Celovcu precej večja kot v Kranju

H&M v Seiersberg/Grazu je manjši od ljubljanskega in nima nič boljše robe.