H&M podarja bon za 5 ojrov vsakemu...

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik noker pravi:
prodajalka odgovorila, da za manj kot 5 EUR ne moreš koristit kupona .

Sem rešil anketo in si ogledal tale bon. NIKJER in res nikjer to ne piše. Grem zanalašč poiskat en under 5 EUR artikel jutri in se bom zanalašč skregal s prodajalko, ki si bo sproti zmišljevala pravila igre
tongue-1.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.334
303
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Citat:
Uporabnik noker pravi:
prodajalka odgovorila, da za manj kot 5 EUR ne moreš koristit kupona .

Sem rešil anketo in si ogledal tale bon. NIKJER in res nikjer to ne piše. Grem zanalašč poiskat en under 5 EUR artikel jutri in se bom zanalašč skregal s prodajalko, ki si bo sproti zmišljevala pravila igre
tongue-1.gif

ti pa maš cajt res, a ni škoda tiste študentke tm?

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Verjemi ali ne, tudi sam sem mišljenja , da C&A, H&M ter NY v Sloveniji in Avstriji ne prodajata enakih izdelkov. Zanje smo pač balkan. Če to ni res, naj mi prosim nekdo razloži, zakaj v celovškem C&A ju najdem vedno kaj zase, prav tako v H&M u, pri nas pa sam šrot (pa ne Boško
hysterical-1.gif
)

Noker

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Verjemi ali ne, tudi sam sem mišljenja , da C&A, H&M ter NY v Sloveniji in Avstriji ne prodajata enakih izdelkov. Zanje smo pač balkan. Če to ni res, naj mi prosim nekdo razloži, zakaj v celovškem C&A ju najdem vedno kaj zase, prav tako v H&M u, pri nas pa sam šrot (pa ne Boško
hysterical-1.gif
)

Noker

Mogoče gre samo za tvojo fiksno idejo, da je "avstrijsko boljše".

Jaz sem bil že v Grazu v NY, HM, CA...pa s emi zdi isto, kot pri nas v teh trgovinah.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Kasius, ne trdim, da je avstrijsko boljše, pač pa, da imajo takšne artikle, ki jih pri nas ne dobiš. In, ja, izbira je defenitivno večja in boljša... ne, to ni moja fiksna ideja.

"Avstrija (Celovec-Klagenfurt) je moj drugi doma"
hysterical-1.gif

Noker

Nazadnje urejeno:

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Ma ja...HM ima iste cune v Avstriji kot tukaj, celo v Berlinu ima iste
smile-1.gif
)) sorry
Je pa razlika pri C A delno. Orsay je včasih bil drugačen od Avstrijskega, zdaj pa je popolnoma enak, AMPAK so pa packi, tam te vpišejo v svoj klub, potem moraš pa tja it zapravit nagradni popust in po darilo, ki pa ga seveda slučajno NIMAJO ravno tedaj ko ti prideš...
10.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
NY v Avstriji ali pri nas je isti šit, številke za 190 cm in 60 kg, kvaliteta bolj ne kot ja, modeli pa tudi približno isti. Tudi C&A nima čisto nič večje izbire kot pri nas, pri kakih malo boljših firmah je pa že občutna razlika

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Men pa NY čist sede. Posebej stvari s tagom Amisu so fajn. Me ne moti, če je še pol mesta isto oblečeno, ampak glede na izjave tu itak nihče ne kupuje v NY.
grin1.gif
Nek smotanc še v Armaniju ne bo dobr zgledal.

bisnen

Pripravnik
9. maj 2008
400
0
16
Kako je velik originalen bon, ker meni ne odpre več ankete, bon ki je pa shranjen na začetku, pa ni prave velikosti, če ostane velikost 100%.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik felicita pravi:
Ma ja...HM ima iste cune v Avstriji kot tukaj, celo v Berlinu ima iste
smile-1.gif
)) sorry

Nič sorry
hysterical-1.gif

Mi pa razloži tole (sicer gre za H&M v Qlandiji v KR):

kako je mogoče, da v celovškem H&M še vedno kaj najdem zase, tu pa za moške sploh nič nimajo ???

Noker
confused-1.gif

p.s. o Newyorkerju sicer nimam pojma, ker že doooolgo nisem bil (pa še dalj časa ne mislim it
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Osebno sem bil priča strašnemu dogodku
hysterical-1.gif

Torej ne vidim problema, da ne bi mogel vnovčiti manjšega bona ...

Noker

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
No danes sem želel z bonom kupit zokne za 4,9 € - in ni šlo. Zato sem za vsak primer imel na dosegu roke sponke za lase, da sem prišel preko 5€. Jao. Gneča pa v PM že ob 12:00...

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Citat:
Uporabnik bisnen pravi:
Kako je velik originalen bon, ker meni ne odpre več ankete, bon ki je pa shranjen na začetku, pa ni prave velikosti, če ostane velikost 100%.

21x10

Nikka

Pripravnik
8. avg 2007
531
11
18
MB
kid.kibla.org
Ne vem no, meni se bolj zdi, da so večino stvari že prodali. Sem slišala, da je gužva pred vrati še preden odprejo trgovino.

Jaz sem šla danes na hitrico pogledat, pa nisem bila navdušena. Pri kopalkah in spodnjem perilu je bilo že skoraj vse prazno, pa še v vrsti se mi ni dalo stat.

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Citat:
Uporabnik noker pravi:
hysterical-1.gif
)

Noker

Se popolnoma strinjam za primer C&A - pri nas imajo izbiro na podnu, a v Münchenu imajo za vsako starostno obdobje in spol svoj floor
smile-1.gif
Tam nakupujem enkrat na pol leta in pustim vsaj 200-300 €.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Glede C&A je res tako, kot pišeš. In v Celovcu je enako (po štukih) ... za večji nakup se defenitivno splača zapeljat tistih 50 km do Celovca (OK, za naju, ker sva dokaj blizu).

Noker

Nazadnje urejeno:

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
jaz v H&M-u nisem vidla nobenih vrst, mogoče pa se je res folk zdej šele lotil nakupov z boni... jaz sem dobila precej robe za res malo dnarja, tako, da je to le stvar okusa verjetno...

ne vem pa kje je fora C&A na v Supernovi, same gromozanske številke
confused-1.gif