Ej sej je v redu no.....čist po slovensko se debata preveša v označevanje ljudi za to in ono, v nadaljevanju v tekmovanje kdo ima daljši.........................cajt prižiganja pa te fore. Upam, da vsaj vsi dobro jemo, pa je. Ne vem zakaj je treba pri nas vse spremenit v prepucavanje. Ameriški, avstralski in še kakšen forum na temo roštilja si poglejte. Tam se spodbuja, si medsebojno pomaga, pohvali. Bom začel: bravo za ribice, velike kose mesa in vsakršne druge hrane, ki v zadovoljivih količinbah leti z naših grillov. Grill je le orodje, se opravičujem za morda moje preveliko navdušenje nad eno znamko. AMPAK še vedno je bolje, da se tisti ki imate razne plošče ne mešate med "rešetkarje", ker se to dvoje ne meša. Zgodovinsko so že prvi pečqrci pekli ali nad odprtim ognjem, kjer je hrano obliznik žar ali plamen ali pa na segretih kamnih ob tem ognju. A mi priznate vsaj to pa da potem samo še počakamo na malo sonca in gremo pečt??
P.S.: Ena nedolžna provokacija.......jst mam pokrov pa grem lahko že kar prec pečt