Garmin Nuvi - več kart na eno kartico

jukadis

Zelenc'
24. okt 2009
6
0
1
pomoc ko instaliram setup basemap mi napise tole a kdo ve kaj je narobe (this setup the palm deskotop to be installed) pol se zravn

setup will now abort in nic ne rata hvala

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Zadevo unzipaj najboljše z universal extractor nato pa datoteko gmapbmap.img samo prekopiraj v tvojo napravo v mapo Garmin.

jukadis

Zelenc'
24. okt 2009
6
0
1
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Zadevo unzipaj najboljše z universal extractor nato pa datoteko gmapbmap.img samo prekopiraj v tvojo napravo v mapo Garmin.

nc isto ko przgem navigacijo mi to pise NO DETAILED MAPS FOUND THAT SUPPORT ROUTING.THE NUVI CANNOT BE USED WITHOUT THEM

jukadis

Zelenc'
24. okt 2009
6
0
1
ok fantje sm zrihtu samo mam en problem da mi ko upisem naslov mi zacne startati iz hrvaske a kdo ve kako naprej pa hvala za pomoc

Mato82

Pripravnik
3. jul 2008
34
0
6
Jaz pa imam sledeč problem: na nuvi 550 hočem namestiti več kart in sicer sledeče: na napravi imam Gmapbmap.img osnovno dem senčeno mapo, kot Gmapprom.img pa imam iz mapsourca narejeno adria route, topo, hungary. na kartico pa sem dal cn 2010 kot Gmapsupp.img ter g2 vision kot Gmapsup2.img vendar mi ne prikaže vseh map ali imam samo adrio in te mape + g2 vision ali pa če spremenim imena cn2010. Po kakšem postopku naj naložim da bi mi vse delalo. g2 vision in cn2010 imam img verzijo ne iz mapsourca. hvala

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Pozdravljeni!

Imam problem z garminom na WM. V Italijo sem šel, vklopil garmin in vse je lepo delalo, ko sem se vračal iz Italije mi garmin ni našel Slovenije (pa čeprav sem se z istimi mapami vozil po Sloveniji in je vse ql delalo). Je mogoče problem v kartah, ker imam dve gor in obe naenkra obkljukane oziroma delujoče. AR 2.20 in City NE 2009. V obeh je pokrita Slovenija in da je možno, da se prekrivata? Vendar sem izklopil eno karto pa še vedno ni našel slovenskih mest. Ko sem prišel v Slovenijo je delalo vse tako kot more. Uspelo mi je najdit domači naslov v garminu po opcijo ZADNJE NAJDENE, kateri je pa delal in me peljal domov.
Kdo ve zakaj ni hotel najdit slovenije v italiji, ko sem pa prišel domov je pa vse normalno delalo.

Flukturr

Zelenc'
18. sep 2008
13
0
1
Citat:
Uporabnik Mato82 pravi:
Jaz pa imam sledeč problem: na nuvi 550 hočem namestiti več kart in sicer sledeče: na napravi imam Gmapbmap.img osnovno dem senčeno mapo, kot Gmapprom.img pa imam iz mapsourca narejeno adria route, topo, hungary. na kartico pa sem dal cn 2010 kot Gmapsupp.img ter g2 vision kot Gmapsup2.img vendar mi ne prikaže vseh map ali imam samo adrio in te mape + g2 vision ali pa če spremenim imena cn2010. Po kakšem postopku naj naložim da bi mi vse delalo. g2 vision in cn2010 imam img verzijo ne iz mapsourca. hvala

Tudi jaz bi prosil pomoč pri enakem problemu.

Na Nuvi 550 imam CN2009, ki je prom in ne vem kako jo odstranit brez da kaj pokvarim.
Dodal sem lahko le majhen izsek AR ki je supp.

Potem pa sem dodal še SD s CN2010, kot supp in deluje.
Težava nastane ker nikakor ne morem dodati še ATopo, saj na Garminu ni več prostora, na SD pa mi ne bere nobenih dodatnih kart. Hec je, da mi Garmin XT na telefonu prebere vse mape iz SD...

Kakšna ideja kako rešiti zadevo?

Ali lahko zbrišem basemap? glede na napisano na forumu sem mislil da bi šlo dati CN 2010 na SD, AR in AT pa direkt na Garmina.
Samo kaj naj naredim s tisto 1,6GB veliko gmapprom?
frown-1.gif
Zbrišem?

Tnx,
F.

malisale

Pripravnik
2. sep 2007
282
0
16
Če misliš dodajat CN 2010.2 potem priklopi garmina na računalnik in tisto datoteko ki je velika 1.6 gb zbriši. En img file gmapprom daj citynavigator v mapsupp pa daj ostale karte (AR,AT in druge)

Nazadnje urejeno:

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Lahko pa probaš eno preimenovati v gmapprom1.img. V kolikor, pa ne gre pa naredi tako, kot ti je svetoval malisale. Na napravo naliži skupaj označeno AR in AT na SD kartico pa CN2010.20.

danijel84

Zelenc'
8. jul 2009
18
0
1
Pozdravljeni,

zanima me na kartico nalozil Garmin City Navigator Europe 2010.2 + Adria Route 2.30 + SCG Route 2.10 Unlocked iz mojblink. nüvi 350 ne zazna da sem kaj nalozil na kartico. Pa sem dodal se sw.unl in gmapsupp.unl v garmin na kartici, pa ni mozno videti kart na nüviju. Ima kdo kakšno resitev. Lp, Danijel

janezpesec

Pripravnik
6. jan 2008
487
0
16
Pritisni na ikono baterije in drzi nekaj sekund da prides v diagnosticni menu. Nato stiskaj naprej dokler ne odpre strani "Data Card Test Page".

lolypop000

Pripravnik
24. mar 2009
75
0
6
Citat:
Uporabnik danijel84 pravi:
Pozdravljeni,

zanima me na kartico nalozil Garmin City Navigator Europe 2010.2 + Adria Route 2.30 + SCG Route 2.10 Unlocked iz mojblink. nüvi 350 ne zazna da sem kaj nalozil na kartico. Pa sem dodal se sw.unl in gmapsupp.unl v garmin na kartici, pa ni mozno videti kart na nüviju. Ima kdo kakšno resitev. Lp, Danijel

Na 350 ne rabiš.unl 1 karto poimenuj gmapprom 2 karto poimenuj gmapsupp 3 karto,ki jo daš na Sd kartico poimenuj isto gmapsupp in ti bo pokazalo vse tri karte.

lolypop000

Pripravnik
24. mar 2009
75
0
6
Na nuvi 1200 in 1300 lahko daš vse karte na SD kartico in ji lahko pustiš imena kot npr Adriarout 3.0 NT ne rabiš pisat gmapsupp ali kaj druga.
Na SD kartici ustvari mapo z imenom MAP in daš vse karte v to mapo in ti jih vse prikaže.(narediš samo mapo MAP in ne več garmin tako kot na starih napravah).

Lp