Garmin Nuvi - več kart na eno kartico

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
Mene pa zanima kako naj skombiniram imena:

Adria route imam na garminu, sem dal ime gmapprom
Cn 2010.30 unlocked pa sem dal na sd kartico in dal ime gmapsupp

Pa mi ne prikaže cn

Kaj naj naredim

danijel84

Zelenc'
8. jul 2009
18
0
1
Zdravo!

Imam problem z nuvi 350 in je naslednji na nuvi 350 je adria route 3.0 na sd kartici pa je CN 2010. Ko hocem poiskati drzavo mi javi naj jo crkujem ko pa izberem to moznost pa ni zadetkov. Ve kdo kaj je narobe? Na nuviju imam mapo poimenovano gmapprom, na sd kartici pa v mapi garmin datoteko gmapsupp. Če pa sd kartico dam ven iz nuvija pa karta AR 3.0 dela normalno. Kakšna rešitev lepo prosim!

Danijel

danijel84

Zelenc'
8. jul 2009
18
0
1
Zdravo!

Problem je bil v tem, da ne smes imeti obeh kart hkrati obkljukanih v garminu, zato ni našlo nobenih drzav. Slo bi edino ce bi z mapsourcem pobrisal karte iz CN 2010 ki jih vsebuje AR 3.0. Lp, Danijel

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
a to se ne da zaobiti? jaz sem imel namreč problem, ker AR pokriva tudi del južne avstrije (koroške) in nisem mogel vnesti naslova.Se pravi sem moral izklopiti CN ker AR ni možno izklopiti (je na Nuviju) potem pa AR ni imel dovolj podatkov in ni našel naslova, kljub temu da se regiji prekrivata.
anyone? hvala

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Neglede ali imaš AR na sd kartici ali pa na nuvi-ju se more dat AR izklopit.
Kako pa imaš poimenovano AR na nuvi-ju in kako imaš poimenovan CN na sd kartici?
Maš 350 posodobljen na zadnji software?
Ko kateremu nalagam karte pustim obkljukan AR in CN se pravi delata obe karti naenkrat,pa do sedaj ni še nihče rekel da bi imel kake probleme ali pa,da mu ne bi česa našlo.

p.s.do sedaj sem imel samo težavo na nuvi 360 da ni pokazalo 1 karte in sem AR na nuvi poimenoval gmapsupp in na SD CN gmapsupp in mi je potem pokazalo obe karti in sem jih lahko izklapljal in vklapljal po želji.

Nazadnje urejeno:

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
hvala za hiter odgovor.imam nuvi 360.na napravi imam AR 3.0 izvožen iz Mapsource-a.Ime faila je gmapsupp.img. Zraven na napravi je še en fail gmapprom.sum. Na SD kartico sem dal (ne prvič) tudi CN 2010.30c al kaj je že. Ime faila tudi tam je gmapsupp.img.(baje mora biti tako na kartici). Do sedaj nisem imel težav, po tem pa ko sem obe posodobil oz zamenjal, pa na območju kjer se karte prekrivajo ne morem vpisati naslovov in hišnih številk...tudi ne morem izbirati držav.Če imam lokacijo shranjeno že v priljubljene potem me vodi. Nikjer ne morem poljubno izklapjati kart. AR je skozi vklopljena. Zakaj? CN ki je na SD se pa da izklopiti...
hvala in lep pozdrav

gr69

Guru
15. dec 2009
11.582
2.629
113
še v SLO - ampak komaj
katere gmap????.img imaš še na napravi?

za začetek preimenuj gmapsupp.img na napravi v gmapprom.img (zna včasih nagajati če nimaš gmapprom gor)

drugač pa glede poimenovanj boš našel tukaj precej dobro razlago

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
Program mi je sam dal na napravo gmapsupp.img, nisem kaj spreminjal. Na napravi nimam nič drugega več. Nobenih kart oz .img datotek.

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
sem naredil tako.upam da bo delovalo bolje, kar pa sedaj ne morem preizkusiti. Še vedno pa ne morem izklopiti AR karte. je to običajno v tej zmešnjavi?
hvala

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
sedaj dela preklaplanje kart. mi je manjkal en fail. Software pa sem posodobil cca kake pol leta/leto nazaj. Je že novejši zunaj?
hvala za nasvet..
lp

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.085
5.659
113
software pust če dela zadovoljivo...sploh sedaj ko pride novo kodiranje kart
smile-1.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Citat:
Uporabnik erazem12 pravi:
sem naredil tako.upam da bo delovalo bolje, kar pa sedaj ne morem preizkusiti. Še vedno pa ne morem izklopiti AR karte. je to običajno v tej zmešnjavi?
hvala

gmapbmap.img ti manjka.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Citat:
Uporabnik erazem12 pravi:
sedaj dela preklaplanje kart. mi je manjkal en fail. Software pa sem posodobil cca kake pol leta/leto nazaj. Je že novejši zunaj?
hvala za nasvet..
lp

Zadji update za 350 je od 18 decembra 2009 in ima med drugim tudi popravek za Fixed issue that could occur with address searches.

http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=1675

Zaenkrat še ni v update nikakršne zaščite da bi ti kaj zaklenilo tako kot se eni bojijo.

Za nuvi 360 pa je zadnja posodobitev od 7 januarja 2010

http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=1865