205 ima 1g, 255 pa 2g spomina, kar je logično, če hočejo pač 255 prodajat z prednaloženo celotno evropo.
Sam imam 205 in lahko rečem da je best buy za svoj dnar saj pr nas stane okol 130 eur. Imam pa CN 2009 naložen na kartici, na napravi, pa alpsko regijo (prednaloženo ), ter v eni datoteki AR 2.2, AT 2.11 (samo SLO in HR, brez BIH ),ter SCG 1.8. Tako imam na napravi vse kar potrebujem.
Mal me moti samo to da ima samo 10.000 točk v sledi, kar posledično pomeni da na večdnevnem popotovanj morš laptop zravn nost, pa sporotno nalagat na comp. Mislim pa da je to slabost vseh garminov.
Me pa nekaj zanima oziroma ima eno vprašanje za poznavalce. Sled je lahko velika 10.000 točk, nato se stare točke brišejo. Sem pa opazil, da lahko 205 shrani v spomin več sledi. Ko ga recimo ugasneš in ponovno prižgeš shrani obstoječo sled in začne beležiti novo, kasneje pa jih lahko združiš v mapsourcu. Pa me zanima, če je teh 10.000 točk vsota vseh sledi, ali ima vsaka sled od začetka nato na voljo 10.000 točk.
Hvala.