Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Cena pa ista?!
Ni ista 205W z kartam je 170 € brez kart pa 154€ v rolanu.
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Cena pa ista?!
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Majo neke čudne popuste. -12% ?!
Gledam cene na uvoznikovi strani, pa je ista kot pa prej s karto!
Citat:
Uporabnik kurjac pravi:
Na 205w lahko dodaš več vmesnih točk, ki jih narediš po istem kopitu.
Screenshot, ki ga narediš vidim samo na računalniku (seveda ob priklopljeni napravi) v mapi scrn.
Teh screenshotov pa nisem našel ob brskanju po sami napravi. Če kdo pozna način naj ga prosim napiše.
Citat:
Uporabnik CybeRoky pravi:
Pozdravljeni imam novo napravo nuvi 205, ki na prostem deluje signal je poln!
Kadar pa dam napravo v avto in zaprem vrata, signal naglo pade na samo eno črtico. Tudi grafi, ki prikazujejo natančnost in moč signala padejo na minimum!
Ko avto spelje pa se ponavadi povezava s satelit popolnoma izgubi in se potem težko zopet vzpostavi. Morda, če se ustavim.
Kadar stopim ponovno iz avta se naprava zopet najde in signal je ponovno poln.
Kaj mi priporočate?
Ali je naprava pokvarjena? Torej garancijo?
Je kriv preslab sprejemnik/oddajnik? Torej nakup boljšega modela?
Ali je naš Peugeot 206 kakšno čudno meni neznano plombirano vozilo? Torej nakup kabriolet variante?(poizkusil sem še v Citroenu Picasso isti probl.!)
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Glede na opis napake bi rekel, da je tvoj 205 defekten.
Nekoč so imele gps naprave težave z atermičnimi šipami avtomobilov, danes so novi sprejemniki bolj občutljivi in natančni. Če ti v pežoju 206 na šipi ne vleče satelitov, tako da je navigacija neuporabna, jo je potrebno zamenjati.
Drugače namreč model 205 nima težav z iskanjem satelitov.
Citat:
Odgovor: Garmin support
Pozdravljeni.
Imate v obeh avtomobilih metalizirano vetrobransko steklo? Picassoji imajo vsi ta stekla, za Peugeot 206 nisem prepričan – imate pod vzvratnim ogledalom polje črnih pik? Metalizirana stekla namreč preprečujejo prehajanje radio valov, ki jih GPS uporablja za določitev lokacije.
V primeru metaliziranih stekel je edina možnost, da napravo namestite pod vzvratno ogledalo, pod polje črnih pik – tam je izrez v prevleki vetrobranskega stekla, namenjen prav GPS napravam in podobnim napravam.
Lep pozdrav,