Garmin 3790T

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Zanimivo, da se vedno pri vsakem novem FW vtakneš v to, kako ga ne bodo nikoli zrihtali, ker potemtakem ne bodo nikoli zrihtali nobenega garmina, ki ima nov FW. Seveda so pa tvoji posmehi samo plod neznanja uporabe te naprave, več od tega še tak nisi povedal.

Janch ?
aplauz.gif

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
ah....here we go again.

Imam en predlog in sicer, da lahko v temah, ki so naslovljene s specifičnim modelom naprave, komentirate samo tisti, ki napravo dejansko uporabljate. Če pa se že oglašate tudi tisti ki napravo poznate samo teoretično oz ste jo imeli v uporabi le na krajšem testu, prosim, (oz zahtevam) da zelo jasno utemeljite svoje mnenje in izkušnje, kadar komentirate.

TUPLI tebe naprošam, da nam vsem razjasniš kaj je tako narobe s tem modelom, oz kakšni so ti problemi, da bodo vedeli tudi vsi ostali, ki se morebiti zanimajo za nakup tega modela. Če prileti novinec v tole temo, glede na obstoječe poste, ne bo dobil jasne slike kako in kaj, ker so posti zmedeni, da je kaj, še posebno tvoji!

Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Nikoli ga ne bodo popravili v dobro delovanje

Citat:
Po vsem tem , kar je garmin LAB priznal za ta model 3790T .

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Jaz v zvezi z garminom ne izdajam , kako pa kaj Od A do Ž . Ne bom šel v detajle . Lepo da se ga popravlja z novimi FW - ji . Ko sem to delal preko ZS , se je javil G. @NAVI_boy in se pizdil name , zakaj ne morem pisati na forumu . Kakšnemu uporabniku lahko takoj pojasniš in razume , nekateri pa rabijo kar dosti časa . Ne obladajo vsi tega modela kot npr. @NAVI_boy .Če bi samo enkrat nekdo od znalcev šel v LAB garmina in videl kako se dela tam in videl dejansko stanje tega modela, ki sem že pred kratkim napisal bi imeli drugo mišljenje o tem modelu garmina 3790T . Zato pa vztrajam pri temu . Lepo da se odkriva kaj novega in razni testi , itd , naj se pošlje v garmin da se omogoči v novem FW . Zato niti nočem sodelovati v testiranju ali karkoli na tem forumu .Imam že sam dosti dela s tem . NISEM pa JEZEN ali kar koli kakšne ZAMERE proti takim uporabnikom , ki kaj takega napišejo .
OFF Topic - je bilo sedaj dosti napisano . Je pa pojasnilo . Tema je pa : Garmin 3790T . Imam pa to čast da dobim od Garmina nove garmin navigacije za test , ki se še ne prodajajo ali se bodo prodajale . Nič več ne sporočim kaj in kako .Zaključeno . Samo še pregledam zase če je kaj zanimivo za mene npr .

Nazadnje urejeno:

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Zato niti nočem sodelovati v testiranju ali karkoli na tem forumu .Imam že sam dosti dela s tem

Moraš vedet, da smo forum, kjer uporabniki GPS navigacij lahko dobijo zelo koristne informacije, in če jih ne želiš delit, kakor sam praviš potem je res bolje, da zaključiš članstvo tukaj, ker s svojimi provokativnimi posti, ne delaš nič koristnega za skupnost, ravno obratno..
rolleyes-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
provokativnimi posti ,: v tej temi ne vidim nič takega .Samo dejansko stanje modela 3790T sem napisal kar je res . Če si pa on zatiska oči pred resnico , pa ni moj problem .

Nazadnje urejeno:

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
TUPLI, ne se delat preveč pomembnega, ker to nekako nisi. Doslej še nisi povedal niti ene pametne informacije okoli česarkoli. Ali o zemljevidih ali o napravah, vedno se izmikaš, kar te uporabniki sprašujejo. Torej, ti si pomembnež, mi dokažeš eno slabo stvar na 3790, ki jo drugi nimajo ? Aja, ti informacij ne smeš izdajat. Bullshit.
bonk.gif

Kot ti je Janch povedal, forum je za pomaganje drugim, pa ne preko ZS, če se čutiš tak pomembnega, lahk tudi javno pišeš. Veliko dobrih uporabnikov se je umaknilo zaradi tebe in še marsikdo se bo.

Nazadnje urejeno:

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
provokativnimi posti ,: v tej temi ne vidim nič takega .Samo dejansko stanje modela 3790T sem napisal kar je res . Če si pa on zatiska oči pred resnico , pa ni moj problem . Tak zagovornik je za igo , sygic , itd , potem pa take piše o garminu .

Vse NAS in vse tiste, ki berejo in imajo namen kupit ta model zanima ZAKAJ je ta model problematičen v primerjavi z ostalimi. A je res tako težko napisat? In kolikor vem, leti tvoj post na NAVI_boy -a ki dejansko uporablja tega Garmina in ne vem zakaj bi potem favoriziral druge
bonk.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Če bereš malo nazaj nič ne leti na njega @NAVI_boy -a . Leti tvoj post na NAVI_boy . Ne , Ne , in ne . Leti post na model nuvi 3790T .Razen od danes ki sem mu napisal na postu 18.11.2011 12:13

Nazadnje urejeno:

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Ta model je ravno zdaj kar ugodno v akciji na Petrolu, pa najbrž marsikoga zanima realno stanje, ne pa neka natolcevanja.
Osebno ga ne morem ocenjevat, ker ga nimam, je pa dobrodošlo mnenje tistih, ki ga uporabljajo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Jaz ga imam... in nimam pripomb... Dela to, cemur je namenjen ... Prej sem uproabljal Nüvi 660 ... in po mojih izkusnjah deluje 3790 precej bolje... predvsem hitreje in lepsi prikaz ima ...

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
OK . Spremenim mnenje . Najboljši model od garmina , kar jih je naredil do sedaj NUMBER 1 pri garminu in na lestvici , najboljši daleč pred drugimi .Best price , itd , kar v nakup . ZADOVOLJIVO sedaj .

Nazadnje uredil moderator:

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Jaz ga imam... in nimam pripomb... Dela to, cemur je namenjen ... Prej sem uproabljal Nüvi 660 ... in po mojih izkusnjah deluje 3790 precej bolje... predvsem hitreje in lepsi prikaz ima ...

Amen.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Tudi sam ga nimam sodelujem pa veliko z Turboccc,ki ga ima.
Prednost nuvi 3790 je v tem da če te kaj zafrkava ga lahko brez skrbi spremeniš v 34xx,ki zaenkrat še nima slabosti,nihče ni javil o nikakršni napaki.
Glede pomoči preko ZS:

Sam sem hotel večkrat pomagat direktno preko foruma pa je naenkrat nastalo 5 strani zakaj to pa ne gre to itd.
Ko sem post sam pregledoval sem se izgubil med vsem tistim kaj je sploh uporabnik hotel vprašat,noinec bo še pa bolj zmeden.

Zaključek:

Boljše je pomagat preko ZS in če ugotoviš kakšno novo finto in vidiš da dejansko deluje,jo poveš na forumu,da tudi drugi vedo kako se da tisto napako odpravit.
Post je bolj pregleden in jedernat in ga vsak novinec potem lažje razume.
Fint je veliko le vprašat je potrebno in če bom vedel odgovor vam bom pomagal,če ga pa ne bom vedel bom pa probal pomagat preko ZS in če se zadeva uredi jo tako ali tako vedno javim na forumu
wink-1.gif

Rad pomagam vsem tukaj da imajo čimlepše izkušnje z navigacijo in da iz nje iztisnejo kolikor se da.
Morate pa vedeti da tudi jaz ne vem vsega,vendar imam žilico in veselje odkrivat rešitve.

Tako da če je možno bi prosil,če se lahko nadaljuje tema glede 3790,ker sem se med vsemi temi posti tako izgubil da spoh več ne vem kaj sem iskal
wink-1.gif

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Treba je ločit:

1. Specifični problemi, ki jih imajo uporabniki zaradi lastnih napak oz neumnosti, kadar se gredo posodobitve oz neuradne modifikacije. To je jasno in seveda zaželeno, da se rešuje preko ZS.

2. Splošna problematika na temo osnovnih in naprednejših tovarniških funkcij, kadar ne delujejo po pričakovanjih . To je pa seveda zaželeno, da se javno pišejo tako problemi, kot tudi morebitne rešitve in ugotovitve.

DusanP

Pripravnik
7. maj 2011
97
0
6
Ena ameterska, kamor spadam tudi sam.
Po posodobitvi zemljevidov na CNU sem pogledal v načrtovane poti, ki sem jih imel že odprej in mi je zrisalo pot kar naravnost preko polj, pa malo ostro zavilo, pa zopet malo naravnost in tako naprej do cilja. Sem bil že moker, da sem izgibil načrtovane poti. Potem pa ko sem hotel popraviti načrtovano pot za prvo, pa sem videl da enostavno greš v spremembe in nič ne spremeniš, samo shraniš ponovno, pa ti pravilno izračuna in izriše pot. Simpl ampak če ne veš, pa se lahko še tako trudiš, da te vodi pravilno. Edino ne vem, ali se je to zgodilo samo meni, ali je to običajno.