Tudi sam ga nimam sodelujem pa veliko z Turboccc,ki ga ima.
Prednost nuvi 3790 je v tem da če te kaj zafrkava ga lahko brez skrbi spremeniš v 34xx,ki zaenkrat še nima slabosti,nihče ni javil o nikakršni napaki.
Glede pomoči preko ZS:
Sam sem hotel večkrat pomagat direktno preko foruma pa je naenkrat nastalo 5 strani zakaj to pa ne gre to itd.
Ko sem post sam pregledoval sem se izgubil med vsem tistim kaj je sploh uporabnik hotel vprašat,noinec bo še pa bolj zmeden.
Zaključek:
Boljše je pomagat preko ZS in če ugotoviš kakšno novo finto in vidiš da dejansko deluje,jo poveš na forumu,da tudi drugi vedo kako se da tisto napako odpravit.
Post je bolj pregleden in jedernat in ga vsak novinec potem lažje razume.
Fint je veliko le vprašat je potrebno in če bom vedel odgovor vam bom pomagal,če ga pa ne bom vedel bom pa probal pomagat preko ZS in če se zadeva uredi jo tako ali tako vedno javim na forumu
Rad pomagam vsem tukaj da imajo čimlepše izkušnje z navigacijo in da iz nje iztisnejo kolikor se da.
Morate pa vedeti da tudi jaz ne vem vsega,vendar imam žilico in veselje odkrivat rešitve.
Tako da če je možno bi prosil,če se lahko nadaljuje tema glede 3790,ker sem se med vsemi temi posti tako izgubil da spoh več ne vem kaj sem iskal