Garmin 3790T

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
SE VIDI TVOJE NEZNANJE , PAMETOVANJE IN NIČ NOVEGA NISI POVEDAL ALI NAPISAL ,IN UGOTOVIL
uf-1.gif
Kdaj se boš pa ti umaknil da ne boš prazne SLAME blatil in smetil po forumu .?????

Nazadnje uredil moderator:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Če si tolk dober in se ceniš s svojim delom , Pokliči v garmin šenčur in povej kdo si z imenom ki ga imaš na forumu - gledajo tudi oni , pa vprašaj , koliko so jih sprejeli na servis z tvojo ugotovitvijo in popravki .
bonk.gif
Lahko bi še kaj napisal in dodal .

aton

Pripravnik
2. okt 2008
323
1
18
Prej sem imel Nuvi 610, 3790 pa imam praktično od njegovega začetka. Nikoli mi ni zatajil, baterija drži med potepanji po mestih z izklaplanji tudi cel dan, grafika je super, JCV deluje brezhibno, sedaj si lahko prenesem še planirano pot iz Mapsourca. Meni je super in v bistvu sploh nimam pripombe nanj. Ponovno bi se odločil zanj. Je pa to le moje mnenje.
Tile prepiri so pa v celoti nepotrebni. Gremo rajš enkrat na pivo. Vse vas častim

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Tile prepiri so pa v celoti nepotrebni. Gremo rajši enkrat na pivo . Se strinjam . Niso vsi modeli nuvi 3790T taki . Tistim ki dela lepo , ste lahko zadovoljni .Ostali so problematični .

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Nisem se na nobenega spravi ali kar koli . Samo resnica o garmin nuvi 3790T .

janezpesec

Pripravnik
6. jan 2008
487
0
16
Najbolje bi bilo da moderatorji pocistijo temo (vkljucno s temle mojim prispevkom).

wabb

Pripravnik
6. dec 2008
270
0
16
Vprašanje, ki ga je zastavil DusanP v drugi temi, ki pa ni tako aktivna kot ta, postavljam še enkrat jaz...

Uporabnik DusanP pravi:
Še eno vprašanje za tiste, ki si pred potovanjem v meniju načrtovanje poti kreirate celotno pot.

Recimo da kreirate pot od točke A do točke B, ker pa želite da vas garmin vodi po drugi poti kot vam jo izračuna, si vmes nastavite še vmesne točke C in D. Vendar pa ko hočete na pot po kreirani poti, vas garmin vpraša (vsaj pri meni je tako 3790), katera je naslednja destinacija (točka) do katere želim. In ker me točke C in D v bistvu ne zanimata izberem seveda končno točko B. Težava je, ker me bo garmin zopet peljal po drugi poti kot želim, seveda tisti ki si jo garmin izračuna od A do B, brez C in D. Če pa nastavim recimo vmesno točko C kot nasledno, pa me bo garmin peljal le do te točke in ne do končne točke B.
Upam da se razumemo. Se kdo s tem sploh ukvarja in kako to rešuje?

moris77

Zelenc'
31. okt 2011
17
0
1
Jaz sem s 3790-ko na splošno zadovoljen. So malenkostne stvari, ki bi jih oziroma jih bodo izboljšali, a še vedno prevagajo vse lastnosti 3790-ke, ki jih nudi in podpira. Skratka je boljši od ostalih garminov in.

Genius3

GPS dopisovalec
16. maj 2011
1.487
0
36
Prej sem imel 205W, 765T in sedaj 3790 LMT (v BIG BANG-u s popustom (kuponi za popust za zveste kupce) je stal 319,00 € )).
Mislim, da je bila cena ugodna glede na to, da ima ta naprava že vgrajeno licenco »Lifetime« (doživljensko brezplačno nadgradnjo
kartografije). Kar se pa tiče v zvezi z njegovim delovanjem do sedaj nisem imel nobenih težav. Skratka po resnici povedano z njim
sem zadovoljen...

Nazadnje urejeno:

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Zanima me ali ste že imeli težave z vzdržljivostjo baterije pri 3790LMT. Baterijo sem imel napolnjeno skoraj do konca (manjkala je le še polovična črtica do polnega) pa sem zadevo spraznil na poti iz LJ v Škofjo Loko in nazaj - uporabljal AR 3.30. Ko sem prišel v LJ sem imel napravo na oranžni črtici (ena). Zadevo sem uporabljal slabo uro. Ali je to normalno ali ne za prvo uporabo.

aton

Pripravnik
2. okt 2008
323
1
18
Napolni jo do konca, pa potem preizkusi. Meni je držala tudi več kot 3 ure s stalno navigacijo ( priklop sem imel v drugem avtu ). Sicer jo imam pa itak vedno priključeno na nosilcu. Pa tiste črtice itak niso zanesljive

DusanP

Pripravnik
7. maj 2011
97
0
6
Mi lahko nekdo naredi uslugo?
Na 3790 iščem naslov Podreča 50 (pri Medvodah, oz. Mavčičah) in garmin vrže 10 naslovov pod tem iskanjem, pravzaprav lahko vpišem katerokoli hišno številko, mi da več zadetkov in potem mi vsak zadetek pokaže na drugi lokaciji.
Ni mi jasno, ali kraja nima vnešenega po hišnih številkah ali je spet kakšna nora filozofija pri garminu.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.810
129
63
Si probal iskati na Mapsourcu? CNEU 2012.30 pokaže v MS 3 lokacije v Mavčičah brez hišne številke - samo center naselja.
AR ti najde točno lokacijo. (A iščeš bife v bližini
grims-1.gif
)

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Podreca 50 - spada pod Kranj . AR da točen naslov ven , cnent pa 8 različnih lokacij .

Nazadnje urejeno:

DusanP

Pripravnik
7. maj 2011
97
0
6
Meni MS pokaže 9 lokacij.

A ni vseeno kam spada. Tudi če nastaviš medvode bo isto, ali pa mavčiče kamor naj bi res spadal.

DusanP

Pripravnik
7. maj 2011
97
0
6
Teh napak ali pa pomankljivosti je malo morje in jih ni mogoče našteti in javljati vseh.
Sem potem poizkusil z iskanjem meni znanih lokacij. Skoraj polovico jih ni našlo ali pa je našlo več zadetkov istega naslova v istem kraju. Potem sem poizkusil še z nakjučnimi naslovi iz TISa, pa je zopet skoraj polovico naslovov bilo neznanih ali pa več zadetkov. Pri tem nisem iskal po večjih mestih, ampak v Domžalah pa so bile že težave.
99% pokritost malo morgen. Če mi navigacija ponudi več zadetkov in moram jaz vedeti kateri je pravi, potem navigacije sploh ne potrebujem.
Uf, še eno veliko razočaranje, tokrat očitno nad kartografijo, CNU 2012.30