Garmin 3790T

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Uvoz rute dela,vendar vodi še pa vedno po svoje in ne tako kot bi rad.

Uvoz rute dela popolnoma brez problema, kot si planiral v MS, niti najmanjšega odstopanja ni.

Nazadnje uredil moderator:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Daj poleg gmapsupp.img še gmapsupp.unl datoteko v kateri imaš zapsiane ključe za odklep.

To velja samo pri skrekanih kartah... Pri uradnih .unl datoteke ni
smile-1.gif
... In na tem Nuviju je vse uradno... in ne bi rad "sral" z raznimi "custom" variantami, ce ni potrebe...

Tudi uradni upgrade naredi UNL datoteko
smile-1.gif
odkar so uvedli gma zaščito mi na Nuvi 765 vedno naredi tudi unl datoteko zraven.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Pri originalnih kartah upgredanih preko MyGarmin vedno naredi še .UNL.

Če pa imaš AR ali AT uradno kupljeno na CD in instalirano v Mapsource, ti pa na napravo prenese samo .IMG brez .UNL. Dela pa samo na napravi, na katere ID je odklenjen zemljevid v MS na računalniku.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Tudi uradni upgrade naredi UNL datoteko
smile-1.gif
odkar so uvedli gma zaščito mi na Nuvi 765 vedno naredi tudi unl datoteko zraven.

Pravkar na microSD namestil preko MapSource-a AR in ni .unl datoteke... (ima vkljucen prikaz skritih datotek in sistemskih datotek) ... microSD je vstavljena preko citalca ... tako, da ni odvisno od naprave
smile-1.gif

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Sorry, Janch, moral sem....
13.gif

sory NAVI_boy, pridržal sem si pravico, da sem odstranil kritičen del tvojega posta. Imam željo, da tisti ki znamo nekaj več na tem področju, to izkoristimo in delujemo s skupnimi močmi v harmoniji za dobrobit te celotne GPS scene, saj menim, da smo forum na najvišjem nivoju glede tega. Smo si pa seveda vsi različni in imamo vsak svoje pristope a konec koncev smo kot posamezniki vsi veliko prispevali k kvaliteti tega dela foruma, s svojim znanjem zato ne želim, da s prstom kažemo drug na drugega. Če je kaj na osebnem nivoju, dajte to razpucavat preko ZS. Vsi komentarji v javnem delu foruma so skrbno brani iz moje strani, tako da vse neumesne konnflikte-komentarje rešim z oznako "spam"
smile-1.gif

moris77

Zelenc'
31. okt 2011
17
0
1
Po tednu uporabe 3790-ke sem na splošno gledano delno zadovoljen. Pohvalna je funkcija Bluetooth s povezavo na GSM (Nokia) in deluje bp, tudi zvok na strani sogovornika je ok. Manj sem zadovoljen z nekompatibilnostjo delovanja (prikazovanje izohips, stavb) kart AR in AT v kombinaciji. Amapak to je pač nova politika AR in AT (vsaka je za svoj namen uporabe). Za navigacijo večinoma uporabljam CN Evropa tudi po SLO, ker so omejitve res točne - AR je bolj površna z omejitvami. Tudi s karto CN Evropa delujejo prometne informacije v SLO zadovoljivo (avtoceste). No svoje POI točke se da prikazati na kartah s predelavo standardnih bmp ikon na bit depth 8. Vertikalan pozicija naprave je zakon, ker imaš v 3D pogledu boljši pregled nad cestno karto. Mogoče malo preveč žre baterijo v 'sobni' uporabi naprave. Upam, da bodo na Garminu v posodobitvah še kaj izboljšali, glede na 'GPS experts awarded Garmin Nuvi 3790T as the best model in 2010'

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Je.Narediš audio izhod iz zvočnika v nosilcu. In potem uporabiš kot AUX, kot FM pa res ne gre.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.577
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
KIS - Keep It Simple.
hysterical-1.gif

Edin trot pelat po celem avtu mi ne diši ker imam AUX vhod pri menjalniku.
Armaturke razstavljat se mi pa ne da. Je pa zanimiva in uporabna rešitev.
zmaga.gif

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.149
746
113
EU
In zakaj se jim je zdelo, da je treba FM funkcijo in mp3 predvajalnik pod nujno odstraniti, da to zagotovo noben uporabnik ne potrebuje več?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Updates & Downloads
nuvi 37xx (GCD File) software version 4.70

as of November 17, 2011

Change History
Changes made from version 4.60 to 4.70:

Fixed an error that caused the device to shutdown when using myTrends.
Added support for a new OEM mount.

Direktni prenos datoteke 37xx FW 4.70

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Da ne bo kakšne jeze spet . Nikoli ga ne bodo popravili v dobro delovanje .Pa da ne bodo samo mislili ( nekateri ? ) da grajam ta model , je pa lepo in dobro od garmina da so na voljo novi updejti FW in se ga popravlja .Po vsem tem , kar je garmin LAB priznal za ta model 3790T .

Nazadnje urejeno: