[Formula 1] VN Italije - Monza

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Poglej ________ od Hamiltona, v zadnjem krogu...
bonk.gif

Drugače pa povratek Brawna, do zadnjega kroga odlično Hamilton, super tudi Kimi in Sutil, Kovalainen pa...
bonk.gif

Red Bull-ov dvojec pa mislim da se lahko poslovi od sanj o prvaku...

Halo? Smo rekli brez zaljenja in primitivizma ali nismo?
Sam ti pa res ne moreš mimo mene...
Je ''fefafi'' v redu ali ni?

Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Lahko kupiš KERS....brawn je mel v ponudbi tudi MM KERS pa je raje vzel balast pa keš obdržal.

To sam fefafi rabi da zmaga.
evil.gif

Samo to mi definiraj, kam spada ''fefafi'': v žaljenje ali primitivizem... ali imaš kakšno svojo rubriko...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
force india pa spet pred mclarnom, se že kaže, zakaj bom mclaren ostal brez mercedeza
hysterical-1.gif
Spidi pa spet na dnu

Nazadnje uredil moderator:

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Zdej je potrebno spremenit malo besedišče. Namest ''bebo'' ali pa recimo ''debilko'', lahko uporabljemo ''Lewis''
evil.gif

India
aplauz.gif

Fisico
rolleyes-1.gif

Liuzzi
frown-1.gif

jebach

Pripravnik
3. maj 2009
160
0
16
Lewis je kar huda žalitev, ker v takem primeru, moraš biti kar
bonk.gif
Ni čudno, da ga je baba pustla

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Zdaj se pa ze ne morem vec zadrzat. Si ti nepismen, se delas neumnega, me jebes direkt v mozag ali dejansko si butast? Resno te vprasam?

a) Kje v temah "[Formula 1 VN [ime drzave, kjer je dirka] - [ime dirkalisca]]" si nasel kaksen feffafi??? Puscam moznost, da sem kje spregledal, ampak vsepovsod se je do sedaj to oznacevalo za spam ali editalo poste. Samo in izkljucno v zgoraj omenjenih temah prosim za red, brez uporabe zaljivnih "sinonimov" tipa: "tainta dirkac je d€bil, retard, b€dak, nigger, pijanc... " ali "faffafi, mcsmeh, filjams". Zakaj? Ker se vedno nekdo pocuti uzaljenega in potem vse skupaj pelje v nepregledno prepucavanje in smetenje.

Barvic, voscenk pa zal nimam pri roki, da bi ti narisal, se bolj jasno.

--------

Pa se beseda na temo samo:

Brawna zmagala z lepo taktiko, Lewis naredil oslarijo v zadnjem krogu, od Ferrarija sem pricakoval malce vec, vse cestitke Sutilu in tudi Liuzziju. Toyote imajo resne probleme z mocjo motorja ocitno.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Sem mislil, da imamo za prcanje svojo temo, v ostalih se pa pričakuje nek resen odnos. In pod to naj bi spadala tema ''Novice iz sveta F1''. Tam nisi brisal izraza ''fefafi'' in iz tam sem tudi prilepil citat... če te tam to ne moti, lahko vse teme preimenjuješ v ''Motošport SPAM tema'', leposlovja se pa držimo v temah "[Formula 1 VN [ime drzave, kjer je dirka] - [ime dirkalisca]]"

Pa še nazaj na dirko: poraz, vsaj glede na komentarje pred dirko, tudi za Kovalainena, Fisiko še ni čisto domač s Ferrarijem, se mu je verjetno malo kolcalo po svojem prejšnjem dirkalniku. Razočarala sta me pa Williamsa in Toyoti, verjetno agregat...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Najprej je treba red vzpostaviti v teh temah o dirkah, kjer je najvec "prometa" uporabnikov. To je plan 1. V drugih me zaenkrat ne moti, trenutno zelim red samo tu. Ko bo tu OK, se bo posledicno tudi drugje prijel ta red oz. se bodo [upam] uporabniki zaceli zavedati, da so zazeljeni samo nezaljivi, argumentirani, posti, kjer tudi ni provokacij. Pocaaasi napredujemo, ce pa kje kaj spustim me pa prosim uporabniki opozorite.

Upam, da je sedaj jasno vsem uporabnikom.

Sedaj pa dovolj off-topica.