Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Spidijevi posti so zgolj za provokacijo in da blatijo MSja, hkrati pa jih opremja še z nešteto bednimi smajliji. Zaradi tega nivo cele teme drastično upade, ker je očitno trollanje.
Ker tvoje lepljenje printscreena je pa kaj? Ni podjebancija? Pa bluzenje da je tyrepressure kriv, pa yadayada...to ni spam? Majkemi?
Če bom banan v imenu tega ker pišem resnico in ker nisem navijač šumahrja so be it. In razen treh -štirih ki gledajo F1 verjetno skozi neke filtre v očalih kjer je šuma vedno pred rosbergom mi vsi ostali dajo prav.
MViper, poglej kako so v sekundi napadli in provocirali TAKOJ ko je šumahr bil prvi ker ni bil v boksih, ene pet, šest postov V MINUTI. Pa da me bo infarkt pa "ena za spidija"....dej, prosim, kvaliteta verbalne komunikacije na nivoju? In pol zlijejo gnev name ker sem itak za vsak kur@c jez grešni kozel ker so pač šumafani v večini in držijo en z drugim. Če bi pa pisal v prid šumahrju, lepil slikce njegove, bi pa bilo vse OK. Kolkor vem to ni schumacherfanclub.de sajt ampak alter. Poglej kako so delali leta nazaj ko je model zmagoval, to do besede nisi prišel.
Zdaj pa me benajte, povedal sem svoje.
Tukaj se moram strinjat s spidijem. Podrkavanje je tudi z druge strani, samo da je mogoče malo bolj slovnično pravilno in da nima miljon smajlijev v postu. Sicer sem že enkrat predlagal, da se ekstremiste v nepismenosti omeji, pa ni bilo nekega odziva s strani moderatorjev, glede na to da razne suzice in softiji še vedno drekajo... Glede vsebine postov pa: A je kdo omenil Buttna? Večinoma poslušamo samo Hamilton haterje, Šumi loverje/haterje, vsak tretji post je pa tehnično opravičevanje nekih drikačev v sredini
Ontopic: Hamilton je imel težave z radijsko zvezo. A to tudi šteje, da se ga opraviči zaradi zaj.... postanka ali je še vedno neumen voznik?