[Formula 1] VN Francije - Magny Cours

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Tako nepogost pojav...kot jaz hočem dokazat.
wink-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Fantje brez veze je kregat se z rdečimi. Za njih je dirkanje da zaparkiraš celo stezo nalašč da drugi ne morejo mimo. Pa da zrivaš iz steze ko ti voda teče v grlo. To je za njih dirkanje.
bonk.gif

Suzuka 1989, Suzuka 1990 - kje vidiš Ferrarija?

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.527
1.231
113
ah no! tak daleč nazaj nesmeš gledat!!!!!

najdalje je dovoljeno do kariere Šumija!!!!!

bonk.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Sicer dirke nisem gledal... po prebranem sem še vesel, da je nisem.

Imas prav. Bolje, da nisi. Ne bi ti bila vsec.

No saj ni tako slabo. Startati s 13 in priti do 10 tud ni kar tako. Pa ceprav sedis v mclarnu moras biti res talent.

Cestitke Ferrariju in Trulliju. Zasluzene stopnicke za oboje.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Si že drugič zamenjal čelado od Hamiltona za čelado od Senne? Jej jej....
aplauz.gif

Ne, tokrat nisem. Enkrat je bilo zadosti.
grin1.gif

Samo opomnil sem te, da se je F1 vozila še pred Schumacherjevo dobo in da se je marsikaj dogajalo tudi prej. Očitno rad pozabljaš.
evil.gif

EDIT: dodan "pred"

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Tole spet pelje v ... saj vemo kam
smile-1.gif

Gremo nazaj na temo

Hami je fasu nezasluzen penal
evil.gif

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43

Mat vola kam je prišla F1 debata da kdo sploh v to dvomi. Hami je fasu nezasluzen penal
evil.gif
) po dirki . Loteva se ga paranoja in njegovo moštvo mu pri tem ne pomaga. Pogostost njegovih kiksov in seveda sankcije pa ustvarja vtis tudi med navijači da se to dogaja samo njemu in da gre za zaroto.

In kaj naj naredijo ko bo podobno ušpičil v Silverstonu : "i will strike back" - a je to napoved ponovitve Kanade ? seveda se mora zabit v Masso do bo bolj učinkovalo
evil.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Meni se tudi zdi, da dečko tone...ampak nič ne de, pomoje že ima dovolj denarja, da bo preskrbljena celotna familija z očetovimi norostmi povrhu.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Meni se tudi zdi, da dečko tone...ampak nič ne de, pomoje že ima dovolj denarja, da bo preskrbljena celotna familija z očetovimi norostmi povrhu.

Tebi se zdi marsikaj od tega da je Raikkonenu odpado izpuh takoj itd. Ne govori bedarij, ker ce pogledamo zadnje tri dirke je Hamilton deklasiral vse v Monacu, v Kanadi je bil celi vikend hitrejši do safety carja kar vedno pomeni loterijo , tu v Franciji pa ni mel nobenih pogojev zaradi vseh težav. Do Kanade je bil tudi PRVI v skupnem seštevku. Zato ne flancaj gluposto o tem kdo tone in kdo ne in raje začni F1 gledat da boš vedo kaj govoriš in bo mogoče kaka bedastoča manj za prebrat iz tvoje strani

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.527
1.231
113
res je.... s strinjam stabo! ko dečku vse "štima" je hudičevo hiter!
ampak kot opažam je njegov največji problem...... da ponavadi nekaj NE štima
smile-1.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Pomoje bi se dalo iz tega dirkalnika potegniti veliko vec kot je. Avto je na vseh stezah hiter. Na nakterih najhitrejsi. In po 8 dirkah imeti 38 tock? Ce bi bil ves cas cetrti, bi jih imel vec.

In ce se ne motim, se ni imel nobene okvare? Kaj, ce mu na naslednji dirki se raznese motor? Odpade auspuh? ... Mogoce bo zmagal. Material sigurno ima za to. Samo tudi na najbolsem avtu kdaj kaksna stvar odpove.

Mclaren. Nobene okvare. 8 dirk. Izkupicek 38 tock. Slabo

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Pa ja ne....da je morda slab voznik?
wink-1.gif

Morda je le hiter, a dandanes je potrebno kaj več...