[Formula 1] VN Belgije - Spa Francorchamps

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Hamilton bi moral fasat vožnjo skozi bokse, in ker je bila dirka tako proti koncu je niso izvršili. Za moje pojme je vse bilo regularno.

Dejstvo je, da je hamilton že med dirko zgrešil "greh", če je kazen med dirko ali po njej nima veze, gre se le za to, kdaj je bil narejen "greh". Je pa iz dramskega vidika definitivno lepše gledat kako se nekomu "odvzame" zmago, ki si jo je tako "zasluženo" privozil, pa čeprav je kontra pravilom.

V bistvu ima v tem primeru bistveno vezo... Massa bi po vožnji Hamiltona čez bokse po vsej verjetnosti ostal drugi. Po mojem mnenju, bi pa še kje s steze zletu, takoj, ko bi vidu, da je Hamilton za njim.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.949
6.987
113
Torej je popolnoma sam kriv, lepo bi počakal, ne pa da je šel rinit skozi tisto šikano, rinil je pa zato, ker je itak vedel, da je tam izletna cona in da ne tvega dosti. Kot je rekel webber:

Citat:

"Lewis would probably never have had a crack at Kimi around the outside at the first part of the Bus Stop without knowing he had the option of going onto the asphalt part,"

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
"Hamilton bi moral fasat vožnjo skozi bokse, in ker je bila dirka tako proti koncu je niso izvršili. Za moje pojme je vse bilo regularno."

To si rekel in jst sm ti na to odgovoril... kaj zdej jokaš z izjavami Webbra? A ti jst nalimam izjavo Laude?
crazy1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Kaj pa je to druzga, če ti repliciram glede določene "stvari", ti pa se "braniš" z nekimi citati, ki nimajo veze z napisanim...

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Ferrari je že pred začetkom sezone naročil FIA-i, naj v Spaju vzame Hamiltonu 25s... to bo vse posneto v naslednjem filmu od Michaela Moora...

hysterical-1.gif

Ja kaj ces. Eni tukaj so pac bol "pametni" od sodnikov fie. Pa kako so prepricani vase. Kaksna samozavest
uf-1.gif

Cloveka dobijo pri goljufanju in ga kaznujejo. Paranoiki pa itak vidijo zarote vsepovsod.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Moj post je parodija na Spizdija, xXx-a in podobne... sem mislil, da je dovolj očitno napisano, pa nisem nobenega smajlija zraven dal

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.