za pop tv verjetno res ne, na rtv slo je pa to ze placa enega umetnika na mesec. skoda no, dajmo pocakati SJTV....Mislil sem brez vsega, samo signal forward. Jo 5000eur samo pravice za eno dirko tako piše aichi, če sem prav razumel. To ni dosti imho.
Ne predstavljaš si ravno dobro, za kakšne cifre gre. Reciva takole, da ne bom kaj preveč napisal (je pa res, da točnih cifer itak ne poznam): za SLO za sezono lepe šestmestne cifre ... Tako da veliko več kot 5K na dirko. Aichi je krepko, kerepko falil. Ne za par procentov, za večkratnike napisane cifre.Prenos f1 stane cca 5000euro za slo baje.
Hja, upam, da bo vendarle kak kanal v SLO prenašal ... Moram malo povprašat naokoli, kaj se bo dogajalo ...A potem se ne vidimo, slisimo vec?
Hvala za vse, legenda!
ni razloga, de nebi bilo hitro. Alonso si lahko hitro ustvari mnenje, kje je on osebno v primerjavi z letom 2005, ko je bil prvak s tem avtom.R25 with a 3.0L V10 from 2005
Zanimivo, da se da to še danes tako hitro vozit
o ja, se spomnim izlet na prvo dirko F1 sredi 90ih.... na hungaroing , pa tam zadaj na neki njivi parkirali, 3 gričke pred samim dirkališčem. in potem je ze tam odmevalo , pa sem vedno mislil, aha za tem grickom, je proga, pa ni bila...itd. bolana scena. Itak brez tistih čepov za uho , to je bilo to. Nazadnje pa še v monzo na zadnjo sezono , šumaherja v živo videt. Potem pa smo zaključili, mogoče še tamalo kdaj peljem na dirko pa bo to to.V10 je top
pizdari.ja sele sedaj sem poslusal starega renoja, to so bili casi. v zivo noro! spomini iz imole. zal mi je danasnjih 20 letnikov, ki ne bodo nikoli vec doziveli grmenja dirkalnikov, ki so zveneli tocno tako kot so bili hitri.