FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIAN GRAND PRIX 2010

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Kaj je zdej to, zdej ste me pa razočarali. Sej vem da po takih kvalifikacijah je rdečim/schu fanom težko kaj povedat in čakate na boljše čase, ampak dejmo vsaj debatirat no.
rolleyes-1.gif

Upam da bo jutri čim več neviht, zna bit pestro. Obeti kažejo na to, bomo videli.

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Da. To je tudi res
smile-1.gif

In ce se ne motim, sta mclarna kar kmalu opravila s prvimi poskusi. Button je tudi dosegel soliden cas, potem pa napaka. Hamilton se je pa ze v pogojih, ko se je dalo postaviti dober cas vrtel.
Ferrarijev pa ni bilo nic videti na zacetku?

Jutri ne bi smelo biti dezja. Dirka bo zanimiva, ce bo v suhem. Ce bo dez, bo start za SC. In nato se predcasen konec dirke. In napoved je veliko dezja? Vsaj vceraj so tako pisarili za cel vikend.

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Ma nimaš kaj, saj vidiš, da je ves glasen, samo da veter zapiha v njegovo smer. Ko piha kontra je pa čisto tih. Tih kot rit.
tongue-1.gif

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Zdaj si našel to kost. Ma brez veze. Ti si ves vesel samo da "krava crkne" nekomu ki ga ne maraš . Kako tipično.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
A se meni samo zdi, a je danes na kvalifikacijah teammate opral Senno... kao nek potencial od strica al kako... pa isti material v rokah...
hysterical-1.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Tip me hoče v slabo voljo spravit s Senno ker sem rekel da mu privoščim, zdaj pa nima drugega kot da mi Senno naprej meče...
hysterical-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
se strinjam :D

deluje kot da mu nič v življenju ne uspe in potem vsa svoja čustva sprošča nad šumijom in ferariju :D
recimo... v temi o prvi dirki niti pisnil ni :D zdaj pa tuli ko gasilska sirena

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
jutri bo pa spet tiho in 14 dni bo mir:) pol pa ko bo trening pa bo šumeln 5 stotink za rosbergom, pa bodo spet monologi :D

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Chandhok nažgal Senno... neverjetno, pa toliko upa polagajo v njega...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
mi je bilo kar malo čudno videti Schumaherja, ko je samo zapeljal na travo, ja ... ponavadi se pri njemu to ne dogaja ...
tongue-1.gif

skratka ... dirka sama mi je bila precej zanimiva, sem pa zelo vesel za Vettla oz. za Red Bull nasploh, ker ta dvojna zmaga je malce obliž na odstope Vettla na prejšnjih dveh dirkah.

presenetil me je Sutil, Force India je očitno zelo dober dirkalnik, glede na to da mu je Hamilton le stežka sledil. ali pa je Sutil dober vozač, in zna izkoristiti 100% material, ki ga ima na voljo.

škoda za Alonsa, sicer je res pri tistem prehitevanju grdo zaglavil in izgubil boj z Gumbom, ampak ... eksplozije motorja si pa po moje ni ravno zaslužil.

in ja, Hamilton, odlična dirka, lepo je peljal, pa Vettel (odličen start) in Alosno, z izjeme zadnje napake ...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sej res - skrajno neumno se mi zdi, da je Hamilton dobil opozorilo za vijuganje pred Petrovom ... meni se je zdel to en boljših dvobojev zadnje čase, oni bi pa to kaznovali, ni čudno, da gre F1 malce v franže ... čudno da ne postavijo stožcev okoli idealne linije in vsakega, ki zapeljev med stožce kaznujejo ...

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ja Hamilton je usaj dirkal, se je zapodil iz starta in prehiteval, medtem ko Massa in ostali tega niso sposobni.
bonk.gif
Pussyzz. Ni kej.