Folk na bolhi je retardiran

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Imaš take in drugačne.

Sem dal starega MAN-a v oglasnik, čez pol ure kliče tip, naj zbrišem oglas. Pride popoldan, plača, potem ga pa 2 meseca ni bilo, da bi odpeljal.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
a po dveh mesecih ga je, al ga še imaš??
tongue-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Nisem vedela kam bi drugam tole vprasala... kupujem en telefon, ne prevec nov ampak ker si ga kolegica zeli... gre za Nokio n79 (to je tisti bele barve cel) in sem najdla eno punco na Bolhi, ki jo prodaja za 100 eur, menda 1.6.2012 kupljeno pri Mobitelu v Slovenskih konjicah... poslala mi je imei kodo s telefonom in dokumentacijo, datum, vse se ujema... Ne morem verjet da bi to blo sploh mozno?Razen tega ima ta punca tako od oka nekje 15 novih telefonov, vsi z dveletno garancijo in novi...

Kaj je to no? Vem da je nateg ampak kaksen? Da je vsa dokumentacija, racun postempljan in vse original? ... Naj me kdo razsvetli prosim....da se ne opecem za 100 eur:) HVALA!

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
A to si zdaj naredil povzetek mojega posta? Tocno to je point, kako je to mozno in s kje ima dokumente? Prav poklicala bom v tole trgovino v torek in vprasala cist nedolzno ce imajo se kaksno Nokio N79 na zalogi kje...
Ker drugace me res zanima kaksna prevara je to... OK, dopuscam 1% moznosti da je res (ampak glede na to da ima kup telefonov ki so novi in z 24mesecno garancijo...)

B81

22. jul 2007
37.941
11.128
113
Morda gre za refurbished modele, ki se dobijo največkrat iz tujine. Mobiteli so kao obnovljeni in pregledani, ne vem pa, čigava je potem garancija??

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Jah, garancija pise lepo od Teleraya, tist moder listek in gor lepo stempelj trgovine oz posrednika za Mobitel v Slovenskih Konjicah, datum in podpis... 1.6.2012... Skratka svašta... Nisem še naletela na kaj podobnega.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Zanimivo... ker sem pac malo preverila in dejansko ni bilo se neke uradne vesti o tem, da N79 ni vec na zalogi... saj pravim da bom poklicala v torek v SK da vidim kaj je to...

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Aja pa še na temo: sem hotel kupiti neki parket, teledonska objavlena ne obstaja, na email ni nihče odgovarjal, oglas je minil, zdaj vidim spet isti oglas obnovljen - kličem za foro - številka ne obstaja
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.265
9.892
113
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Aja pa še na temo: sem hotel kupiti neki parket, teledonska objavlena ne obstaja, na email ni nihče odgovarjal, oglas je minil, zdaj vidim spet isti oglas obnovljen - kličem za foro - številka ne obstaja
bonk.gif
Morda tudi on kupuje parket, pa tako niža ceno ostalim prodajalcem.
evil.gif

Ne bi bilo prvič.
grin1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
@ doctorz; hvala za tvoj izjemno koristen in pomemben prispevek, sploh obozujem ta prizvok "jazsemnajpametnejsi" z uporabo socnih izrazov.

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
če kupuješ fon je boljše da si prek kake trgovine ki se bavijo z rabljenimi, ker meni je to tak tak prek nekiga posameznika

sad

Guru
24. avg 2007
21.265
9.892
113
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
@ doctorz; hvala za tvoj izjemno koristen in pomemben prispevek, sploh obozujem ta prizvok "jazsemnajpametnejsi" z uporabo socnih izrazov.
Če obožuješ, sta ravno za skupaj.
evil.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.265
9.892
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
Hja lahko niza ceno lahko pa je sam fuuuul storast pa napacno st vpisuje
Za 2x in večkrat vpisat napačno telefonsko (sploh ko vidiš, da ni niti enega klica) moraš biti že retardR.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Sorry ampak imam toliko slabih izkušenj, ko sem posloval naprej od trojan, da me res odbijate, kar se tiče kakega poslovanja. Raje nakažem 1000€ v Nemčijo kot 20€ štajercu.
tongue-1.gif
Vem pa da nu za posploševat, sam poznam še nekaj takih, ki so se večkrat nategnili, ko so prek bolhe dilali s štajerci.

Aja pa nisem iz žabatowna.
grin1.gif

no jaz sem iz TOTE strani Trojan
cheer.gif

Prodajam tu pa tam kako stvar na bolhi (otroški voziček, gume...)

vedno ampak VEDNO ko kliče kdo iz LJ misli, da mu bom jaz stvar pripeljal. Vsaki vpraša: pa veste kje je Mb ali Ptuj?
Jaz pa ne, nebi vedel
bonk.gif

Prodajal prešjni mesec avto in imel dva kao resna kupca iz LJ ampak samo če pridem v LJ....
avto za 16k pa jima je škoda dat 20 EUR za benz.

Ne morem verjet, kot da je LJ center sveta....
confused-1.gif

Aja: Nap%&'#l še nisem nobenega. Prodal vse stvari brez okvar.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.653
1.155
113
Titograd
Tudi že opazil podobno, nobenemu drugemu se ni problem pripeljati, stvar videti...... ok, izvzemam socialne probleme, ki bi imeli nov LCD, obenem pa jamrajo da nimajo za kruh, bencin itd. ... ni važno ali je avto, telefon ali obesek za ključe, vse bi on na prag imel prinešeno. Še hišo, če bi bila na kolesih
smile-1.gif

Prodajal sem meglenke od fiat bravo za sitni denar, toliko da se jih znebim, skupaj z žarnicami in blendami na katere se meglenka pritrdi, kliče tip iz ljubljane in mi zaradi 15 € komplicira ker ne ve ali so meglenke iz navadnega Bravota ali iz HGT (ko da je kaka razlika), pa naj grem preveriti na fiat servis od katerega avta je in podobne..... ja kaj še, za 15 € ti bom vse to delal ja, raje jih vržem v kanto
bonk.gif
na srečo se je našel normalen kupec, ki je samo dal naslov kam naj pošljem in zdravo......

Tudi za kupit stvar....... tako nefleksibilnost težko srečaš, pripravljen sem se pripeljati 130 km vstran, če je stvar kot oglaševana, plačati takoj, pa tip zdaj ne more ker dela, jutri ne more ker je na obisku, par ur prej ne ker šeta psa vedno ob takem času, ko se po par dneh nekak le najdema glede časa, mu rečem če imajo kje v NJEGOVEM kraju kako parkirišče, da jih tja pripelje ker pač kraja ne poznam in je kak parking od trgovine ali bencinsko črpalko najlažje najt...... ne, on v avtu nima dovolj prostora za pripeljat komplet feln in mi začne z "navigacijo" levo, desno, pri studencu gor, potem spet levo, pa gor pa itd.
bonk.gif
pa imam prag tolerance za bedake visok kot eifflov stolp, ampak temu sem enostavno moral reči da če jih noče prodati naj reče, seveda sma potem zaključila, felne pa sem po skoraj 3 mesecih še vedno našel na avto.net.

Korošec mi je, ko sem ga iskal v neki vukojebini ker je imel pokvarjen avto, dal sam od sebe, na telefon vreden 250 €, 30 € popusta ker se mi je dalo tja voziti, pa že tako in tako je bil najcenejši od vseh..... čisto druga pesem
cheer.gif

Je pa glede področja LJ res, da ko sem kaj kupil, je bila stvar vedno točno taka kot oglaševana, kar pa je tudi za pohvaliti
wink-1.gif