Tudi že opazil podobno, nobenemu drugemu se ni problem pripeljati, stvar videti...... ok, izvzemam socialne probleme, ki bi imeli nov LCD, obenem pa jamrajo da nimajo za kruh, bencin itd. ... ni važno ali je avto, telefon ali obesek za ključe, vse bi on na prag imel prinešeno. Še hišo, če bi bila na kolesih
Prodajal sem meglenke od fiat bravo za sitni denar, toliko da se jih znebim, skupaj z žarnicami in blendami na katere se meglenka pritrdi, kliče tip iz ljubljane in mi zaradi 15 € komplicira ker ne ve ali so meglenke iz navadnega Bravota ali iz HGT (ko da je kaka razlika), pa naj grem preveriti na fiat servis od katerega avta je in podobne..... ja kaj še, za 15 € ti bom vse to delal ja, raje jih vržem v kanto
na srečo se je našel normalen kupec, ki je samo dal naslov kam naj pošljem in zdravo......
Tudi za kupit stvar....... tako nefleksibilnost težko srečaš, pripravljen sem se pripeljati 130 km vstran, če je stvar kot oglaševana, plačati takoj, pa tip zdaj ne more ker dela, jutri ne more ker je na obisku, par ur prej ne ker šeta psa vedno ob takem času, ko se po par dneh nekak le najdema glede časa, mu rečem če imajo kje v NJEGOVEM kraju kako parkirišče, da jih tja pripelje ker pač kraja ne poznam in je kak parking od trgovine ali bencinsko črpalko najlažje najt...... ne, on v avtu nima dovolj prostora za pripeljat komplet feln in mi začne z "navigacijo" levo, desno, pri studencu gor, potem spet levo, pa gor pa itd.
pa imam prag tolerance za bedake visok kot eifflov stolp, ampak temu sem enostavno moral reči da če jih noče prodati naj reče, seveda sma potem zaključila, felne pa sem po skoraj 3 mesecih še vedno našel na avto.net.
Korošec mi je, ko sem ga iskal v neki vukojebini ker je imel pokvarjen avto, dal sam od sebe, na telefon vreden 250 €, 30 € popusta ker se mi je dalo tja voziti, pa že tako in tako je bil najcenejši od vseh..... čisto druga pesem
Je pa glede področja LJ res, da ko sem kaj kupil, je bila stvar vedno točno taka kot oglaševana, kar pa je tudi za pohvaliti