Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Kaj natanko je poanta tvojega posta?
1. Da ima slovenska policija srečo, da v Ljubljani nimamo takih norcev, kot so v Beogradu. Ki jim je čisto vseeno, če jih fašejo, verjetno tudi vseeno, če jih nekdo ustreli. Ker se verjetno šele ustreljeni počutijo frajerje. Ali pa če koga ubijejo.
2. Da so slovenski policisti, glede na izjave "imam družino" - reve. V Avstriji verjetno policist za tako izjavo medijem dobi - čevelj...
Spomnite se strelskih obračunov, ko je policija prišla ŠELE tedaj, ko se je razkadil dim iz pištol. Zadnji primer: uboj na črpalki.
Lahko se je duvat, napihovat in se vozakat z desetimi polcijskimi avtomobili z vključenimi sirenami v rambo opremi pol ure po nekem streljanju. Tvegano pa se je vključit, dokler streljanje še traja, kajne?
Ni pa seveda tvegano trenirat strogost proti golorokim navijačem, ki samo vpijejo, so pa sami čisto posrani.
In preden mi repliciraš (v upanju, da boš sebe naredil pametnega, mene pa budalo): tvoja replika me ne zanima. Ker ne bo kredibilna.
Omenil sem kruta DEJSTVA. Ti pa lahko napišeš kakoli. Le drugačnih dejstev ne moreš. In opravičil za strahopetnost ...
Za to, da ne sme posvojiti otroka, si že slišal?Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
seveda, ker vi kvazi intelektualci odgovorite z molkom...baje je zlato...
ampak ker je resnica pac nimas kaj za dopolnit...pravice imajo enake...nisem se slisal da pedru nebi izdali potnega lista, al pa da nebi mogo kupit stanovanja, al pa odpret racuna, bit v gostilni, it za politika...
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
In preden mi repliciraš ( v upanju, da boš sebe naredil pametnega, mene pa budalo ): tvoja replika me ne zanima. Ker ne bo kredibilna.
Omenil sem kruta DEJSTVA. Ti pa lahko napišeš kakoli. Le drugačnih dejstev ne moreš. In opravičil za strahopetnost ...
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Se je tebi vtrgaločemu meni repliciraš?![]()
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Uporabnik HEPAN pravi:
ampak ker je resnica pac nimas kaj za dopolnit...pravice imajo enake...nisem se slisal da pedru nebi izdali potnega lista, al pa da nebi mogo kupit stanovanja, al pa odpret racuna, bit v gostilni, it za politika...
Baje se je o tem kar dosti govori nedavno...
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
aja se to...ko ravno o izjavah in da bi kdo v Avstriji dobil cevelj.
Ce bi nekdo v Avstriji izjavil, da je nekaj narobe z ljudmi, ki si za malico privoscijo sendvic s prsutom, bi ga verjetno poslali na kak pregled.
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
In preden mi repliciraš ( v upanju, da boš sebe naredil pametnega, mene pa budalo ): tvoja replika me ne zanima. Ker ne bo kredibilna.
Si sam naredil dovolj, da meni niti ni treba, ne prvič ne zadnjič.
Omenjaš debilinosti nedodelanega pamža,
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
1. Ti si citiral izjavo kjer je nek policist izjavil da ne gre delat ker ima prenizko placo in in ne ker ga je strah. Od kod si ti tu potegnil strahopetnost ves samo ti. Ampak od cloveka, ki sovrazi ljudi, ker jedo sendvice s prsutom, kake hude logike ni za pricakovati tako da se nihce ne sekira.
Če bi poslušali mnenje v kafiču, bi bilo naprimer pred parlamentom veliko ranjenih študentov, kakšnega bi lahko tudi do smrti poteptali.Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Bo šlo tudi tako razmišljanje, da nekateri v policiji nimate jajc za bolj nevarne naloge?
In takim v policiji in vojski se NEDVOMNO reče: REVE. Prisluhni mnenjem ljudi v kakšnem kafiču!
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Uporabnik HEPAN pravi:
Baje se je o tem kar dosti govorilo nedavno...