En dan pretepanja nimajo dovolj?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.189
1.973
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Kaj natanko je poanta tvojega posta?

1. Da ima slovenska policija srečo, da v Ljubljani nimamo takih norcev, kot so v Beogradu. Ki jim je čisto vseeno, če jih fašejo, verjetno tudi vseeno, če jih nekdo ustreli. Ker se verjetno šele ustreljeni počutijo frajerje. Ali pa če koga ubijejo.

2. Da so slovenski policisti, glede na izjave "imam družino" - reve. V Avstriji verjetno policist za tako izjavo medijem dobi - čevelj...
Spomnite se strelskih obračunov, ko je policija prišla ŠELE tedaj, ko se je razkadil dim iz pištol. Zadnji primer: uboj na črpalki.

Lahko se je duvat, napihovat in se vozakat z desetimi polcijskimi avtomobili z vključenimi sirenami v rambo opremi pol ure po nekem streljanju. Tvegano pa se je vključit, dokler streljanje še traja, kajne?
Ni pa seveda tvegano trenirat strogost proti golorokim navijačem, ki samo vpijejo, so pa sami čisto posrani.

In preden mi repliciraš (v upanju, da boš sebe naredil pametnega, mene pa budalo): tvoja replika me ne zanima. Ker ne bo kredibilna.

Omenil sem kruta DEJSTVA. Ti pa lahko napišeš kakoli. Le drugačnih dejstev ne moreš. In opravičil za strahopetnost ...

Danes, po domači nalogi, ne bo akcijskega filma!
ne-ne-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.455
7.586
113
ja med demonstranti bodo sniperji, nad nisem pa bo v pripravljenosti cakala ladja Enterprise. Tok o resnosti tvojih izjav.

Glede zadnjega uboja na crpalki (ce govoris o Kocevju).
1. Dogajanje je policija sama zaznala in ni bila klicana na kraj dogodka (patrulja se je nakljucno peljala mimo v casu pretepa)
2. Tezko se je kaj razkadilo saj strelno orozje ni bilo uporabljeno. Zrtev je bila namrec pretepena do konca s kolicki in sekiro.
3. tezko govoris o pol ure saj so bile patrulje iz centra ljubljane tam 20 min po dogodku, v roku 1 ure pa je bilo aretiranih tudi vseh 7 osumljencev.
4. Bil sem tam, tako da upam da sem dovolj kredibilen.

@Denis policist v sloveniji lahko orozje uporabi:
Ce ne more drugace zavarovati svojega zivljenja, ce ne more drugace odvrniti napada na objekt ali osebo ki jo varuje, ce ne more drugace prepreciti bega osebi, ki je bila zalotena pri kaznivem dejanju za katerega je zagrozenih vec kot 10 let zapora, ce ne more drugace obraniti zivljenja ali osebne varnosti drugih oseb.

Torej ni nujno da je na drugi strani pistola.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.455
7.586
113
aja se to...ko ravno o izjavah in da bi kdo v Avstriji dobil cevelj.

Ce bi nekdo v Avstriji izjavil, da je nekaj narobe z ljudmi, ki si za malico privoscijo sendvic s prsutom, bi ga verjetno poslali na kak pregled.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
seveda, ker vi kvazi intelektualci odgovorite z molkom...baje je zlato...

ampak ker je resnica pac nimas kaj za dopolnit...pravice imajo enake...nisem se slisal da pedru nebi izdali potnega lista, al pa da nebi mogo kupit stanovanja, al pa odpret racuna, bit v gostilni, it za politika...
Za to, da ne sme posvojiti otroka, si že slišal?
Baje se je o tem kar dosti govorilo nedavno...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
In preden mi repliciraš ( v upanju, da boš sebe naredil pametnega, mene pa budalo ): tvoja replika me ne zanima. Ker ne bo kredibilna.

Omenil sem kruta DEJSTVA. Ti pa lahko napišeš kakoli. Le drugačnih dejstev ne moreš. In opravičil za strahopetnost ...

Si sam naredil dovolj, da meni niti ni treba, ne prvič ne zadnjič.

Omenjaš debilinosti nedodelanega pamža,

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

ampak ker je resnica pac nimas kaj za dopolnit...pravice imajo enake...nisem se slisal da pedru nebi izdali potnega lista, al pa da nebi mogo kupit stanovanja, al pa odpret racuna, bit v gostilni, it za politika...
Baje se je o tem kar dosti govori nedavno...

stein stein stein, trd ko kamen ne...posvojit otroka je pa pravica normalnega para, ki je v normalni situaciji tudi sam zmozen sproducirat otroka vendar zaradi (večinoma zdravstenih razlogov ne gre)(hint: zneksa + moski= otrok)...ne poznam pa primerov dveh pederajstov, ki bi lahko imela kljub popolnoma zdravemu telesu zmožnost sproducirat otroka...

kar vi zascitniki pedrov nebote nikoli razumeli, gre za pomoc normalnim ljudem, ki so sposobni imeti v normalni situaciji otroka...

posvojitev in poroka sta tudi edini dve stvari, ki jih pedri se ne morejo legalno izpeljat ....ker to pac tudi ni naravno...ce smo natacni je tudi posvojitev med hetero pari precej nenaravno...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
zneksa? To je albansko?
wink-1.gif

Zmožna sta sproducirati, a nista zmožna sproducirati? Katero zdaj?

Torej homoseksualci niso normalni in jim zato ne gredo te pravice? Malo prej si trdil, da imajo vse pravice. Katero zdaj?

Ej, daj, se še bolj zapleti. Je kar zabavno.

1974.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
zneksa je albansko ja...za "stein ti ze nebos razumel"

stein, glej zaradi lapsusov in zamenjav crk se ne mislim prevec hecat s tabo...imajo vse pravice

dva pedra pac nista zmozna skupaj imeti otroka, zalostno da tega ne ves kako se pocne

imajo vse drzavljanske pravice, demokraticne kakorkoli ze ti to imenujes...edino otroka ne morejo posvojit, kar pa je pravica PARA Moskega in zenske, ki je zmozen imeti otroka tudi drugace biolosko...

in tudi [cenzura] v kolikor je skupaj z zensko lahko posvoji otroka....pac stisne zobe za postopek posvojitve...

tak da pedri sami po sebi imajo enake pravice...sicer pa to tako ali tako ves....

poskusas bit smesn izpades pa pac....steinerski po steinersko

nobena pravica ni bila pedru odvzeta zato ker je [cenzura]...

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
aja se to...ko ravno o izjavah in da bi kdo v Avstriji dobil cevelj.

Ce bi nekdo v Avstriji izjavil, da je nekaj narobe z ljudmi, ki si za malico privoscijo sendvic s prsutom, bi ga verjetno poslali na kak pregled.

1. Strahopetci v tujih policijah zelo težko dobijo službo. Za tako ugotovitev ni potrebno guglati, ker je zelo logična.

2. Na tvojo veliko žalost v isti samopostrežbi (Puharjeva ulica, kjer kupuje "elita" z ministrstev) po letu dni tiste, ki so prej malicale pršut (in niso sploh vedele, kako naj si sestavijo sendviče), sedaj malicajo v najboljšem primeru zimsko salamo (ki je absolutno cenejša), tiste pa, ki so prej žrle zimsko salamo, kupujejo sedaj poli, ali ljubljansko salamo (cena 4.99 / kg).

PA ŠE SLABŠE BO (za gospodične iz državne uprave). Glej vladine ukrepe...
evil.gif

Pa ti? Pršut za malico, ali pasja radost?

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
In preden mi repliciraš ( v upanju, da boš sebe naredil pametnega, mene pa budalo ): tvoja replika me ne zanima. Ker ne bo kredibilna.

Si sam naredil dovolj, da meni niti ni treba, ne prvič ne zadnjič.

Omenjaš debilinosti nedodelanega pamža,

Ampak na spletu je vendar najbolj pomembno, kajne, da ima nekdo zadnjo besedo? Pa magari napiše nebulozo...

Mislil sem, da smo s tem opravili že v vrtcu. Ampak pojava spleta je omogočila moškim-dojenčkom, da imajo spet zadnjo besedo...
bonk.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.455
7.586
113
1. Ti si citiral izjavo kjer je nek policist izjavil da ne gre delat ker ima prenizko placo in in ne ker ga je strah. Od kod si ti tu potegnil strahopetnost ves samo ti. Ampak od cloveka, ki sovrazi ljudi, ker jedo sendvice s prsutom, kake hude logike ni za pricakovati tako da se nihce ne sekira.

2. skuta, jogurt, piscancja prsa, hothorse, MCD, vcasih pa to kar na kotnikovi pripravijo v lunch paketu. Prsut redko ker mi ni nic kaj pri srcu. Ampak za razliko od tebe mi dol visi kaj si ljudje za svoj denar privoscijo.

Aja zdej samo se cakam trditev da v beogradu so ljudje tok odf.ukani da obglavijo cloveka ki je prsut v sendvicu. Ker tam so ocitno ultimativno omejeni po tvoje.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
1. Ti si citiral izjavo kjer je nek policist izjavil da ne gre delat ker ima prenizko placo in in ne ker ga je strah. Od kod si ti tu potegnil strahopetnost ves samo ti. Ampak od cloveka, ki sovrazi ljudi, ker jedo sendvice s prsutom, kake hude logike ni za pricakovati tako da se nihce ne sekira.

Več kot eden je rekel, da za ta denar ne misli tvegati življenje! Ža ne zbiram starih časopisov, da bi to dokazal s scanom.
Če je to omenil več kot eden, jih je torej omenilo več (policistov).
Nikjer pa nisem rekel, da tako mislijo vsi...

Bo šlo tudi tako razmišljanje, da nekateri v policiji nimate jajc za bolj nevarne naloge?
In takim v policiji in vojski se NEDVOMNO reče: REVE. Prisluhni mnenjem ljudi v kakšnem kafiču!

Ostalo nepotrebno besedičenje raznih Gorškov in drugih "glasogovornikov " iz policije (in širše) pa je mešanje megle, ki ga sicer nekateri v Sloveniji odlično obvladajo in na račun te kuharske umetnosti že 10 let in več vlečejo dobro plačo.

Ampak iz težav nas nakladanje NE BO rešilo. Še manj ljudje, ki znajo le - nakladati!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.455
7.586
113
glede na to da govoris v drugi osebi torej trdis da jaz nimam jajc za bolj nevarne naloge? To si ocenil iz cesa? Ker vcasih za malico jem piscancje prsi?

Se enkrat: torej od vec policistov si slisal da ne bodo posredovali ker so preslabo placani. ker so preslabo placani, ne ker jih je strah. Saj pravim, tako neumnega sklepanja je zmozen le clovek tvojega kova.

Kaj v kaficu ljudje govorijo me pa ne zanima. Verjamem da je po kaficih veliko brihtolov tvojega kova. Sam to se ne pomeni da vase mnenje steje.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.777
6.553
113
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Bo šlo tudi tako razmišljanje, da nekateri v policiji nimate jajc za bolj nevarne naloge?
In takim v policiji in vojski se NEDVOMNO reče: REVE. Prisluhni mnenjem ljudi v kakšnem kafiču!
Če bi poslušali mnenje v kafiču, bi bilo naprimer pred parlamentom veliko ranjenih študentov, kakšnega bi lahko tudi do smrti poteptali.

Nemški policisti so naprimer v letu 2011 izstrelili 85 nabojev, od tega 49 opozorilnih (pri 82 milijonih prebivalcev). Ali je Nemčija varna država?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

Baje se je o tem kar dosti govorilo nedavno...

Zdaj pa jaz tebe neki fprašam...

Koliko je v Sloveniji pedrskih parov, ki si želijo posvojit otroka?