Glede Ule - epic sax je rezerviran za Moldavijo
Sem rekel, da se mi zdi znan melos: vsi vzhodni bratje bi nam dali pike.
Glede Ule - epic sax je rezerviran za Moldavijo
A res ni noben gledal?
Ja, saj je povedala kot žirantka, ko so določala kdo bo finalist.Čaki a ni človek v žiriji zato da pove svoje mnenje v okviru svojega znanja? Žirijia ni tam da glasuje v imenu ljudstva ampak je tam v svojem imenu. To je tko kot da bi se menil pri skokih kok bodo dal oceno... Al ka?
Sej je bil... zase, tist sintersajzer zraven je bil pa tud razred zase
Aja? A pol nastajajo zmazki?Men je pa zmagovalni komad ful hud. Tudi avtorjema kapo dol - sta enkratna.
Upam, da nič ne spremenijo in vse ostane tako kot je. Ker potem za evrovizijo vedno še nekaj dodelujejo in pol nastanejo zmazki.
Se posipam s pepelom. Naredila sta "plagiat" lastnih prejšnjih komadov.Saj od tamalih dveh mi je tudi tak, kot da sem ga že nekje slišal. En slovenski komad.....
Žal ni primeren za gasilske veselice, zato pa vam ni vsec...nima balkanskega bita in zato vam ne gre v uho. Punca ni joškasta in popackana po obrazu in zato vam je dolgočasna....žalostno in tipično...prvo kritizirat kar najbolj znamo...potem pa v rit lezt, ko bosta razturala in dalč prlezla. Men sta čist kul. Unikatna. Umirjen in zasanjan komad, imata svoj stil. Tujci imajo mnogo lepše komentarje. Upam, da jima uspe!
Raiven = krokarRaiven (za ime lahko dodam samo )
Raiven = krokar
"V ptičnicah družine Briški Cirman na obrobju Planinskega polja je približno 30 »samskih« sokolov "
Skratka punca izhaja iz ptičarske družine, zato tako ime.