Slovenia via European Railway Direct Mail, 40-50 business days
Tole mogoče še letos dobiš, tko da 1x dec-jan že lahka plužiš sneg
Pa 1000€ bi blo boljš ... bom jaz raje kar počakal na spomlad. Ne da se mi s to birokracijo ubadat. Bogve, kaj si bodo izmislili....me je vse minilo....Za vsako vožnjo z električnim skirojem 500 evrov kazni | 24ur.com
Električni skiroji so vse bolj priljubljeni tudi v Sloveniji, kjer pa je njihova uporaba zakonsko povsem neurejena. Oziroma, glede na zakon so prepovedani, saj je prepovedana vsaka uporaba posebnih prevoznih sredstev z motorjem, ki presegajo hitrost pešca, kazen pa je 500 evrov.www.24ur.com
Luka, problem je v tem, če greš recimo zraven kake osebe, ona gre peš, ti s skirojem in potem se moraš v bistvu vedno znova porivati...sicer, ne vem, kako to deluje v praksi ( al se izklopi pod določeno hitrsotjo al ne...ne vem) in še nisem sprobal, ampak mi gre na živce, če se moram porinit...pač, tko je...moti me...
Pa 1000€ bi blo boljš ... bom jaz raje kar počakal na spomlad. Ne da se mi s to birokracijo ubadat. Bogve, kaj si bodo izmislili....me je vse minilo....
Ok, še enkrat vprašam za sigurno...Narodnjak, kot si že omenil ali kdo drug...ali se da samo z drugim firmwarem izklopit, da se moraš porinit, da štarta ali lahko že serijsko v nastavitvah izklopiš tole porivanje, da zagrabi, torej brez hekanja?