Imam vprašanje za vse, ki ste že imeli gumidefekt s Xiaomi M365 PRO. Torej, ali se je predrla guma ali zračnica? Ali spusti zračnica kar tako? Ali si zapeljal na glaževino, žebelj, kamen? Se je predrlo na robniku?
Meni se že cel mesec uporabe še ni predrlo. Me pa zanima, na kaj moram bolj pazit.
Hvala vsem za odgovre.
Imam non-PRO verzijo, 2 meseca praktično vsakodnevne vožnje je bilo ok, nekega dne na poti v službo je med vožnjo spustila. Predrta je bila zračnica (majhna orkogla luknica), od česa ne vem, ampak od robnika ne, bi bila drugače predrta, pa vrjetno bi čutil. Tako pa je zgolj vožnja postala precej trda in ne bi niti vedel kaj je, če ne bi dol stopil in pogledal iz strani.
Sem razmišljal, da bi predelal na tubeless + tyre sealant (enako kot furam na MTBju). Zaenkrat sem samo zamenjal zračnico z novo, ker sem jo itak imel doma, nisem bil pa ziher, kako bi obstoječa guma funkcionirala brez zračnice. Sem kasneje malo raziskoval in nekateri pravijo, da naj bi tesnila, tako da sem naročil tubeless ventilček za test (načeloma bi lahko predelal tudi tistega iz zračnice) in bom vrjetno probal, če še kdaj pride do gumi defekta (glede na to, da sem se kar namatral z menjavo je ne bi brezveze spet jemal dol). Vidim pa, da ima novi Ninebot MAX že v osnovi tubeless, tako da vrjetno ni tako slaba ideja