Torej, če prav razumem vožnja froca zadaj ni več interesantna in ko je minilo rajcanje ob nakupu, je zadeva zrela za prodajo?
Te je pa moral ta Coco res razočarat.
Ni ravno tako, samo že cel čas je šlo malo za preseravanje in spoznavanje nove tehnike in sem že pred nakupom vedel, da se prav kaj veliko sploh ne bom vozil, ja v igri je še sine, ki ima, kar izbuljene oči, ko vidi scooter, samo moja boljša morda bolj pametna polovica mi je hudo zagrozila ne meni, pač pa, okoli vožnje otroka, pa niti ni bil namen, da greva na cesto bolj po kaki kolesarski počasi, no potem ko so pa nekateri morda pametni ali pa panični razložili sinku, kako lahko kdo mene povozi in je sinek tako paniko zagnal, okoli vsega , da so me na testni vožnji motili in klicali , če sem še v enem kosu...... se je pa še sine tako prestrašil, da, ko sem ga hotel peljati malo po ulici za hec recimo 100m se še on ni upal več.... bil je pa 4 letnik noro srečen, ko je ati prišel iz testne vožnje v enem kosu nazaj domov.....
No takle imamo......
Glede vožnje pa ja je malo drugače , ko kak avtomatik ( frček) pred 25 leti , motor je zelo dolg in ja s temi kolesi nima ravno majhnega "raidnega" kroga in ja nikakor ni to dirkalna zadeva, to je pač cruzer, če bo še kak kolega kupil, za kak izlet počasni kam ....
Mudilo se mi ni niti ob nakupu, zato sem ga naročil in tako čakal 75 dni, da so ga naredili po mojih željah cca 14 dni, da je kontejner prišel v NL in se razcarinil 45 dni in potem, da so poslali cca 5 dni in še potem 4 dni do mene do vrat.
Tako, da ja , nikakor nisem razočaran, prej ono, da morda sam pri sebi spoznavam, da morda tole ni najbolj pametna stvar za mene, no ne glede na vse , mnogo ne bo v uporabi, če pa mi kdo prileti in da solidno ponudbo, ga pa tudi ne bi pogrešal, morda pa bi celo spet potem enakega še enkrat naročil
.