Torej, če ne kokodajsam po njej, kot npr. ti, je tudi brati ne smem?
Bila je v tem predelu, zato (očitno napačno) domnevam, da je strokovna, odprem in.... ven odleti klovn.
To je vse.
(še za vse nepismene - NISEM PREDLAGALA ZAKLEPA TEME!)
@sevlje
Izhodiščno je bila tema odprta v čveku - in tja je tudi veliko bolje sodila.
(in - če te povzamem - tam bi jo opazilo veliko več ljudi, ki bi lahko na - seveda njim in tej temi - primernem nivoju o krajah, politiki, krivicah, revščini,... tudi debatirali).
Ko je bila prenešena, sem na začudenje videla, da ste jo žoknili v ekonomijo - najbrž zaradi magičnega naslova, ki je "očitno" "vse" povedal.
In ko smo že pri tem, še izmišljen primer (da bo lažje razumeti moje komplicirano pisanje): Če npr. odprem temo "elektrikarji, prosim razsvetlite me" in notri nakokodajsam nekaj o seksu v grmovju med npr. osebo A in osebo B, ki se je končalo nekako zoprno, ker smo se ponesreči nasadili na trnje - me boste prestavili v gradbeništvo? Ker je pač slučajno v naslovu nekaj elektrikarjih in razsvetljavi? In ker se bo na 10 postov pojavil eden s smajlijem, ki celo ima žarnico nad glavo?
Toliko o tem, kam ta tema v resnici sodi.
Pa še nekaj osnovnih aksiomov.
Prvi je "ground school economics":
Ekonomija in politika NISTA tesno povezani!
Prevod: s pomočjo POLITIKE lahko obogati tudi PES; ni treba, da ima kakršno koli ekonomsko znanje.
Pa ne vidim ravno veliko ljudi, ki bi na osnovi tega sklepali, da sta veterina in politika že najmanj od antične Grčije v tesni sorodstveni povezavi.
Je to dovolj preprosto razloženo?
Tudi zate?
Bi sicer še nekaj dodala o diplomah in kako te očitno niso noben dokaz znanja, ampak o tem kdaj drugič (in predvsem v drugi temi).
Drugi je pa iz osnov moderiranja:
V Trenjih - KI JIH NISI GLEDAL - se je g. Jankovič na debelo pritoževal nad tem, kakšna krivica se mu je zgodila, ker nima Mecatorja, ki ga imajo drugi. ČE BI TRENJA GLEDAL, ne bi tako vehementno klobasal, da moj komentar ne sodi v tisto temo. Ker dejansko v celoti sodi v tisto temo. Kot sodi tudi 90% tvoje "ekonomske" teme.
Torej za konec:
ZELO KORISTNO BI BILO, ČE BI OSEBEK, KI PREDALE MODERIRA, VSAJ PRIBLIŽNO POZNAL STVARI, KI JIH MODERIRA.
Ne natančno.
Samo približno.
Da ne boš spet užaljen, ko te bo kdo prijazno opozoril, da se okrog moderiranja pa zadnje čase dogajajo hecne reči.