10 do 2 je narobe, zdaj je 9 in 15.. .zaradi airbagov.Ma ja, če imaš dejansko ves čas obe roki na volanu v poziciji 10 do dveh, definitivno ni treba nič cukat, ker zjebane ceste in teža rok poskrbijo za dovolj inputa. Težava je če furaš s prstkom na dnu volana. Takrat mu pa hitro zmanjka.
Žal pri meni to ne drži. Držim na 3 in 9 ali karkoli že je, pač na prečkah in mi na avtocesti zadeva precejkrat nadležno piska. Ampak ga ne bi zamenjal za brez .Ma ja, če imaš dejansko ves čas obe roki na volanu v poziciji 10 do dveh, definitivno ni treba nič cukat, ker zjebane ceste in teža rok poskrbijo za dovolj inputa. Težava je če furaš s prstkom na dnu volana. Takrat mu pa hitro zmanjka.
Zdaj se glih vozim s T-Crossom in ja, če nimaš prižganega tempomata, dela nad 60, če pa orižgem ACC, pa dela tudi pod 60 ... Sem pogledal specifikacijo pa na njej ni traffic jam assista. Razen če je v serijski opremi, ampak dvomim, da bi to T-Cross imel serijsko.Tako je, pod 60 je traffic jam assist in je za doplačilo. Sam tega recimo nimam, ampak v gužvi pač držim volan, to je pa tudi vse kar delam.
Je opcija, da se to dodatno vklopi, ampak zaenkrat se za to nisem odločil.
Zdaj se glih vozim s T-Crossom in ja, če nimaš prižganega tempomata, dela nad 60, če pa orižgem ACC, pa dela tudi pod 60 ... Sem pogledal specifikacijo pa na njej ni traffic jam assista. Razen če je v serijski opremi, ampak dvomim, da bi to T-Cross imel serijsko.
robot ni avtomatik... in aisinovi avtomatiki v citroenu prav nič ne cukajoA si vozil robota v Citroenu? Ce po tem reces, da cukanja ni, lazes kot cigan.
robot ni avtomatik... in aisinovi avtomatiki v citroenu prav nič ne cukajo
Ce smo izrazoslovno tocni ne, ker ga prestavlja robot in glede na to, da si mehanik to verjetno razumes, razen kadar noces...Torej tudi dsg ni avtomatik
Za mene je vsak avtomatik, pri aterem moja desna roka ne dela nič med vožnjo.Torej tudi dsg ni avtomatik
Enako tudi pri meni - in to mi je povedal že uporabnik tega foruma, ki mi je "Line assist" vključil.Zanimivo, pri meni se pod 60 obarva oranžno in ne dela. Tudi ne v gužvi, čeprav imam ACC vklopljen in deluje. Kolikor sem zastopil je potreben za moj model poseg v kamero, tako da čisto možno, da so tanovi to imeli serijsko...