"Domači" pridelki

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
To se tebi samo zdi, v resnici sta istega okusa.
evil.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Pomoje je pri nas večina paradižnika iz Italije (sklepam, glede na to, da ga pridelajo več od Špancev). O kakšnih razlikah govoriš?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Pomoje je pri nas večina paradižnika iz Italije (sklepam, glede na to, da ga pridelajo več od Špancev). O kakšnih razlikah govoriš?
V okusu?

Aja, to ni merljivo, se opravičujem za brezvezno kategorijo kvalitete sadja in zelenjave.

Večina paradajza je pri nam iz Španije - drugič malo poglej, kaj piše v naših trgovinah, ne pa statistične podatke o pridelavi iz Googla. Aja, se spet opravičujem, očitno si niti sam ne kupuješ.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
google podatki pa imajo? žal je danes več ološa na netu, tako da s temi podatki lahko operira kdo hoče, zame so zelo podobni tistim, ki jih ti vlečeš iz riti
wink-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Sem ti že napisal: povsem racionalno je, da ste ti in še par uporabnikov alterja sposobni ločiti med bio in nebio, na tisoče kupcev na novogoriški tržnici in drugod po Sloveniji, pa ne.
sicer nisem veliko na novogoriški tržnici, ampak sem prerpičan, da tam ni na tisoče kupcev. kot drugo pa vem, da ima nekaj prepodajalcev prepovedn vstop na novogoriško tržnico - vsaj prodajati tam ne smejo. in to že nekaj let.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Žal novejših podatkov nisem našel, so pa tile podatki boljši od tvojih (ie 'poglej v trgovino').

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Žal novejših podatkov nisem našel, so pa tile podatki boljši od tvojih (ie 'poglej v trgovino').
Kako so boljši?
Kako so lahko boljši?
Kako zaboga so lahko 12 let stari podatki boljši?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Eno je uraden podatek, drugo pa je tvoje opažanje. Saj veš, napačna uporaba logične indukcije alla 'pogledal sem skozi okno, videl audija - ergo, vsi ljudje vozijo audije.'

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Eno je uraden podatek, drugo pa je tvoje opažanje.
Moje opažanje temelji na recentnih ugotovitvah. Sploh, ker v primerjavi s tabo vidim trgovine ter oddelke s sadjem in zelenjavo vsakodnevno, in to ne samo lokalnega mečkatorja.

Ti pa govoriš o uradnih podatkih iz leta 2001. Po tvoje se v 12 letih na tem področju ni nič spremenilo. Saj res, saj se ne more, če tako piše na googlu.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Eno je uraden podatek, drugo pa je tvoje opažanje.
Moje opažanje temelji na recentnih ugotovitvah. Sploh, ker v primerjavi s tabo vidim trgovine ter oddelke s sadjem in zelenjavo vsakodnevno, in to ne samo lokalnega mečkatorja.

Ti pa govoriš o uradnih podatkih iz leta 2001. Po tvoje se v 12 letih na tem področju ni nič spremenilo. Saj res, saj se ne more, če tako piše na googlu.
467716-post_slo.gif

Citat:
Osnova internetnega debatiranja je, da svoje trditve podkrepiš z viri.
saj ni važno kaj je vir samo, da je na internetu...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Osnova internetnega debatiranja je, da svoje trditve podkrepiš z viri.
To pa 12 let stari podatki niso.
Ker sicer lahko rečemo, da kljub mojemu precej drugačnemu opažanju na ulici v zadnjih mesecih podatki iz leta 2001 pravijo, da ima velika večina uporabnikov mobilnih telefonov še vedno naprave s črnobelim ekranom, kar pomeni, da so moja opažanja nerelevantna, ker nimam virov, ki bi dokazovali drugače.

Še dobro da imaš vsaj te, če bi bili podatki stari 25 let, bi trdil, da večina paradajza prihaja iz Makedonije.
hysterical-1.gif