Dobavni roki novih vozil

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.421
529
113
43
Še vedno Rdeči revirji
KSZ...

Očitno nekatere avtohiše berejo Alter. Danes sem dobil prijazen mail iz Summita.

Citat:

Spoštovani,

v podjetju smo zaznali,da ste podali negativno izkušnjo o obisku našega salona: »Ford: Summit v Ljubljani, popolna katastrofa, pregledal sem kompletno razstavljeno ponudbo, dva sta tam bulula v računalnik, zame se ni noben zmenu. Hvala lepa za tako AH.«

Hvala za vaše mnenje.

Ker je zadovoljstvo strank ključnega pomena za naše poslovanje, vaše komentarje obravnavamo skrajno resno in smo takoj pristopili k preučevanju stanja. Iskreno se vam opravičujem v imenu kolektiva, kot tudi konkretnih sodelavcev, ki niso zadovoljili vaših pričakovanj. V kolikor bi želeli podati še kakšno mnenje ali bolj podrobno razčistiti vašo izkušnjo, sem vam z veseljem na voljo na spodnjih kontaktih.

Iskreno upam, da vas v Summit avtu lahko srečamo še kdaj in bo vaša izkušnja z nami povsem drugačna.

Z lepimi pozdravi,

Spodaj je bila podpisana Vodja splošnega sektorja. O tem velja premisliti.

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Meni so pa nepredstavljive te čakalne dobe in to za obične holzwagne.
bonk.gif
vsa industrija teži k zmanjševanju zalog. zakaj bi delal avte na zalogo, če jih lahko delaš za vnaprej znane kupce?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.672
6.709
113
pri taščici
Pa Dajmo.spet začet z vsak.mesec prežvečeno temo

Bom napisal še eno.drugo vedno bolj uveljavljenompravilo
Just in Time.
Torej
evil.gif

Nazadnje urejeno:

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Pri nas na Kii, če ni na zalogi je ..ceed, sportage, venga.. z naročilom v tovarno pod 3 mesece. Optima, sorento, rio, picanto, niro...cca 5 mesecev. Korea.
Stinger, bo kmalu :)
cheer.gif