KSZ...
Malo sem preveril trgovce in povprašal po dobavnih rokih.
Toyota: AC Lovše Kranj, v Domžalah imajo samo še VW in pa servis za Toyoto, in Toyota center BTC: Odnos po pričakovanjih. So pa napovedali reklamo in akcijo za Prus prime. Pogledu sem tudi C-HR, moram rečt, da je tudi v živo všečen, samo kaj ko je to avto, ki je znotraj primerljiv z Golfovim razredom na zunaj pe je videt 4-krat večji.
Ford: Summit v Ljubljani, popolna katastrofa, pregledal sem kompletno razstavljeno ponudbo, dva sta tam bulula v računalnik, zame se ni noben zmenu. Hvala lepa za tako AH. VEIT na Viru, odnos precej boljši, samo AH je pa taka, da ne veš, če boš zraven prišel.
VW: Lovše v Domžalah, odnos na nivoju, žal pa bo treba še mal počakat na cene. Moram pogledat še AC Kondor, da vidim še konkurenco.
SEAT: Edini šok je bila omemba 700 kubičnih mlinčkov, ki jo je šef VAG grupe naslednji dan demantiral. Se pa že skoraj 10 let poznamo, pa do sedaj nimam pripomb. Sem pa črtal iz seznama Ateco zaradi istega razloga, kot C-HR.
Dobavni roki povsod 3 mesece.
Sedaj pa ključno vprašanje, kje in kako preveriti kvaliteto servisnih storitev avtohiš? Ali obstoja kak lestvica glede števila reklamacij, prtožb glede servisov?