DELL 500 iz Siolove akcije

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Nč, naročeno.
Aja, za tiste, kateri niso prepričani lahko pri Anniju nabavijo sigurno ta pravo stvar. Dva GB je zgolj 49 EUR.
grin1.gif
.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Še eno vprašanje. Kako je lahko garancija zgolj eno leto? A ni tako, da bi morala biti najmanj dve leti za fizično osebo?

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Še eno vprašanje. Kako je lahko garancija zgolj eno leto? A ni tako, da bi morala biti najmanj dve leti za fizično osebo?

1 leto

Lahko pa zraven dokupiš
smile-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
To mi je jasno. Ampak vprašanje je zakaj? Ker se mi zdi, da bi moralo biti za fizične osebe 2 leti.

PS: A je možno še kje drugje dokupit ti dve dodatni leti ali zgolj preko Anni? A je potrebno takoj ob nakupu?

oskar

Pripravnik
5. jan 2008
68
0
6
Ko se kupuje dodatno garancijo, je potrebno dobro preveriti, kaj dejansko dobiš. Pri nekaterih ponudnikih (mpr HP, Lenovo) dobiš originalno garancijo, ki jo lahko uveljavljaš pri vseh pooblaščenih serviserjih kjerkoli po svetu, medtem ko sicer večina (npr BigBang) nudi samo podaljšanje v Sloveniji. Ne vem točno, kako je z Dell-om oz kakšna garancija stane teh 59 EUR.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.098
6.936
113
pri taščici
No rami so naročeni, sedaj pa samo vprašam katere vijake šravfam na Dell 500 (ne 860) da pridem do ramov in če je potrebno še kaj SW "vklapljat" rame.... a jih bo laptop sam prepoznal....

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.098
6.936
113
pri taščici
Čeprav sem v špitalu sem si zrihtal cel set "finomehankarskih" sraufencigarjev. kak bo že odšravfal
Če smo nekoč z noževo konico šravfal bo tud zdaj kakšen od 30 nastavkov pasal....
A moram starega ven dat al lahko novega dodam v zgornji bel okvir?

edit: aha vidim na tretji strani da ga je Hjacker dodal v zgornji bel okvir....
...

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.098
6.936
113
pri taščici
Rame je popapal.... in jih pokazal....
Sedaj pa imam težavo, ker me BT zajebava. Zadnjič sem že poslal preko njega nekaj slik iz telefona 6233 in K600, danes pa ne sprejme več slik.
Telefona je notebook sicer našel in ju dodal med naprave, (probal s passkey in pa brez) ampak da bi se podatki prenašali med njimi pa ni variante.....
Kje ga "serjem" oziroma kaj mi ga serje?
Štos je v tem da ne vem kaj je z njim počel kolega v tem vmesnem času (laptop je njegov), jaz sem samo restore naredil na tisti datum, preden je on začel nalagat svoje "zajebancije gor" (igrice...)
Mi lahko kdo napiše kako je s kljukicami v BT nastavitvah?
Slike med teefonoma prenašam BP prav tako bp na HP

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.098
6.936
113
pri taščici
Zdaj pa res ne vem kaj mi ga serje.
Prejle sem bp naredil povezavno na net preko BT (dell in 6233). Ko pa hočem poslat slike pa ne najdem variante.....

hippy

Zelenc'
29. dec 2008
2
0
1
Pozdravljeni!

Na tem forumu sem nov. Tudi sam imam tale prenosnik iz Siola (Vostro A860). O dobavi prenosnika nebi izgubljal besed.
frown-1.gif

Čeprav sem že gledal odgovore za nazaj (nisem ne vem kakšen strokovnjak za računalništvo), me zanima glede vgradnje RAMA, če je tole prava izbira:
confused-1.gif

http://www.enaa.com/oddelki/racunalnistvo/izd_3271_711015_A-DATA_SO_DDR2_2GB_667MHz_za

Prav tako sem zasledil povezavo prenosnik - TV. Nekdo je napisal da preprosto preko VGA-ja. Na žalost ima prenosnik samo VGA izhod, pa me zanima kje bi lahko kupil takšen kabel (VGA-SCART, VGA-S-VIDEO ali VGA-RGB).
confused-1.gif

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.014
-1.287
113
Hitrost: naj bi bila 800 Mhz

Jaz sem kupil tega.

Vgradil mi ga je kar njihov trgovec (prva vrata levo) brezplačno, ker gre za enostavno vgraditev.

darez

Pripravnik
30. okt 2008
115
3
18
evo tut jst sm narocu nov procesor, zdej me pa zanima, ce obstajajo kksna navodila za vgradnjo tko kot za ram. pa kaksno orodje rabim? ce je komplicirano pa mogoce celo ce bi mi bil kdo pripravljen vgradit za kksno pivo?

lp