DELL 500 iz Siolove akcije

darez

Pripravnik
30. okt 2008
115
3
18
Ubistvu sm zdej pogruntu, da ne rabim procesorja ker verjetno dobim sluzben komp, tko da ce koga zanima prodam procesor c2d 1,8 GHz. nej mi pise privat.

lp

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
KSZ
Za A860 bi potreboval programček s katerim si lahko nastavljaš profile delovanja procesorja, ekrana, itd. Torej npr. najnižja zmogljivost, ekran izključen, polna zmogljivost, ekran vključen. To pa potrebujem za XP.
Na Visti mi je to super delovalo z original Dellovim programčkom, tukaj pa ne najdem nič pametnega.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
vem da smetim temo in da bi moral v oglase, a oglasi na alterju so slabo obiskani.
a kupi kdo tega dell vostro A860? imam novega, nerabljenega, ki sem ga najprej mislil met za sebe, pa sem si premislil. gor so še vse zaščitne folje, garancija velja do novembra 2009 (ne vem, če se jo da še podaljšat).
ponudbe (naj se prosim pričnejo od 350 eur navzgor) sprejemam na PM.
hvala admini za razumevanje.

Hijacker

Pripravnik
23. nov 2007
335
0
16
Je že kdo probal da Windows 7 na model 500?

Če mi uspe narediti backup diska se bom tega podviga kmalu lotil. Kmalu po nakupu sem vanj dal še 2GB rama, tako da ga imam sedaj 3GB in pa Core2Duo procesor 1.8Ghz. Tako da me ne skrbi delovanje in hitrost. Me pa zanima če deluje Aero.