Kot sem ti rekel, če ne bo soglasja nimaš šans za skupno skrbništvo (če se še za premoženje ne moreš zment kako se boš za skupno skrbništvo). Sploh glede na to kar si napisal realno nimaš šans za skrbništvo, razen če se prej o vsem zdilaš, vključno s skrbništvom. Preračunaj, koliko boš v 5. letih zgubil samo na dohodnini brez otroka (če ne boš skrbnik), pa boš hitro ugotovil da je tisto bakšiš kar te izsiljuje. Plačaj pod pogojem da se takoj izseli in imata skupno skrbništvo (če ti ne omejuje stikov ni nobenega razloga da ne bi imel tudi ti skrbništva - če nič drugega ji lahko razložiš da raje daš otroku kot državi - seveda vedno obstaja možnost da ne zna štet in bo to interpretirala kot da te zanima skrbništvo samo zaradi denarja).
Sodnik/ca pri zdravi pameti se nikoli ne odloči za skupno skrbništvo če nimaš vsega ostalega urejenega - kako se boš lahko sporazumel o otroku če se še o premoženju ne moreš. Zato sem ti zadnjič to napisal...
Sodnik/ca pri zdravi pameti se nikoli ne odloči za skupno skrbništvo če nimaš vsega ostalega urejenega - kako se boš lahko sporazumel o otroku če se še o premoženju ne moreš. Zato sem ti zadnjič to napisal...