Pa se 2x manj kot 1€Pri nas 1x 146 in 1x135 oz. nekje v teh rangih. Dva trgovalna računa in ostale neumnosti... Nateg na celi črti.
Hčerka dobila nek drobiž, midva z ženo še nič?moja sploh se nic od vzajemne ni dobla. Kaj storiti v tem primeru?
Jaz sem dobil 126€. madona senkam jim 6€, sam da dobim denar namesto delnic![]()
Ne še, vas pa še bodo, ko bo treba odpirat računeNo malo prej poštar prinesel, jaz 146 žena 132 se pa strinjam z Hanzijem, lepo so nas nategnili.
Evo, tole so pa še letni stroški vodenja računa pri BKS
Poglej priponko 96778
Tega v rdečem se ne boste izognili, oz. podobnemu strošku pri NLB / OTP.
PIDi so izplačevali nominalo.tak model so naredili da bodo posvečeni prišli do večine delnic za malo dinara... sklepam da bodo mojstri iz ilirike in podobno prišli z dopisi , kak bi oni to prevzeli pa tebi dajo 10% zneska recimo in podobne rabote. še pomnite PIDe in tam je izvirni greh slo natega.
Pač lupaža, sistemska.
In potem se čudijo, zakaj raja z €€€€ na računu ne zaupa nobenmu in ne vlaga. Zakaj? Ker so okradeni na dan 1 ko kam vložijo na velike lape.
dobil si certifikat za npr. 100.000 SIT in PID ti je izplačal toliko ali še kak tolar poleg, kam so pa nato vložili sredstva iz certifikata njihov problem, ti si pobral noveckako nominalo?