Moja je OK. Družbe ima preko Zooma kolikor hoče. Razume, da je treba potrpet in je proti temu, da bi se gužvali v šoli. Itak pa se tu in tam vidi tudi v živo s kako sošolko. Znotraj dovoljenega.SJTV
Zaradi druženja al je tvoja brez družbe sama sebi dovolj? Pač hočejo narediti kolikor toliko normalen zaključek.
Razumem, ampak na zacetku je bilo to malo, potem pa ze skoraj konstantno. Se ko sva skupaj recimo gledala TV, je zacela na glas razmisljat, dejansko na glas. In kadarkoli sem jo pogledal, se mi je nasmehnila ces, ups. In ko sem nazaj obrnil glavo proti TVju, je nadaljevala. In ko sem ji prisluhnil pri samogovoru, to so bile dejansko njene notranje misli, ko razcljenjuje tisto, kar se v tistem trenutku dogaja in vidi.Vsak otrok se v samoti in ko "pade not" pogovarja sam s sabo, ali z namišljenimi prijatelji, pa zaradi tega ni nič narobe z njim.
Bi prej rekel da ima več Slovencev nepremičnine pri njih, kot oni pri nas.Usklajujemo z drugimi.
Si predstavljate, da bi pri nas imeli Anglijo ali Švedsko? Izumremo!
Ostanejo samo Hrvatje! In zasedejo vse naše nepremičnine, tako kot so že.
Hvala za podatek. Moje mnenje je, da je vseeno razlika v razvoju med otrokom, ki je star 9 let, ki je v cetrtem razredu in nekom, ki je v 9 razredu, recimo 14 ali 15 let star in da je 15 letni otrok dosti bolj samostojen in zrel kot 9 letni.9. razred.
JA to sem hotel reči.Bi prej rekel da ima več Slovencev nepremičnine pri njih, kot oni pri nas.
McGiver za predesednika! Ma, smo se hejcali....Vse nazaj v šolo, kdor ima upravičene zdravstvene zadržke naj jih drži doma in si vzame dopust za nego - država naj mu doplača razliko do 80% plače - finito.
9. razred se naj kar lepo v šoli pripravi na maturo.
4. razred je redko kdo še v podaljšanem bivanju. Je pa res, da ne moreš primerjati tistih dveh ur v podaljšanem bivanju s tem, da je otrok sam doma celo dopoldne. Tudi jaz bi dal celo nižjo stopnjo nazaj v šolo. Kdor ima možnost, pa naj ostane doma in tako kot do sedaj, dela od doma.
Potem imajo dovolj prostora v šoli za manjše skupine. Starši pa ne komplicirajmo, bodo že v vsaki šoli naredili po najboljših močeh, marsikje pa verjetno res ne bo idealno, ampak jim zaupajmo, da bodo naredili "najboljše"...