Ćist možno da se zgodi tak scenarij, ker corona bo tudi po počitniucah še vedno prisotna v manjši ali večji meri med nami.Kaj zdej že za september ne vejo če bo pouk v šoli za vse?
Ćist možno da se zgodi tak scenarij, ker corona bo tudi po počitniucah še vedno prisotna v manjši ali večji meri med nami.Kaj zdej že za september ne vejo če bo pouk v šoli za vse?
Ne skrbi, če bodo odprli vrtec bo odprt za vse, saj ne bodo delali selekcije. Le kako bi jo? Brez panike počakaj, itak si bodo do odprtja še 100x premislili in dali nova pojasnila ven.
Sploh pa niso niti še pravih navodil poslali v zavode, danes so šole komaj dobile, kdo bo kdaj prišel v šolo, nič pa o tem kako bo to izgledalo v praksi. Verjetno je enako pri vrtcih.
Sorry moja napaka, sem preslabo prebral del za vrtce in nisem vedelV bistvu ravno to napovedujejo, da se bo delala selekcija...
Tole z YT se mi zdi bolano.Dobim danes mail da naj četrošolka posname govorni nastop v nemščini v željenem programu, ga naloži na YouTube in še pošlje po mesenđerju.
Tako šolo na daljavo se jaz ne grem.
Ni slabo. Bodo malo počistili delo na črno in kafetarice ki bluzijo čez dan brez delaTako je. Potrdilo delodajalca, da hodiš v službo oziroma oba. Študenti, brezposelni ipd pa do nadaljnjega obdržijo otroke doma.
Pa saj ga daš kot nenaveden (In ne javen,) pošlješ Link, si ga ogleda in zbrišes.Tole z YT se mi zdi bolano.
Ok, daš na Teams v omejeno skupino ljudi (Teams razred npr.), ne pa na YT kjer s tem posnetkom vsak debil počne kar hoče...
A ne? Isto kot septembra, ko je pol Slovenije doma, ker hišniki ne znajo spucat vodovodnih cevi.Zdaj, ko gredo v šole, ki so bile zaprte... vse stalo najbolj pa voda. Dvomim, da so bo neki hišnik spomnil narediti temperaturni šok , da bo sčistil vodovodne cevi legionele.
Jaz bi dal take naloge najprej narest naključnim učiteljeljem, bi me zanimal procent uspešnih.Pa saj ga daš kot nenaveden (In ne javen,) pošlješ Link, si ga ogleda in zbrišes.
Tako ne vidi "nihce" drug.
Pri nas so morali narediti plakat oziroma PPS, zdaj ga bo treba predstaviti razredu. Tudi ne vem kako bi to izgledalo. Naredil je pps
Navodila debila, pač! Mogoče še pedofila?Tole z YT se mi zdi bolano.
Ok, daš na Teams v omejeno skupino ljudi (Teams razred npr.), ne pa na YT kjer s tem posnetkom vsak debil počne kar hoče...
Misliš ta učitej, z poznanim znanjem, zna taka navodila naredit, posredovati?Pa saj ga daš kot nenaveden (In ne javen,) pošlješ Link, si ga ogleda in zbrišes...
Lahko vidimo nalogo? Me zanima, kakšno oceno bo dobil učitelj!Šestošolec je danes dobil nalogo naj naredi v excelu domačo nalogo...