Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pomemben je namreč tudi statističen podatek, ki se mu mediji na veliko izogibajo, da je oromno istospolnih parov okuženih z raznimi prenosljivimi virusi in bakterijami
![priden.gif](https://www.alter.si/tabla/images/graemlins/priden.gif)
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pomemben je namreč tudi statističen podatek, ki se mu mediji na veliko izogibajo, da je oromno istospolnih parov okuženih z raznimi prenosljivimi virusi in bakterijami
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ej pa ne morš vzet folku veselje nooo, lejga to je nacionalni šport no. 1 vtikanje v drug lajf, pametovanje, opravljanje.
majč
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Pa naj gredo še v drugo skrajnost in učijo tudi tole:Citat:
13 Če kdo leži z moškim, kakor se leži z žensko, sta oba storila gnusobo; naj bosta usmrčena; njuna kri pade nanju.
Zanimiv je čas, ko je literarno delo (saj ga najbrž vseeno lahko tako pojmujemo) v Cicibanu izšlo. Škoda se mi zdi, da nameniš dve strani neodvisne otroške revije za referendumsko kampanjo. Konec koncev se ta revija plačuje in ni zastonj oglasnik, ki ti ga vržejo v nabiralnik.Citat:
Uporabnik HotSatan pravi:Zgodbica o tem, kako se ima neka družina fino, se ti zdi enako primerna za v Ciciban kot zapoved, naj se nekoga usmrti?
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Zanimivo vprašanje se mi zdi, kam se lahko zateče otrok, ki zgodaj spozna, da nikakor ne more živeti v istospolni skupnosti, bo tudi zanje na voljo kakšna terapija ali morda kemična prevzgoja, s katero si, poleg običajnih zdravil zoper spolno prenosljive okužbe in bolezni, običajno pomagajo starši. Pomemben je namreč tudi statističen podatek, ki se mu mediji na veliko izogibajo, da je oromno istospolnih parov okuženih z raznimi prenosljivimi virusi in bakterijami
Citat:
Uporabnik stein pravi:
In nadaljevanje Trije moški in mlada dama.
Me zanima, če so antipedri kaj protestirali pred kinematografi, ko se je to predvajalo...
PS: Kdo je tu homoseksualec in "posiljuje" druge in kdo je hetero in "jebe mater homotom"? Damo anketo?
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
2 x koga?
Ali pa raje odgovori kaj pametnega in ne smetit s puhlicami...
C/P:
![]()
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Off - zakaj samo "pravice istospolnih"??? Zakaj ne "pravico otroka" da živi s tistim skrbnikom ki si ga sam izbere, vključno s pravico da si premisli?
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Zanimiv je čas, ko je literarno delo (saj ga najbrž vseeno lahko tako pojmujemo) v Cicibanu izšlo. Škoda se mi zdi, da nameniš dve strani neodvisne otroške revije za referendumsko kampanjo. Konec koncev se ta revija plačuje in ni zastonj oglasnik, ki ti ga vržejo v nabiralnik.Citat:
Uporabnik HotSatan pravi:Zgodbica o tem, kako se ima neka družina fino, se ti zdi enako primerna za v Ciciban kot zapoved, naj se nekoga usmrti?
Verjetno nas je zelo malo takih, ki mislimo, da se je zgodba ravno marca pojavila v Cicibanu slučajno in da je bila že v septembru naročena in planirana. Stvar bi delovala precej drugače, če bi bila objavljena aprila. Ampak takrat bi imela samo ta smisel za katerega sedaj trdijo pri Cicibanu, da ga ima...
Citat:
Če pa odrasli Slovenci iščejo politične informacije v Cicibanu, je bolje, da ukinemo volitve.