Religioznost negativno vpliva na moralnost otrok

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
No pa vseeno ne bi škodlo, če bi se malo pozanimal okol tega, da pri ljudeh obstajata dva različna spola in da imata ta spola vsak svojo vlogo.
Mi smo se to v že osnovni šoli učili.
Čebelice, ptički.. pa to...
Tisto zgodbico o štorklji, ki te je bojda prinesla domov, pa vseeno malo preveri, če res drži.

Res je, to smo se učili že v osnovni šoli. Je pa ena očitna razlika med nama in sicer, ko si ti hodil v šolo so te poleg te definicije družine in vloge spolov učili še da je Zemlja ravna ploskev v središču vesolja pa še kakšne bedarije zraven, nam pa so razlagali novejša in s strani znanosti potrjena dejstva, kar nam je dalo malce širši pogled na stvari, kot ga premoreš sam.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
No pa vseeno ne bi škodlo, če bi se malo pozanimal okol tega, da pri ljudeh obstajata dva različna spola in da imata ta spola vsak svojo vlogo.
Mi smo se to v že osnovni šoli učili.
Čebelice, ptički.. pa to...
Tisto zgodbico o štorklji, ki te je bojda prinesla domov, pa vseeno malo preveri, če res drži.

Res je, to smo se učili že v osnovni šoli. Je pa ena očitna razlika med nama in sicer, ko si ti hodil v šolo so te poleg te definicije družine in vloge spolov učili še da je Zemlja ravna ploskev v središču vesolja pa še kakšne bedarije zraven, nam pa so razlagali novejša in s strani znanosti potrjena dejstva, kar nam je dalo malce širši pogled na stvari, kot ga premoreš sam.
A tvoja sodobna in potrjena znanost s širšim pogledom pravi, da imata dva tipa skupaj lahko otroka?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
Da, moja sodobna in potrjena znanost s širšim pogledom pravi, da dva tipa skupaj lahko imata otroka. Ampak to v smislu vzgoje in ne v smislu "izdelave". Zdaj pa izvoli bluzit in napeljevat dalje.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Da, moja sodobna in potrjena znanost s širšim pogledom pravi, da dva tipa skupaj lahko imata otroka. Ampak to v smislu vzgoje in ne v smislu "izdelave". Zdaj pa izvoli bluzit in napeljevat dalje.
No pa sva spet na začetku. Spet te moram vprašat isto.
Zakaj ti in tvoja napredna potrjena znanaost s širokim pogledom mislita, da za otroka spol njegove "mame" ni pomemben?
In zakaj je za perdra spol njegovega partnerja pa kar na enkrat zelo pomemben?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
Aja sva že naokoli? Ja tudi prav a ne. Potem pa preberi, kaj sem ti v zadnje odpisal na to bedarijo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Aja sva že naokoli? Ja tudi prav a ne. Potem pa preberi, kaj sem ti v zadnje odpisal na to bedarijo.
Tist odgovor sploh ni bil odgovor. Tisto je bil tvoj demanti samega sebe. Reku si, da perder ne ljubi ženske ker je pač perder. A otrok pa ni samo otrok, da mora on imet perdra za "mamo"?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
Ne ne, s tistim sem ti povedal, da se mi zdi to vprašanja samo po sebi butasto in nič drugega. Zakaj je homoseksualcu pomembno, da je njegov partner istega spola, ja če nebi bil potem nebi bil homoseksualec in bi imel ti danes malce več miru zaradi tega a ne. Tako da ja, gej ne ljubi ženske, ker je gej in lezbijka ne ljubi moškega, ker je lezbijka. Nepredstavljivo a ne? Otrok je pa zgolj otrok, ki pod najbolj nujno potrerebuje nekoga, ki ga ima rad in ga bo v življenju pravilno usmerjal in če tako nanese, da je ta mama v bistvu fotr pa naj bo tako. To je tako ali tako rezervni plan.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Ne ne, s tistim sem ti povedal, da se mi zdi to vprašanja samo po sebi butasto in nič drugega. Zakaj je homoseksualcu pomembno, da je njegov partner istega spola, ja če nebi bil potem nebi bil homoseksualec in bi imel ti danes malce več miru zaradi tega a ne. Tako da ja, gej ne ljubi ženske, ker je gej in lezbijka ne ljubi moškega, ker je lezbijka. Nepredstavljivo a ne? Otrok je pa zgolj otrok , ki pod najbolj nujno potrerebuje nekoga, ki ga ima rad in ga bo v življenju pravilno usmerjal in če tako nanese, da je ta mama v bistvu fotr pa naj bo tako. To je tako ali tako rezervni plan.
Dečko, jaz vem, da je gej pač gej in da zato ne ljubi ženske. To vsi vemo. Tle ni dileme.
Jaz te s tem v zvezi sprašujem nekaj druzga.

-Zakaj ti misliš, da je za geja pomembno, da je njegov partner moški? Zakaj mora bit enak spol za perdra ključni faktor v tem cirkusu od katerega ne odstopa?

-In zakaj pa za otroka ne sme bit pomembno, kakšnega spola je njegova "mama" in zakaj se mora otrok podredit perdrovemu "kapricu", med tem, ko se perder noče odpovedat otrokovemu "kapricu".
Ker določene razlike v spolu pa so. Upam da to veš. Ker če razlik v spolu ne bi bilo, potem bi perder imel rad žensko, ne moškega. Če bi blo vseglih, kar trdiš ti.

Citat:
Otrok je pa zgolj otrok
Aja? A otrok je pa zgolj samo otrok?
No, s tem si povedal vse. Perder je zate bog i batina, otrok je pa zgolj samo otrok. Otrok je zate nepomemben faktor v tem perderskem zakonu. To mi nasprotniki tega zakona tudi vemo. Si pač priznal. Končno.
Vidiš, nam gre pri tem perdeskem zakonu pa IZKLJUČNO za otroke in njihove OTROKOVE pravice.
Otrok MORA imet prednost pred perdrom!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Otrok je pa zgolj otrok

Aja? A otrok je pa zgolj samo otrok?
No, s tem si povedal vse. Perder je zate bog i batina, otrok je pa zgolj samo otrok. Otrok je zate nepomemben faktor v tem perderskem zakonu. To mi nasprotniki tega zakona tudi vemo. Si pač priznal. Končno.

Tisti "otrok je samo otrok" sem pobral od tebe:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Reku si, da perder ne ljubi ženske ker je pač perder. A otrok pa ni samo otrok , da mora on imet perdra za "mamo"?

Ampak lepo. da ostajaš tak kot si in še naprej zavajaš in podtikaš lastne besede drugim na tipkovnico. Taprav fant od fare
aplauz.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
Aja pa še to, po tistem mojem "otrok je zgolj otrok" sem tudi nadaljeval stavek ampak verjamem, da je tebi lažje jemat stvari ven iz konteksta in dalje prirejati svojim zgrešenim idejam primerno, če se ne citira kompletnega besedila. Res si bogi
priden.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
Niti ne, gre namreč za hemafrodita oz. za dvospolnik.

Me pa zanimajo komentarji s strani stardeca, 8888 & Co., ki temeljijo na tem, da mora biti vse tako kot je naravno in da homoseksualnost ni naravna. Kaj pa potem pravite na tole?

Aja pa še link do razlage oz. definicije hemafrodita: https://sl.wikipedia.org/wiki/Hermafrodit

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

Me pa zanimajo komentarji s strani stardeca, 8888 & Co., ki temeljijo na tem, da mora biti vse tako kot je naravno in da homoseksualnost ni naravna. Kaj pa potem pravite na tole?

Aja pa še link do razlage oz. definicije hemafrodita: https://sl.wikipedia.org/wiki/Hermafrodit
Moj komentar je tak, da sta me mama in oče učila, da se iz hendikepiranih ljudi ne dela norca.
Tako da Matej, če si s prikazovanjem tega hermafrodita hotu pameten izpast, ti ni glih najbolj uspelo.
In nikol nisem reku, da homoseksualnost ni naravna. Reku sem da ni naravno, če imata otroka dva perdra.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Še to
Matey, a veš zakaj ni naravno, da bi imela dva tipa otroka?
Ker ti lahko skupaj zmešaš spermo iz vseh svetovnih semenskih bank in še tvojo spermo zraven, pa iz teh semen oziroma sperme, še zmeraj ne bo nastal otrok. Ni naravno to.
Dost pa je samo en moški spermič, ki se združi s ženskim jajcem, pa bo nastal otrok. To je pa naravno.

Še malo off.
Matey, te lahko nekaj prosm?
Ti, ki si pri koritu, dej mi skenslaj to debilno titulo prosm. Plis plis!!!!

Nazadnje urejeno:

pomarancapomaranca

Pripravnik
11. avg 2015
46
0
6
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

tole je fotoshop pa ce se ti na kurca postavis. za zacetek si odpri leksikon kaj bi morala zenska vedeti o sebi in preucuj genitalije. namig - nauci se kje je scegetavček, klitoris in kakšno bioliško vlogo ima ter ga primerjaj z moškimi spolnimi organi.

"dvospolniki" tudi seveda obstajajo pri cloveku vendar so pac spacki.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Kaj nimamo nekega pravilnika na forumu? Mislim, da take fotografije ne sodijo v to rubriko, ampak imamo za take stvari posebno rubriko. No vsaj moje mnenje je tako.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Moj komentar je tak, da sta me mama in oče učila, da se iz hendikepiranih ljudi ne dela norca.

Lepo
zmaga.gif

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Tako da Matej, če si s prikazovanjem tega hermafrodita hotu pameten izpast, ti ni glih najbolj uspelo.

Nisem ga jaz nalepil tako, da si s tem malce brcnil v temo. Sem se pa oglasil z obrazložitvijo, ko je nekdo zapisal, da gre za fotošop.

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
In nikol nisem reku, da homoseksualnost ni naravna. Reku sem da ni naravno, če imata otroka dva perdra.

Ok, v tem primeru se ti opravičujem. Potem pa nisi bil ti ampak nekdo (večina) drugih, dejastvo je, da veliko nasprotnikov spremembe zakona o družini in vsesplošnih nasprotnikov homoseksualcev trdi, da homoseksualnost ni naravna.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

stardec, al ga ne boš prepričal. Izi je tud v tisti temi bil sam proti vsem (zakaj že?), pa je lahko samo sam odnehal.
sicer pa homuseksualnost ni naravna (pa naj rečejo ritopiki kaj hočjo). Na žalost je pa hendikepiranost naravna.
In iz slednjih se res ni lepo delati norca.
Stardec, ne morem verjet, da ti dam še nekaj prav.
A mi daš tud ti prav, da se v prejšnjih časih niti upal niso omenit homičev, kaj šele, da bi se poročal med sabo. Pa da bi otroke posvajal?? Kaj si ti ja nor??
evil.gif
Kam gre ta svet.