Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Ne ne, s tistim sem ti povedal, da se mi zdi to vprašanja samo po sebi butasto in nič drugega. Zakaj je homoseksualcu pomembno, da je njegov partner istega spola, ja če nebi bil potem nebi bil homoseksualec in bi imel ti danes malce več miru zaradi tega a ne. Tako da ja, gej ne ljubi ženske, ker je gej in lezbijka ne ljubi moškega, ker je lezbijka. Nepredstavljivo a ne? Otrok je pa zgolj otrok , ki pod najbolj nujno potrerebuje nekoga, ki ga ima rad in ga bo v življenju pravilno usmerjal in če tako nanese, da je ta mama v bistvu fotr pa naj bo tako. To je tako ali tako rezervni plan.
Dečko, jaz vem, da je gej pač gej in da zato ne ljubi ženske. To vsi vemo. Tle ni dileme.
Jaz te s tem v zvezi sprašujem nekaj druzga.
-Zakaj ti misliš, da je za geja pomembno, da je njegov partner moški? Zakaj mora bit enak spol za perdra ključni faktor v tem cirkusu od katerega ne odstopa?
-In zakaj pa za otroka ne sme bit pomembno, kakšnega spola je njegova "mama" in zakaj se mora otrok podredit perdrovemu "kapricu", med tem, ko se perder noče odpovedat otrokovemu "kapricu".
Ker določene razlike v spolu pa so. Upam da to veš. Ker če razlik v spolu ne bi bilo, potem bi perder imel rad žensko, ne moškega. Če bi blo vseglih, kar trdiš ti.
Citat:
Otrok je pa zgolj otrok
Aja? A otrok je pa zgolj samo otrok?
No, s tem si povedal vse. Perder je zate bog i batina, otrok je pa zgolj samo otrok. Otrok je zate nepomemben faktor v tem perderskem zakonu. To mi nasprotniki tega zakona tudi vemo. Si pač priznal. Končno.
Vidiš, nam gre pri tem perdeskem zakonu pa
IZKLJUČNO za otroke in njihove OTROKOVE pravice.
Otrok MORA imet prednost pred perdrom!